vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

559 επισκέπτες, 2 χρήστες
manoslykos, ZoeM

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
  • Φύλο: Άντρας
    • cpbaroqueTheBlog
Γεια σου Χρήστο.
Κοίτα. Δεν έχει γίνει κανένας κακός χαμός ούτε εδώ ούτε στο φόρουμ της FT για προϊόντα μαϊμούδες που πλασάρονται σαν γνήσια. Έχουν ακουστεί κατά καιρούς κάτι ψίθυροι (για κάποια μοντάκια αν θυμάμαι καλά) αλλά κόπασαν γρήγορα οπότε εγώ δεν θα έδινα πολύ σημασία.
Βάζω το χέρι μου στη φωτιά; Όχι!
Θα αγόραζα για μένα; Ασφαλώς!

Ελπίζω να σε βόηθησα λίγο. :bye:

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Καλησπέρα
(δεν ξέρω εαν ρωτώ στο σωστό σημείο , καθώτι νέος στο φόρουμ)
Τα υγρά ΄της LIQUA από την FASTTECH είναι γνήσια ???
γιατί οι τιμές έχουν τεράστια διαφορά :confused1:

Ευχαριστώ
Μία φορά έχω ψωνίσει Liqua από Ft, ένα υγρό το οποίο τότε δεν κυκλοφορούσε Ελλάδα και ήθελα να το δοκιμάσω, και άλλο ένα που το γνώριζα καλά για να ελέγξω γευστικά την αυθεντικότητά του. Δεν νομίζω ότι έχει θέμα, και δεν έχει ακουστεί και κάτι τέτοιο...

Αποσυνδεδεμένος Nick74

• 845
  • Η γνωση ειναι δυναμη
Καλησπέρα
(δεν ξέρω εαν ρωτώ στο σωστό σημείο , καθώτι νέος στο φόρουμ)
Τα υγρά ΄της LIQUA από την FASTTECH είναι γνήσια ???
γιατί οι τιμές έχουν τεράστια διαφορά :confused1:

Ευχαριστώ

τη στιγμη που ειναι απ τη χωρα παραγωγης ειναι λογικο να εχουν καλες τιμες και παλι βγαζουν καλο κερδος.
Μη συγκρινεις αυτα που γινονται στας ευρωπας, εμεις εδω απλα το χουμε τερματισει και δεν ξερουμε που να πρωτοπεταξουμε τα λεφτα μας.
Και σε ενα μασατζηδικο της γειτονιας να πας στην Κινα και να δωσεις 5-6 ευρω εχεις πληρες μασαζ και σαουνα, κι οι φακοι led που εδω οταν πρωτοηρθαν ειχαν κανα 100ρικο, στην Κινα τους αγοραζαμε για 1-2 δολλαρια...

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
Ειχα παρει & εγω απο ft υγρα Liqua... ακριβως τα ιδια ειναι οπως σε καθε μαγαζι O0

Αποσυνδεδεμένος vasilis_klmt

• *
  • 5
γλυκερίνη 99,5% (βαρέα μέταλλα <5ppm), από φαρμακείο, κάνει για DIY;

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
Μια χαρά πρέπει να είναι. Ποιας εταιρείας γλυκερίνη είναι;

• *
  • 5
CHEMCO

άμεση παράθεση

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 07, 2016, 10:47 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
την επομενη φορα πάρε την 99.8% γιατί έχει παρατηρηθεί μια διαφορα στην αίσθηση στο λαιμό και κάποιους τους φέρνει βήχα η 99.5
δοκίμασε την πριν την ανακατέψεις και κανεις μεγάλη ποσότητα και αν θες κανε και μια δοκιμη αυτήν
http://www.dpharmacy.gr/gr/el/products/syndesmos-glykerini-fytiki-vrosimi-ekseygenismeni-glycerine-1lt
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 07, 2016, 09:56 από kotsos75 »

• *
  • 5
οκ ευχαριστώ πολυ   

Αποσυνδεδεμένος Άκης Παπ

• *
  • 40
Υπάρχει κάποιο review στο φόρουμ για τα υγρά cloud vapor?

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• *
  • 5
Μάντεψε τι μου στείλανε.. 99.5%

Αποσυνδεδεμένος godspeed

• **
  • 319
  • Nicotine-Alcohol Addict! *_*
Παιδες, φτιαχνω βαση 50/50 (pg/vg) και συνηθως βαζω και απιονισμενο νερο. στα 100ml , 10ml νερο.  

χωρις νερο ειναι καλυτερα? 

καπου ειχα δει 10% για 50/50 και 15-20 για σκετη Vg.

τι διαφορα θα εχει με χωρις νερο γνωριζει κανεις? 

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
Προσωπικά δε βάζω ποτέ νερό, ειδικά στις 50/50 που δεν είναι και τόσο παχυρευστες.
Με το νερό μειώνεις το ιξωδες του υγρού ώστε να μπορεί να τροφοδοτεί πιο εύκολα τους ατμοποιητες, αλλά με τους σύγχρονους, ακόμα και με τα πιο παχυρευστα υγρά, λογικά δε θα έχεις θέμα τροφοδοσίας. 
Ποιας εταιρείας βάση χρησιμοποιείς και ποιον ατμοποιητη;

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
Συμφωνώ απολύτως με τον nemesis_rds. Γιατί δεν χρησιμοποιείς PG για αραίωση της βάσης σου (αν δεν έχεις φυσικά κάποιον λόγο να την αποφεύγεις); Το νερό πνίγει την γεύση, μειώνει τον ατμό και κάνει και σκασίματα στις αντιστάσεις όταν ατμίζουμε. Η PG παίζει άριστα τον ρόλο του διαλύτη και τονίζει και τα αρώματα (άλλωστε τα πιο πολλά συμπυκνωμένα αρώματα έρχονται διαλυμένα μέσα σε PG).

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αν οπωσδήποτε θέλεις να προσθέσεις νερό στις βάσεις σου να προτιμάς το ενέσιμο νερό (WFI - water for injection) που μπορείς να βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου. :bye:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360144 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450469 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110808 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375092 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328391 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99968 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F