Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

306 επισκέπτες, 8 χρήστες
Tem, thanos1071, tapantari, Milarepa, lemon78, stsoulos, lagoudakis, camber

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Kayfun Lite by SvoёMesto  (Αναγνώστηκε 563488 φορές)

Αποσυνδεδεμένος makis206

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Πλέον Ηράκλειο
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Kayfun Lite by SvoёMesto
« Απάντηση #3810 στις: Νοε 19, 2015, 00:18 »
Σίγουρα υπάρχει θέμα με όλα σχεδόν τα πλαστικά τανκς και κάποιες κατηγορίες / γεύσεις υγρών.  Δεν θυμάμαι ποια πρέπει να φοβάσαι,  σίγουρα πάντως ένα υγρό με σκέτη κανέλα μέσα (όχι απαραίτητα μίξεις με κανέλα δηλαδή) , κάποιες μπανάνες ίσως ή κάποια οξινα υγρά γενικότερα.. Νομίζω η μενθόλη δεν δημιουργεί σπάσιμο αλλά καλύτερα να σου πει κάποιος για απόλυτη σιγουριά.

Συνήθως αν πρόκειται να προσθέσω επικίνδυνο υγρό κοιτάζω δύο πράγματα, η θα έχω ανταλλακτικό τανκ,  η θα το ρίξω σε ατμοποιητή με γυαλί.. ;)

Αποσυνδεδεμένος giorgosmc

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #3811 στις: Νοε 19, 2015, 02:17 »
Μπανανες? περιεργο, πια θεωρουντε ας πουμε ''οξινα υγρα''? εγω τωρα εχω ενα passion apple ας πουμε της vision, ειναι ενταξει?

Αποσυνδεδεμένος makis66

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αν. Θεσσαλονίκη
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #3812 στις: Νοε 19, 2015, 03:11 »
"Επικίνδυνα" αρώματα για πλαστικά τάνκ:

http://e-liquid-recipes.com/flavors/warnlist

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #3813 στις: Νοε 19, 2015, 03:50 »
Τελικά, καμιά απάντηση θα πάρουμε αν υπάρχει τρόπος να αποφεύγονται τα "καψούλια" σε ανοιχτόσπειρα coil;
Ή απλά ΔΕΝ αποφεύγονται κι έτσι ΕΙΝΑΙ (από πάντα);

Αλλιώς, μια χαρά έχω βολευτεί και με τα microcoils τόσο καιρό...

Αποσυνδεδεμένος Επιτέλους το έκοψα

• To πλήρωμα μιας μη επανδρωμένης αποστολής...
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Νέον Φάληρον-Πειραιεύς
« Απάντηση #3814 στις: Νοε 19, 2015, 09:41 »
Εγώ δεν έχω καθόλου καψούλια. 1 Καψούλι μόνο (και όχι πάντα) με το αρχικό πάτημα του fire button το οποίο το πατάω πάντα ένα κλικ πιο πριν τραβήξω την τζούρα. Ανοιχτές σπείρες πάντα ομοιόμορφο στήσιμο με ίσες αποστάσεις και χάιδεμα της αντίστασης με κατσαβίδι πριν τοποθετήσω το βαμβάκι.

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• e-high ατμιστής
  • Χρήστος.....χάρηκα...
« Απάντηση #3815 στις: Νοε 19, 2015, 10:06 »
Χρηστο,

Ουτε εγω εχω καψουλια με ανοικτες σπειρες και εχω να κανω mc πανω από τέσσερις μηνες. Παίξε λιγο με το βαμβάκι σου. Α ακομη και με ανοικτες σπειρες εγω κανω ένα ελαφρυ dry burn πριν βαλω βαμβακι...

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ierapetra
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
« Απάντηση #3816 στις: Νοε 19, 2015, 10:41 »
Σκασιματα είναι θέμα στησίματος με κάνατε  μετα απο 3 μήνες αποκλειστικού ατμισματοσ με Ni200 να κάνω μια αντίσταση με 0.32 mm 7 σπειρεσ   1.34 ohm

ακόμα και στα 16.5 βατ πέρα απο το κλασικό τσιτσιρισμα που κανουν όλες η αντίστασής σκασιματα μηδέν  Και ουτε καίω σύρματα απλα βιδωνο και ατμιζω 

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Επιτέλους το έκοψα

• To πλήρωμα μιας μη επανδρωμένης αποστολής...
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Νέον Φάληρον-Πειραιεύς
« Απάντηση #3817 στις: Νοε 19, 2015, 11:01 »
Ωραίο στήσιμο, τόχεις  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #3818 στις: Νοε 19, 2015, 11:07 »
Τελικά, καμιά απάντηση θα πάρουμε αν υπάρχει τρόπος να αποφεύγονται τα "καψούλια" σε ανοιχτόσπειρα coil;
Ή απλά ΔΕΝ αποφεύγονται κι έτσι ΕΙΝΑΙ (από πάντα);

Αλλιώς, μια χαρά έχω βολευτεί και με τα microcoils τόσο καιρό...

Να σου πω την αμαρτία μου, με ανοιχτές σπείρες και βαμβάκι δεν έχω στήσει ποτέ τον δικό μου, 3.1 μεν, ίδιο ντεκ δε. Με ανοιχτές σπείρες έστηνα μόνο με φυτίλι και για να φάω καψούλι έπρεπε πραγματικά να τον γονατίσω. Δεν μπορώ να βρω λογική εξήγηση πάντως...

