vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

366 επισκέπτες, 5 χρήστες
laniel, maraki1308, Aoratix, manoslykos, Milarepa

Υγρά eCig.gr

Αποσυνδεδεμένος aenaos

• **
  • 220
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Υγρά eCig.gr
« Απάντηση #360 στις: Δεκεμβρίου 05, 2015, 23:28 »
edens Garden
kayfun lite plus 1.5 0hm fiber freaks2 0.30 kanthal
ενα μεγαλο μπερδεμα που αν την μια φορα λες...το βρηκα κερασι :yes: μετα απο λιγο λες...μπαααα γρεναδινη :confused1: .....μετα ...ισως σταφυλι  :hmmm: και μπλα μπλα......
edens μπερδεγουει επρεπε να λεγετε :)) αλλα  δεν ειναι ασχημο υγρο και σιγουρα αυτο το μπερδεμα γευσεων θα αρεσει
οσο αφορα τα δικα μου γουστα το βαθμολογω με 8 γιατι δεν μου εκανε το κλικ που περιμενα μυριζοντας το
σαν υγρο καθαρο θα το ελεγα με λογικα καταλοιπα στην αντισταση
λοιπον παμε για αλλα......  :bye:

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #361 στις: Δεκεμβρίου 06, 2015, 00:24 »

Καπνός Ry4

Στησίματα: CERA RDA - 0.3Ω - 40W - KGD
Troll RDA - 0.5Ω - 27W - KGD
Περιγραφη: Αίσθηση από βανίλια καπνο , αλκοόλ
Εισπνοη: Αν θα έπρεπε να το περιγράψω συνοπτικά θα έλεγα οτι είναι ένα ωραίο καπνικό το γνωστό μας καπνικό Ry4  με πρωτόγνωρες θύμισες απο ωραία καπνά και μια καραμέλα ακριβώς όπως πρέπει. Στον ουρανίσκο σκάει μια αρκετά καπνική καραμελενια γεύση με παρέα απο ξηρούς καρπούς και μου φέρνει λίγο φουντούκι και αμύγδαλο.. Υπέροχο αίσθημα και δεν κουράζει ουτε για πλάκα χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν είναι ένα δυνατό και μεστό υγρό
Εκπνοη: Το καπνικό σώμα του υγρού  ειναι αρκετά στην εκπνοή παρόν και δίνει σκυτάλη στην καραμέλα και βανίλια εκεί διακρίνω μια ελαφριά δόση αλκοόλ αλλά όχι τόσο εμφανές.. Ο καπνος κρατάει αρκετά στο στόμα όλο το διάστημα που εγώ το ατμιζω και ακόμα περισσότερο.
Στον χώρο: Αφήνει μια διακριτική μυρωδιά στο χώρο που θα περάσει χωρίς να υπάρχει θέμα .
Αντιστάσεις: Τελείως λευκό υγρό. Δεν μου άφησε στις αντιστάσεις μεγάλη μάκα , βέβαια το υγρό ήταν δείγμα 5ml  και το ατμισα μισό σε kayfun lite plus  και μισό σε  Troll .  Oσo μπορούσα να διαπιστώσω δεν άφησε μάκα σε κανένα από τους δυο!
Ταίριασμα: Απόλαυσα αυτό το υγρό με ένα ποτήρι βότκα χωρίς πάγο και ιδιαίτερα όταν ήμουν σε έξοδο το ευχαριστήθηκα αυτόν τον συνδυασμό.
Συμπεράσματα: Είναι ένα υγρό που θα έχει κερδίσει μια μεγάλη μερίδα ατμιστων που δεν χρειάζεται να τους αρέσουν μόνο τα καπνικά!!!
Βαθμολογια: 9.6/10 ( προτείνω)

Αποσυνδεδεμένος interisti

• **
  • 404
  • Inhale the future... exhale the past!
« Απάντηση #362 στις: Δεκεμβρίου 07, 2015, 17:37 »
Pink Friday (6mg)

Το υγρό είναι όπως ακριβώς το έχουν περιγράψει οι περισσότεροι πριν από μένα. Λουκούμι τριαντάφυλλο. Αν και μερικές φορές ίσως μου έδινε και την αίσθηση ενός ζελέ με τριαντάφυλλο (αν υπάρχει κάτι τέτοιο δηλαδή). Αυτο μυρίζω από το μπουκαλάκι και αυτό ακριβώς γεύτηκα όσο το άτμιζα. Παρότι αρχικά στις πρώτες τζούρες η γεύση ήταν έντονη και αρκετά ξένη στα ατμιστικά γούστα μου, συνεχίζοντας να το κάνω μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα, ενώ μόλις τελείωσα το μπουκαλάκι η αλήθεια είναι ότι το αναζήτησα πάλι. Εντέλει θα το βαθμολογήσω με 7.5 στα 10 και είναι πολύ πιθανό να το αγοράσω στο μέλλον για κάποιες ξεχωριστές στιγμές που θα ήθελα κάτι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Black Horse (6mg)

Γεύση σοκολάτα με κάποιο καπνικό. Η μυρωδιά από το μπουκαλάκι είναι κυρίως της σοκολάτας, όπως και οι πρώτες τζούρες που μου έδιναν ως κυρίαρχη γεύση τη σοκολάτα και δευτερέουσα το καπνικό κομμάτι. Όσο όμως συνέχιζα να το ατμίζω η σοκολάτα πέρασε στο παρασκήνιο και απλά στρογγύλευε όμορφα το καπνικό κομμάτι που πια είχε γίνει κυρίαρχο. Σε προσωπική βάση μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ και σίγουρα στο μέλλον θα "ξαναβρεθούμε" με το συγκεκριμένο υγρό. Μέχρι σήμερα από τα καπνικά της ecig που έχω δοκιμάσει μπορώ να πω ότι μαζι με το divino cigar (που έχω καταναλώσει αρκετά μλ στο παρελθόν) είναι τα καλύτερα από τα καπνικά (ή καλύτερα "καπνικοειδή") της εταιρείας. Άνετα ένα 8.5 στα 10 από μένα. 8)

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #363 στις: Δεκεμβρίου 09, 2015, 21:48 »
Υβρίδιο μανταρινιού και γκρειπ φρουτ, το τάντζελο δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ σαν φρούτο. Αν έχει σχέση γευστικά με το υγρό tangelo dream πρέπει να είναι αρκετά ενδιαφέρον.
Το υγρό μου θυμίζει λικέρ ή καραμέλα μανταρίνι, χωρίς την υπερβολική γλύκα όμως (καλό αυτό για τα γούστα μου) και χωρίς το όξινο των εσπεριδοειδών. Ευχάριστη γεύση, αλλά πολύ έντονη. Χρειάζεται τουλάχιστον 1:1 αραίωση για να έρθει η ένταση στα σωστά επίπεδα.
Μετά από 3 ώρες περίπου δεν αισθάνθηκα να μπουχτίζω, οπότε ίσως κάνει και για όλη μέρα,

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #364 στις: Δεκεμβρίου 09, 2015, 22:27 »

Καπνός USA Mix

Στησίματα: CERA
RDA - 0.3Ω - 40W - KGD
Περιγραφη: Αίσθηση από ελαφρύ καπνικό και τίποτα άλλο

Εισπνοη:
Αν θα έπρεπε να το περιγράψω συνοπτικά θα έλεγα ότι είναι ενα καπνικό που σίγουρα εμφανίζει απο την αρχή τις διαθέσεις του , είναι ενα ισορροπημένο υγρό χωρίς πολλά πολλά άλλα αρώματα αλλά γεύση από καπνό που ίσως στο γέμισμα των κενών του να έχει βανίλια , δεν παίρνω άλλη γεύση εκτός από αυτό που λέει το όνομα του , όσοι έχουν στο παρελθόν κάνει  αμερικάνικα καπνά αυτό προσομοιώνει πάρα πολύ καλά αυτά τα καπνά ( τα κόκκινα πακέτα ?  :tongue_smilie: )

Εκπνοη:
Το καπνικό σώμα του υγρού  είναι αυτό που θα πάρεις και στην εκπνοή του ατμού και μάλιστα γεμάτο και κρεμωδης , εδώ παρουσιάζεται για πρώτη φορά άρωμα κάποιου λουλουδιού που μου φέρνει σαν τριαντάφυλλο αλλά ίσως και όχι , είναι τόσο αμυδρό και δεν κρατάει περισσότερο από όσο έχεις τον ατμό στο στόμα

Στον χώρο:
Αφήνει μια διακριτική μυρωδιά στο χώρο που θα περάσει χωρίς να υπάρχει θέμα .

