vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

317 επισκέπτες, 0 χρήστες

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Νέα μελέτη ερωτηματολογίου για την σημασία των γεύσεων στη χρήση του η.τ.

Αποσυνδεδεμένος rodokanator

• **
  • 267
  • Φύλο: Άντρας
Σημειωστε και εμενα αν και το ερωτηματολογιο ηταν λιγο ελλειπες

Αποσυνδεδεμένος Dr Farsalinos

• Ιατρός - Ερευνητής
  • 892
Καλό είναι να γράφετε τα σχόλιά σας ώστε τις επόμενες φορές να κάνουμε καλύτερη δουλειά. Το "ελλιπές" δεν λέει κάτι από μόνο του. Περιμένουμε τις προτάσεις σας.

Φυσικά θα μπορούσαμε να κάνουμε ερωτηματολόγιο με 100 ερωτήσεις. Αλλά κανείς δεν θα συμμετείχε. Επίσης, πολλοί κρίνουν από τον εαυτό τους που μπορεί να είναι ιδιαίτερη περίπτωση (π.χ. άκουσα από κάποιον ότι δεν τον ενδιαφέρει αν θα καταργηθούν οι γεύσεις γιατί θα μπορεί να αγοράζει γεύσεις που παράγονται για τα τρόφιμα). Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι αυτές οι μελέτες διαμορφώνονται με γνώμονα την πλειοψηφία των χρηστών και δεν είναι δυνατόν να καλύψουν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Παρόλα αυτά, επειδή είναι πολύ πιθανό να λείπει κάτι ουσιώδες, καλό είναι να γράφετε ολοκληρωμένα την άποψή σας, ώστε την επόμενη φορά, στα πλαίσια της προσπάθειας για όσο το δυνατόν πιο σύντομο ερωτηματολόγιο με όσο πιο συμπυκνωμένες πληροφορίες, να απαλείψουμε κάτι λιγότερο σημαντικό και να το αντικαταστήσουμε με κάτι σημαντικότερο.

Αποσυνδεδεμένος papoys

• Ο μέτρ του οφ τόπιτς
  • 1068
Και εγώ το συμπλήρωσα σύμφωνα με τα δεδομένα όταν άτμιζα.

Όντως λίγο συνοπτικό (αλλά και εύκολο στη συμπλήρωση όπως προείπε ο γιατρός).

Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να μπει επιλογή χωρίς άρωμα,ή μια τέτοια ερώτηση θα ήταν εκτός θέματος γιατί το
ερωτηματολόγιο αφορά υγρά με αρώματα. :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος micron

• 659
Πολυ καλο ερωτηματολογιο, με καλυψε πληρως!

Εννοείται οτι δεν θα μπορουσα χωρις τις γευσεις, τουλαχιστον για την ωρα!!

Αποσυνδεδεμένος George X

• **
  • 229

Αποσυνδεδεμένος Teokoro

• Η ζωή είναι αυτό που συμβαίνει ενώ ψάχνεις για κάτι άλλο.
  • *
  • 23
OK και εγώ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έτοιμο και από μένα  :)

Και εγώ το συμπλήρωσα σύμφωνα με τα δεδομένα όταν άτμιζα.

Τους είπες για τον ce4  :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος vantamis

• 40 χρόνια αυπνίες και μικρά πράσινα ανθρωπάκια!
  • **
  • 226
  • Όχι άλλο κάρβουνο!

Αποσυνδεδεμένος rgthekid

• *
  • 73
  • w00t w00t
Κύριε Φαρσαλινέ, είσαι θηρίο.
Χωρίς γεύσεις; τρέμουλο.
Στο υγρό που κάνω όλη μέρα, και σπάνια το αλλάζω, βάζω 6 γεύσεις μέσα.
Απαπαπαπα.

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• Μην θες να με κανεις με το ζορι χαζο.......ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ!!!!
  • 1671
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
απαντησα και εγω.......  ;)
 :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος mantzaros

• **
  • 265

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
Ηδη από την πρώτη μέρα κι εγώ done!

Αποσυνδεδεμένος christos520

• 542
απάντησα και εγώ :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Pavlik

• Και.....τούφα τα ντουμάνια !!!
  • *
  • 11

Αποσυνδεδεμένος Επιτέλους το έκοψα

• To πλήρωμα μιας μη επανδρωμένης αποστολής...
  • 1555
Πολύ σωστό ερωτηματολόγιο, σίγουρα θα οδηγήσει σε ασφαλή και χρήσιμα συμπεράσματα σε πολλά θέματα πάνω στο ΗΤ και την χρήση του από τους ατμιστές.  :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 838 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 876841 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 360325 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 463763 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1904182 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 517485 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1465 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 374316 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 700035 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19782 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 445134 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 11:58
από zilberto
YiHi SXmini MQ Class Mod [Ηλεκτρονικά mods] 1 1741 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 10:05
από Giannis.B