vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

465 επισκέπτες, 3 χρήστες
stauros53, gianniskouk, marauder800

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες

Αποσυνδεδεμένος giorgosmc

• 667
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες
« Απάντηση #465 στις: Οκτωβρίου 09, 2015, 22:40 »
Παρα πολύ σωστό αυτο που είπες  :thumpup:
Εξάλλου πιστεύω πως έχουμε καλομάθει και λίγο οι ατμιστες, σκέψου πως φυγαμε απο τη χειρότερη γεύση απο όλες του συμβατικού τσιγαρου μετα θα μας πείραζε να μείνουμε σε βάση.. Όχι βέβαια απλα πιστεύω όλοι καλομάθαμε με τα τόσα αρώματα που γέμισε η αγορά και μπήκαμε στο πειρασμό, δεν υπάρχει ταμπού στο ατμισμα πως ντε και καλά πρέπει να ατμιζει κάποιος άρωμα πιστεύω, η ουσία ειναι να ξεφύγουμε απ' το κτ και να ατμιζουμε, το αν θα ατμιζουμε άρωμα η φράουλα η οτιδήποτε άλλο δεν έχει να λέει κατά τη ταπεινή μου άποψη, οκ σίγουρα δεν έχεις καμια γεύση με τη βάση αλλά σκέψου τι γεύση είχαμε με το κάπνισμα και τη γεύση έχουμε με το ατμισμα ητε το λες αυτο βάση ητε οτιδήποτε άλλο.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 09, 2015, 22:46 από giorgosmc »

« Απάντηση #466 στις: Οκτωβρίου 09, 2015, 22:55 »
Τα αρωματα και οι εκατονταδες γευσεις ειναι κατι σχετικο.μεχρι να βρεις αν βρεις κατι που σε καλυπτει ισως ξοδεψεις μια μικρη περιουσια και εναν χωρο οποσδηποτε για βα στεγασεις τα δεκαδες μπουκαλακια.εγω αν και ειναι η δευτερη και ελπιζω τελευταια προσπαθεια στον ατμο δεν θα μπορουσα να μην μπλεξω παλι με γευσιγνωσια.συνηδητοποιω ομως πολυ συντομα πως ειναι βαρελι χωρις πατο ολο αυτο και τελικα μια καλη βαση μας δινει το ουδετερο αποτελεσμα που ειναι και το κλασσικο και διαχρονικο που δεν το βαριεσαι οπως και το πιο υγειηνο προφανως.οσο πιο συντομα το πιασεις το νοημα τοσο χρημα και γαληνη θα κερδισεις.

Mobile klaz speaking...

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
« Απάντηση #467 στις: Οκτωβρίου 09, 2015, 23:12 »
Τώρα με βάλατε σε σκέψεις. Τόση χοληστερίνη, τόσα τριγλυκερίδια. Σκέφτομαι να τρώω μόνο ρυζογκοφρέτες και ροφήματα πρωτείνης.

Είμαστε να παίζουμε τώρα μ'αυτά; Άσε που με τόσα είδη κουζίνας, άντε να βρείς τι φαγητό σου αρέσει.

Αποσυνδεδεμένος mode plagal

• 501
  • happy people have no stories..
« Απάντηση #468 στις: Οκτωβρίου 12, 2015, 18:33 »
θα κανω την ερωτηση μου εδω μιας και δεν ξερω αν υπαρχει καταλληλοτερο νημα.
γνωριζει κανεις αν υπαρχουν σε καποιο καταστημα βασεις που να πωλουνται σε ποσοτητες μεγαλυτερες των 100ml? μενω επαρχια και υπαρχει μονο ενα καταστημα (το λες δεν το λες) που εχει μονο 30αρια ετοιμα υγρα.συνεπως αναγκαζομαι να παραγγελνω μεσω νετ συχνα πυκνα και να προστιθενται στην τιμη τους και τα μεταφορικα ανεβαζοντας το κοστος,πραγμα που δε λεει..

• 501
« Απάντηση #470 στις: Οκτωβρίου 12, 2015, 18:35 »
φιλε ειναι τα μοναδικα?
το λεω γιατι στις κριτικες τους υπηρχαν διφορουμενες αποψεις..

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1240

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2157
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
« Απάντηση #472 στις: Οκτωβρίου 12, 2015, 18:38 »
Και απο εδώ http://www.cleansmoke.gr

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 501
« Απάντηση #473 στις: Οκτωβρίου 12, 2015, 19:14 »
ευχαριστω για τις απαντησεις!
 θα προσπαθησω να βγαλω ακρη!

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #474 στις: Οκτωβρίου 12, 2015, 20:04 »
Εδώ έχει έτοιμα hexocell ως 100ml και βάσεις ως 500ml
http://www.safesmoking.gr/ugra-anaplirosis.html

Πέρασα από το κατάστημα στο Σύνταγμα και δεν είχαν καθόλου βάσεις :angry_red:
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 13, 2015, 14:57 από Doubt »

• 667
« Απάντηση #475 στις: Οκτωβρίου 15, 2015, 20:16 »
Παιδια σημερα εκανα το λαθος να ατμισω σκετη βαση για πρωτη φορα στη ζωη μου και η γευση ηταν δε θα ελεγα καμενο αλλα πολυ αλοιωμενη σαν να εχω γευση απο μεταλο η πλαστικο. Το περιμενα απλα αγευστο αλλα αυτο ηταν αηδια σκετη ατμιζα μεταλο. Αναμιξα αμεσως με γευση και εστρωσε αρκετα, θα το αφησω να ωριμασει, η κεφαλη ειναι καινουρια να ρωτησω κατι ειναι φυσιιολογικο που χωρις αρωμα ειναι τοσο περιεργη η σκετη βαση στο ατμισμα?

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
« Απάντηση #476 στις: Οκτωβρίου 15, 2015, 20:21 »
Οχι δεν ειναι φυσιολογικο. Η σκετη βαση ειναι κατα βαση  :) αγευστη. Οσο μεγαλωνει η περιεκτικοτητα της σε VG μπορει να γλυκιζει λιγο αλλα μεχρι εκει. Αυτο που ενοιωσες μαλλον θα οφειλεται στην μη καλη κατασταση της αντιστασης που προσεγγιζει το καμμενο αλλα δεν ειναι τοσο καμενο ωστε να το διακρινεις καθαρα. Το αρωμα που εβαλες απλα σκεπασε αυτη τη γευση. Δοκιμασε σκετη βαση με καινουρια αντισταση για να καταλαβεις.

• 667
« Απάντηση #477 στις: Οκτωβρίου 15, 2015, 20:52 »
ναι αλλα μου φαινετε αδιανοητο γιατι η κεφαλη ειναι ολοκαινουρια μολης μιας ωρας, και δε λεω πως ειναι πολυ καμενο απλα σκεφτομαι μηπως δεν το εω συνηθησει κιολας να κανωσκετη βαση εχω απλα μια μικρη αλιωση καταλαβαινω τη γευση του μεταλου ας πουμε, παντως με την ιδια βαση atmos lab την ατμισα και σε aspire bvc με ολοκαινουρια επισης κεφαλη και ειχα παλι αυτη τη πλαστικιλα, τι να πω ισως δεν ειχαν διαβραχει καλα τα φυτιλια, ελπιζω μονο να μην ηταν μαιμου η κεφαλη που αγορασα αποψε γιατι ειχε διαφορετικες τρυπουλες στο πλαι απο τη κεφαλη που ειχα αγορασει τη προηγουμενη φορα, μηπως γνωριζεις γιατι αυτο υπαρχει περιπτωση να ειναι μαιμου?

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #478 στις: Οκτωβρίου 15, 2015, 20:58 »
Ότι σου είπε ο caros. Οι βάσεις είναι άγευστες και σε καμμία περίπτωση δεν έχουν γεύση καμένου.
Όταν ήθελα να αλλάξω άρωμα ή να κάνω σκέτη βάση πάντα άλλαζα κεφαλή ή τώρα που είμαι στους επισκευάσιμους βαμβάκι.
Τότε μόνο θα καταλάβεις τη διαφορά.
Εσένα μάλλον η κεφαλή σου είναι ψιλοκαμμένη και με παλιό καμμένο υγρό που έχει αφήσει υπολλείματα γύρω από το σύρμα της και βάζοντας την βάση σκέτη επειδή είναι άγευστη σου έρχεται η γεύση της καμμένης κεφαλής.
Είναι και ένας λόγος να σκεφτείς σοβαρά να "παίξεις" με επισκευάσιμους ατμοποιητές.
Αλλιώς πρέπει αν θέλεις να έχεις καλή και καθαρή γεύση να αλλάζεις πιο συχνά κεφαλές, πράγμα που όμως δεν συμφέρει.
Εγώ κάποια στιγμή βαρέθηκα να δίνω λεφτά κάθε λίγο και λιγάκι για εργοστασιακές κεφαλές που είτε κρατούσαν πολύ λίγα ml είτε ήταν προβληματικές (συχνό φαινόμενο).
Τώρα φτιάχνω μόνος μου τα πάντα και δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Πάντα έχω καθαρή γεύση και πλούσιο ατμό.
Είναι να κάνεις την αρχή. Όλα μετά θα έρθουν μόνα τους. Μια απόφαση είναι. ;)

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
« Απάντηση #479 στις: Οκτωβρίου 15, 2015, 20:59 »
Η αριστερη (οπως βλεπω την φωτο) με τις 4 τρυπουλες ειναι της Kangertech γνησια, η δεξια μαμισια...

Το πιο σημαντικο ειναι ομως οταν αλλαζεις καινουργια κεφαλη, να διαβρεχεις τις τρυπουλες με υγρο & 2,3 σταγονες ριχνεις απο πανω πριν το βαλεις στον ατμοποιητη. Ατμιζεις σε χαμηλα watt μεχρι να στρωσει & μετα πηγαινεις στα watt εκει που σου αρεσει να ατμιζεις
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 15, 2015, 21:06 από Tzenamo »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360168 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450498 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110812 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375107 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328403 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1082 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99968 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F