Αντιστάσεις:
Τελείως λευκό υγρό. Δεν μου άφησε στις αντιστάσεις μεγάλη μάκα , βέβαια το υγρό ήταν δείγμα 5ml  και το ατμισα μισό σε kayfun lite plus  και μισό σε  Troll .  Oσo μπορούσα να διαπιστώσω δεν άφησε μάκα σε κανένα από τους δυο!

Ταίριασμα:
Απόλαυσα αυτό το υγρό με ένα ποτήρι μαύρη μπύρα και μάλιστα είχα την αίσθηση οτι αυτός ο συνδυασμός είναι μοναδικός και θύμιζε παλιές αναμνήσεις από κτ

Συμπεράσματα:
Είναι ένα υγρό που θα έχει κερδίσει ατμιστές που έχουν μόλις μπει στο άτμισμα και όσους είναι φανατικά πιστοί των καπνικών

Βαθμολογια:
8.8/10 ( πάρα πολύ καλό)

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #365 στις: Δεκεμβρίου 14, 2015, 19:37 »

Tile Mild
Στησίματα: CERA
RDA - 0.3Ω - 40W - KGD

Περιγραφη:
Αίσθηση από  καπνικό και ξύλου , διακρίνεται και ένα αλκοόλ

Εισπνοη:
Αν θα έπρεπε να το περιγράψω συνοπτικά θα έλεγα ότι είναι ενα καπνικό ιδιαίτερο με δόσεις απο αρωματικά απο κέδρο ίσως και σφένδαμο που λέει η εταιρεία
είναι ελαφρύ αρωματισμένο καπνικό που διακρίνω και κάποιο σαν λουλούδι σαν  βιολέτα άλλά με ξύλινες νότες να το τυλίγουν.

Εκπνοή:
Το καπνικό σώμα του υγρού  είναι αυτό που θα πάρεις και στην εκπνοή του ατμου με όμορφες νοτες απο νοτισμένο αλκοολούχο καπνό , με εχει ενθουσιάσει το αρωματικό του κομμάτι που μου αφήνει μια όμορφη επιγευση στο ουρανίσκο.

Στον χώρο:
Αφήνει μια διακριτική μυρωδιά στο χώρο που θα περάσει χωρίς να υπάρχει θέμα .

Αντιστάσεις:
Τελείως λευκό υγρό. Δεν μου άφησε στις αντιστάσεις μεγάλη μάκα , βέβαια το υγρό ήταν δείγμα 5ml  και το ατμισα μισό σε cera rta  και μισό σε  Troll .  Oσo μπορούσα να διαπιστώσω δεν άφησε μάκα σε κανένα από τους δυο!

Ταίριασμα:
Απόλαυσα αυτό το υγρό με ένα ποτήρι ουίσκι χωρίς πάγο και μάλιστα είχα μια πλήρη αίσθηση απόλαυσης !

Συμπεράσματα: Είναι ένα υγρό που θα αρέσει σε άτομα που τους αρέσουν τα ξυλώδεις αρώματα καπνικών και  καπνών πίπας!
Βαθμολογία: 8.9/10 ( πάρα πολύ ενδιαφέρον)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 07, 2016, 01:46 από kostas44 »

Αποσυνδεδεμένος aenaos

• **
  • 220
« Απάντηση #366 στις: Δεκεμβρίου 19, 2015, 00:22 »
black horse
Η δοκιμη εγινε σε kayfun4 clone by tobecco 1.5ohm 0.30 kanthal ff2
ενα καπνικο κατα βαση υγρο με ενα μειγμα λουλουδιων-βανιλιας-ξηρων καρπων(φουντουκι? αμυγδαλο? )αλλα ολα αυτα κατω απο την σκεπη μιας σοκολατας που ισως υπερυσχυει
κουραστικο δεν το λες
για ολη την μερα για μενα οχι(δεν κανω καπνικα) αλλα νομιζω οτι ειναι οτι πρεπει για εναν νεο ατμιστη  :yes:
καταλοιπα στην αντισταση ...λιγα
μυρωδια στην ατμοσφορα.....ετσι και ετσι γιατι ψιλοδυσανασχετησε το εταιρο υμιση αλλα ποιος την ακουει? :fight_fryingpan:
βαθμολογια 8.5
συνεχιζουμε με αλλο(δυστηχως εχω την συνηθεια να τελειωνω ενα μποθκαλι και μετα ανοιγω αλλο) 8)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 21, 2015, 20:48 από aenaos »