Αποσυνδεδεμένος giorgosss

• Ορκισμένος Kayfun-άς
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
« Απάντηση #3819 στις: Νοε 19, 2015, 11:12 »
μετα απο 10-15 αντιστασεις που εχω κανει μεχρι σημερα (νεος γαρ)  για τον KL+ με διαφορους τροπους, καταφερα επιτελους να κανω μια χωρις σκασιματα και πυροβολισμους στη γλωσσα μου. τριπλο φυτιλι 2mm, εφαπτωμενο πανω σε μια βελονα για να ειναι σταθερο (συγκεκριμενα πανω σε ενα συνδετηρα που ειχα ξεδιπλωσει) το οποιο φυτιλι τυλιξα με 0.28 συρμα kanthal A1. το φυτιλι βοηθαει πολυ ουτως ωστε οι σπυρες στο συρμα να μην αφηνουν κενα μεταξυ τους. μου βγηκε 1.3 ohm με 5-6 σπειρες. μια χαρα. εκοψα μετα τις ακριες απο το φυτιλι και φρντισα απο πριν τα 2 "αυτακια" που μενουν απο καθε μερια να χωρανε μεσα στη καμπανα. δουλευει τελεια. ουτε σκασιματα, ουτε καν ακουγεται οτι ατμοποιει. ελπιζω την επομενη φορα να καταφερω να κανω την ιδια. δοκιμαστε το

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #3820 στις: Νοε 19, 2015, 15:00 »
Εγώ δεν έχω καθόλου καψούλια. 1 Καψούλι μόνο (και όχι πάντα) με το αρχικό πάτημα του fire button το οποίο το πατάω πάντα ένα κλικ πιο πριν τραβήξω την τζούρα. Ανοιχτές σπείρες πάντα ομοιόμορφο στήσιμο με ίσες αποστάσεις και χάιδεμα της αντίστασης με κατσαβίδι πριν τοποθετήσω το βαμβάκι.

Χρηστο,
Ουτε εγω εχω καψουλια με ανοικτες σπειρες και εχω να κανω mc πανω από τέσσερις μηνες. Παίξε λιγο με το βαμβάκι σου. Α ακομη και με ανοικτες σπειρες εγω κανω ένα ελαφρυ dry burn πριν βαλω βαμβακι...

Να σου πω την αμαρτία μου, με ανοιχτές σπείρες και βαμβάκι δεν έχω στήσει ποτέ τον δικό μου, 3.1 μεν, ίδιο ντεκ δε. Με ανοιχτές σπείρες έστηνα μόνο με φυτίλι και για να φάω καψούλι έπρεπε πραγματικά να τον γονατίσω. Δεν μπορώ να βρω λογική εξήγηση πάντως...

Παιδιά, ακριβώς όπως με εσάς το κάνω κι εγώ. Τα ίδια βήματα ΑΚΡΙΒΩΣ. Σπείρες με ίσα κενά μεταξύ τους, χάιδεμα το coil με το κατσαβιδάκι (ούτε γκόμενα να ήταν! χαχα) και ανάβει ομοιόμορφα. Το βαμβάκι το βάζω ΠΑΝΤΑ σωστά, όσο πρέπει κλπ.
Να διευκρινίσω ότι κι εγώ απλά παίρνω ένα δυνατό "καψούλι" πάντα με το αρχικό πάτημα του fire όπως είπε ο Κώστας. Όχι συνεχόμενα κατα τη διάρκεια της τζούρας. Αλλά ΚΑΘΕ σε φορά σε ΚΑΘΕ αρχικό πάτημα.

Τρυφ, ούτε εγώ μπορώ να το εξηγήσω...

Αποσυνδεδεμένος vag21

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #3821 στις: Νοε 19, 2015, 15:05 »
εχεις δοκιμασει να κανεις αντισταση πανω απο 1,6 ωμ? σε 2mm τρυπανακι?

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #3822 στις: Νοε 19, 2015, 15:06 »
Ναι, Βάγγο... Κι εκεί τα ίδια...

Αποσυνδεδεμένος vag21

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #3823 στις: Νοε 19, 2015, 15:08 »
εμενα δεν με πολυενοχλει το καψουλι ,γιατι εχω το ντριπ τιπ που αναφερω και πιο πισω,αλλα το πιο ησυχο στησιμο, ηταν αρκετα ωμ  με μικρη διαμετρο.

Αποσυνδεδεμένος GgM

• e-lights ατμιστής
  • *
« Απάντηση #3824 στις: Νοε 19, 2015, 16:06 »
Συγνώμη για την αφελή ερώτηση. Με τον όρο "καψούλι¨εννοούμε το σκάσιμο του υγρού κατά την πρώτη ατμοποίηση όταν η αντίσταση είναι κρύα ή την γεύση καμένου από υποτροφοδοσία??
Γιατί αν αφορά την πρώτη περίπτωση, αυτά τα σκασίματα τα είχα σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις.
1) Χαλαρό βαμβάκι στον πυρήνα άφηνε κενά όπου σε αυτά μαζευόταν το υγρό και "έσκαγε" με το πρώτο fire. Μέτα το σκάσιμο δεν υπήρχε φυσικά υγρό και δουλεύε ρολόι μέχρι να το αφήσω αρκετή ώρα και να ξαναπιάσει υγρό.
2)με αντίσταση που δεν είχε την ίδια απόσταση και από τις δύο μεριές στους πόλους. (βέβαια αυτό μου έτυχε μόνο μια φορά)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 19, 2015, 16:16 από GgM »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1480 399337 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 11:47
από Επιτέλους το έκοψα
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2724 729217 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 08:22
από Tem
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 43 5839 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 01, 2025, 14:23
από Chris66
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 3140 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 382279 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 267531 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 735950 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 269405 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 696007 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 1089 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 2240 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 23467 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos