To
ECA (Evic Changeable Atomizer) είναι μια σχετικά νέα άφιξη απο την
Joyetech.Η μεγάλη Κινεζική εταιρεία το προτείνει ως ιδανικό ατμοποιητή για το Evic (και καλά κάνει) αλλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία μπορώ να πώ και σε άλλα mod. Εγώ το έχω πάνω στο provari μαζί όμως με το Hippo Sleeve V1 μιας και η διάμετρος του ECA είναι 2.5cm
Το έχω εδώ και περίπου 20 μέρες και φοράει ακόμα την πρώτη eGo-C κεφαλή που είχε στην συσκευασία (αθάνατη eGo-C κεφαλή της Joyetech).
Ας το δούμε όμως αναλυτικά:
Τι είναι το ECA;Ουσιαστικά το ECA ειναι ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ eGo-C σε διαστάσεις για mod, με 510 σπείρωμα και εξελιγμένο τανκάκι(φιλτράκι) που χωράει... 3.2ml υγρού!!
Ερχεται συσκευασμένο σε ένα κουτάκι και περιέχει εναν πληρη ECA ατμοποιητή, μια Joyetech eGo-C κεφαλή (μάλλον τύπου Α είναι παιδια),ένα τανκάκι των 3.2ml και δύο επιπλέον ανταλλακτικά orings
Θετικά:Έχει όλα τα θετικά του eGo-C τα οποία είναι:
1.Πολύ μεγάλη αντοχή και διάρκεια χρήσης με χαμηλό -σχετικά- κόστος αντικατάστασης κεφαλής.
2.Αξίζει να σημειώσω εδώ πως εχω δοκιμάσει και 2 άλλες eGo-C κεφαλές απο άλλες εταιρείες (όχι Joyetech) και τις παίζει κανονικά και αυτές!
3.Οι κεφαλες eGo-C ως γνωστόν έχουν όλες μέσα Κεραμεικό, ΟΛΕΣ, ακόμα και οι φτηνες tsin-o-C. Αυτο έχει σαν αποτέλεσμα ασφαλώς ιδιαίτερα καθαρή γεύση και γι'άυτο άλλωστε όλα τα μοντελα που χρησιμοποιούν αυτες τις κεφαλές έχουν αποκτήσει φανατικούς θαυμαστες. Απο το eGo-C μέχρι το ecab και το eroll.
4.To ECA όμως έχει και άλλο ένα πολύ μεγάλο θετικο: Μηδέν διαρροές! και εννοώ
ΜΗΔΕΝ διαρροές! Δεν υπαρχει περίπτωση να δείτε σταγόνα υγρου πάνω στον πόλο του Mod σας ή τριγύρω απο τον ατμοποιητή.Υγρο βεβαια θα βρείτε μέσα αν αφαιρέσετε το τάνκ ένεκα του φαινομένου της επαναυγροποίησης του ατμου που μενει "παγιδευμένος" μέσα στον ατμοποιητή και δεν εισπνέεται απο τον χρήστη αλλα σε καμία μα καμία περίπτωση αυτό το υγρο δεν θα βρει δρόμο προς το εξωτερικό του ατμοποιητή.
5.Το ECA επίσης διαθέτει έναν πανέξυπνο ρυθμιστή τζούρας!6. Bγάζει κρύο ατμό κάτι που φυσικα προσθέτει ακόμα περισσότερο στην καθαρή και έντονη απόδοση της γεύσης.
7.Η Τιμή του! Κοστίζει γύρω στα 15 ευρω αν αγοραστεί απο Ελλάδα!
8. ΤΕΡΑΣΤΙΑ χωρητικότητα υγρού! (πάνω απο 3ml!!!)
9. Δυνατότητα επιλογής διαφορετικού ομικού μεγεθους αντιστάσεων (LR - NR)
Αρνητικα: 1.Ισως το οτι δεν ειναι κατασκευασμενο απο ss αλλα προσωπικα μου αρέσει που είναι αλουμίνιο γιατι ετσι έχουμε εναν ογκώδη ατμοποιητη σε μέγεθος επισκευάσιμου που δένει πολύ όμορφα με τα Mod αλλά την ίδια στιγμή είναι πανάλαφρος! Βέβαια το αλουμίνο σε πτώση "τραυματίζεται" σχετικά εύκολα αλλα γενικα το επίπεδο φινιρίσματος και βαφής είναι πολύ υψηλό στα standard της Joyetech. (βγαίνει σε 4 χρώματα αν θυμαμαι καλα, ασημί γυαλιστερό, ασημί μάτ-ίδιο με το χρωμα του Evic-, μαύρο και άσπρο)
2. Δέν παίρνει drip tip της επιλογής μας αφου αναγκαστικά παίρνει το τανκάκι του. Βέβαια έχει κυκλοφορήσει η ovale ένα ίδιας φιλοσοφίας eGo-C on steroids που παίρνει drip tip της επιλογής μας αλλά κοστίζει τα...διπλάσια απο το ECA, αυτο -ελπίζω- θα το δούμε να ανεβαίνει σε review συντομα αν δεν εχει ανεβει ήδη. Είναι πάντως αυτό:
http://www.310.gr/ovale-clearomizer-cylo3. Το φαινομενο των υδρατμών που συσσωρεύονται στο τανκάκι αλλα αυτο όσοι είναι εξοικειωμένοι με χρήση ατμοποιητών τύπου τάνκ ξέρουν πως να το αντιμετωπίσουν! 4. Το τανκάκι για να γεμίσει χρειάζεται μπουκαλάκι με βελόνα ή σύριγγα... (γεμίζει απο κάτω, απο την σιλικονένια τρυπούλα στην οποία "καρφώνεται" η κεφαλή eGo-C)
Το αγόρασα απο το steamforce.gr ο οποίος συνεργάζεται με την ecig. το φέρνει η ecig πάντως:
http://www.ecig.gr/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82/474-joye-eca-evic-c-%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-typeb.htmlΤέλος θέλω να πώ οτι βγάζει ΠΟΛΥ ντουμάνι και καθόλου καμένο! Σπάνια βγαζει καμένο αλλα με δυο "κενές" ρουφιξιές η τροφοδοσία αποκαθισταται και όλα καλά! Εγω παιδια τα εχω βαλει όλα στην άκρη και εδω και 20 μέρες παίζω αποκλειστικά με αυτό! Ακολουθούν φωτογραφίες:
Uploaded with
ImageShack.comUploaded with
ImageShack.comυ.γ. Τα υγρά που βλέπετε στις χαρτοπετσέτες στις φωτογραφίες κλπ προερχονται απο δικη μου απροσεξία
αφού "έλυσα" τον ατμοποιητή!
Είπαμε: μηδέν διαρροές! ούτε σταγόνα!