Για να τον εδωσε ο makis206 σημαινει οτι v3 ειναι οντως καλυτερος.
Ο λόγος που τον έδωσα είναι ότι εκείνη την περίοδο είχα πάρει ήδη αρκετά πράγματα, μεταξύ τους κι έναν cloud one που στην ουσία ήταν κι αυτός που με έκανε να αλλάξω προτιμήσεις στο άτμισμα που ήθελα πλέον. Πιο αεράτη τζούρα δηλαδή χωρίς να φτάσω και στα επίπεδα του "πνευμονικού" subohming φυσικά. Από τις πρώτες ώρες στον cloud και με τους πρώτους πειραματισμούς πάνω του αποφάσισα ότι ο kfl+ ήταν πλέον σφιχτός για τις δικές μου προτιμήσεις κι αφού από ένα σημείο και μετά την "άραξε" αρκετά στο συρτάρι, αποφάσισα ότι ήρθε κι η ώρα να τον χαρεί κάποιος άλλος.
Ο ν3 ήρθε αρκετές μέρες αργότερα για μένα, μέχρι την αποστολή του kfl+ μου δεν ήξερα καν αν ετοιμάζει κάτι νέο ο Svoemesto. Για καλή μου/μας τύχη όμως ήρθε σύντομα αυτό το μαντάτο, κι ένα παραπάνω το ότι μου είχε ήδη λείψει αρκετά ο kfl+, ήμουν απ'τους πρώτους που πάτησαν το κουμπί της αγοράς μόλις εμφανίστηκε διαθεσιμότητά του στην Ελλάδα χωρίς να σκεφτώ τίποτα, παραβλέποντας εντελώς μάλιστα αυτά που με χάλασαν λίγο στα πρώτα του "specs". 2ml, 19mm.. Καμία σχέση με αυτό που θα ήθελα να ακούσω εκείνη τη στιγμή! Απλώς τον παράγγειλα, απλώς ήρθε ένα ακόμα διαμάντι στα χέρια μου που αν και του λείπει κάτι απ'το συναίσθημα που μου έδινε ο kfl+, σίγουρα έφερε άλλες "χαρές" στο σπίτι.. Δεν είναι της παρούσης όμως, κάθε πράγμα στο νήμα του.
Μέταλλα είναι που στον καθένα μας "μιλάνε" διαφορετικά παίδες, αυτά που αρκετοί μίσησαν πάνω στον kfl+ σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που απλώς τα αγάπησαν. Εμένα περισσότερο όλων πάνω του μου έλειψε αυτή η βίδα αναπλήρωσης του τανκ του, μαζοχισμός; Απλώς διαφορετική οπτική των πραγμάτων θα έλεγα..