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #367 στις: Δεκεμβρίου 21, 2015, 13:18 »
Δεν θα συμφωνήσω με τα περισσότερα που διάβασα για το american pie. Εμένα μου έδωσε γεύση φράουλας, τάρτα φράουλα με κάπιο βατόμουρο ίσως. Πολύ εύγευστο υγρό, από τις καλύτερες γεύσεις που έχω δοκιμάσει ως τώρα και δεν θα το χαρακτήριζα κουραστικό. Σηκώνει πάντως αραίωση 1:1 άνετα.
Η ονομασία american pie παραπέμπει και σε άλλα πράγματα ;D ...θα προτιμήσω αυτό.

[youtube]RciM7P9K3FA[/youtube][/font]

Αποσυνδεδεμένος tzifos_f1

• 874
  • ζωή ποδήλατο
« Απάντηση #368 στις: Δεκεμβρίου 28, 2015, 19:22 »
Αγόρασα ένα "ΜΗΛΟ ΔΙΠΛΟ" 1.2% της εταιρίας και σαν "νέος" που είμαι πάλι δεν πρόσεξα ημερ/νια λήξης, που είναι 24/12/2017 !!!

Να το βάλω στην υπόγα για ωρίμανση ? Αύριο πάω σε άλλο κατάστημα να πάρω κανένα υγρό που να μπορώ να ατμίσω άμεσα......

Μου έκανε άσχημη εντύπωση που το μπουκάλι δεν είχε δαχτυλίδι "ασφαλείας", αυτό που σπάει όταν το ανοίγεις πρώτη φορά ! Παράληψη σοβαρή κατά την γνώμη μου.

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #369 στις: Δεκεμβρίου 28, 2015, 19:28 »
Για μενα παντως στα υγρα τα καπνικα που ατμιζω δεν παιζεται, ειναι πολυ καλοι

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #370 στις: Ιανουαρίου 07, 2016, 01:43 »

Vanilla Rum After
Στησίματα:
magma 0.8Ω - 17W - KGD

Περιγραφη:
Αίσθηση από  βανίλια πρώτης ποιότητας και ένα αλκοόλ

Εισπνοη:
Αν θα έπρεπε να το περιγράψω συνοπτικά θα έλεγα ότι είναι ενα καπνικό που η εταιρεία λέει είναι ένα βαρύ καπνικό αλλά εγώ το βρήκα πολύ ωραίο και άνετα ατμιζεται όλη μέρα. αφήνει μια ωραια αισθηση στην τζούρα από μια πολύ ωραία και γλυκιά βανίλια με δόσεις απο αλκοόλ και όντως είναι μπράντι και μάλιστα πολύ φινετσάτο , δεν έχει αυτήν την βαριά αλκοολική γεύση που έχω δει σε κάποια άλλα παρόμοια υγρά. Η βανίλια ειναι παρόν παντού και μάλιστα δεν κουράζει επουδενει . Διακρινω τονους καραμελας σαν butterscotch  αλλα πολυ διακριτικη που δενει ομορφα με ολο το υγρο.

Εκπνοή:
Το καπνικό σώμα του υγρού  είναι αυτό που θα πάρεις και στην εκπνοή του ατμου με όμορφες νοτες απο νοτισμένο αλκοολούχο καπνό , με εχει ενθουσιάσει το αρωματικό του κομμάτι που μου αφήνει μια όμορφη επιγευση στο ουρανίσκο. Η βανίλια και το μπράντι δεν ήξερα οτι μπορούν να δώσουν τόσο όμορφη επιγευση για πολύ ώρα μετά από ατμισμα.

Στον χώρο:
Αφήνει μια διακριτική μυρωδιά στο χώρο που θα περάσει χωρίς να υπάρχει θέμα . Περισσότερο σαν βανίλια πολυ θετικό αυτό

Αντιστάσεις:
Yπόλευκο  υγρό. Δεν μου άφησε στις αντιστάσεις μεγάλη μάκα , βέβαια το υγρό ήταν δείγμα 5ml  και το ατμισα μισό σε magma  και μισό σε  Troll .  Oσo μπορούσα να διαπιστώσω δεν άφησε μάκα σε κανένα από τους δυο!

Ταίριασμα:
Απόλαυσα αυτό το υγρό με ένα ποτήρι μπράντι  και μάλιστα είχα μια πλήρη αίσθηση απόλαυσης ! Ολοκληρωθηκε η απολαυση

Συμπεράσματα: Είναι ένα υγρό που θα αρέσει σε άτομα που τους αρέσουν τα αλκοολούχα υγρά με ραφιναρισμένη γεύση.
Βαθμολογία: 9/10 (άψογο)

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 07, 2016, 01:50 από kostas44 »

Αποσυνδεδεμένος fidodido

• *
  • 55
« Απάντηση #371 στις: Ιανουαρίου 08, 2016, 22:38 »
θα ηθελα να ρωτησω αν εχει παρατηρησει κανεις να του βγαζουν περιεργη γευση τα υγρα της e cig.ενω ειχα δοκιμασει 3 γευσεις(ace1 max blend kamtel) κ τις ειχα περιπου μια βδομαδα και μου αρεσαν παρα πολυ, αγορασα ξανα τις ιδιες(σε μεγαλυτερη ποσοτητα αλλα μου βγαζουν μια περιεργη γευση χωρις να εχουν την  γευση που ειχαν.κατι σαν φαρμακιλα να το πω δεν ξερω.ξερει καποιος τι μπορει να φταιει?

Αποσυνδεδεμένος Psycho

• *
  • 53
« Απάντηση #372 στις: Ιανουαρίου 14, 2016, 17:52 »
Ατμίζω εδώ και ένα μήνα Virginia, κάνοντας και μία αποτυχημένη παύση με Espresso Stretto.
Ψάχνω καπνικό υγρό κατά κύριο λόγο.
Σήμερα δοκίμασα και το Black Duval και με άφησε πολύ ικανοποιημένο.
Έχετε να μου προτείνετε κάποιο να δοκιμάσω;
Γιατί αφότου διάβασα όλα τα ποστ δεν βρήκα κάποιο για τα συγκεκριμένα προϊόντα ή δεν το πρόσεξα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 03, 2016, 17:25 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #373 στις: Ιανουαρίου 14, 2016, 18:45 »
Cigarillo φιλε μου δοκιμασε, φανταστικό για μενα..
Κι εμενα μου αρεσει το virginia, κοντα του ειναι το cubano και ry..
Ιδιαιτερο που γλυκιζει αρκετα το mary jane,πιο λιγο το sweet tobaco

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #374 στις: Ιανουαρίου 15, 2016, 22:45 »
2 ακόμα πολύ εύγευστα υγρά δοκίμασα τελευταία, το cinnamon cookies και το pink friday.
Το cinnamon ήταν το μόνο από τα mamas best που η ένταση της γεύσης του ήταν σε αποδεκτά επίπεδα και δεν φώναζε "αραίωση" από την πρώτη τζούρα. Γλυκό όσο πρέπει, με την κανέλα να μη γίνεται δυσάρεστη και το cookie να είναι εκεί και να θυμίζει σπιτικό κουλουράκι.
Το pink friday μου έβγαλε μια πολύ ευχάριστη γλυκιά γεύση φράουλα-κεράσι, χωρίς να μπορώ να ξεχωρίσω το ένα ή το άλλο. Λουκούμι τριαντάφυλλο δεν θυμάμαι να έχω δοκιμάσει ποτέ, όποτε δεν μπορώ να συγκρίνω. Αραίωση φουλ! Ακόμα και 1:2 με βάση η γεύση δίνει βροντερό παρών.
Σαν συνταγές, πετυχημένες και οι δύο :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360378 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1027 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114371 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450751 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110932 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375376 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328500 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1088 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6464 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15326 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29401 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99990 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F