Αυτο το σκεφτομουν και εγω αν παρω 3mg τι να εβαζα μεσα να βγαλει περισσοτερο ντουμανι αλλα δεν το εχω με τη χημεια και φοβαμαι μη χαλασω τη γευση και δεν ατμιζεται και μετα αντε παλι ανοιγε καθαριζε κλπ.....
Αν ειναι απλο και π.χ. παρω 20mg υγρο και μπορω να βαλω συγκεκριμενη ποσοτητα VG να το αραιωσω και να προσθεσει ποσοτητα ατμου λογω του vg θα ημουν ευτυχισμενος.
Βασικα κανω της Eliquid France το Chopin ειναι 50-50 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την γευση κα ιτη μυρωδια που αφηνει.
Τι προτεινεις να κανω (αν ειναι απλο και δεν τα κανω χαλια και το πεταξω μετα) για να αυξησω το vg?
Να παρω καλυτερα 3mg νικοτινη και να το αραιωσω και αλλο (ποτε δεν με ενδιεφερε το χτυπημα παρα μονο το ντουμανι και η γευση) ας παει 1.5 δεν με νοιαζει Ή να παρω 6mg και να κανω εκει την αραιωση?
Το ποιο σημαντικο για εμενα ειναι τι ακριβως να ζητησω απο καποιο καταστημα και ποσο ακριβως να βαλω στα 20mg για να αυξηθει το vg και να αραιωσει την νικοτινη χωρις ομως να επηρεασει τη γευση? (Η χημεια δυστηχως ειναι ακριβεις ποσοτητες δεν παει με το ματι γιαυτο αν δεν ξερεις......αστο και γιαυτο και δεν ασχολουμαι).
Ειναι λιγο εκτος θεματος αλλα αφορα τον kayfun οποτε μιας και το πιασαμε αν θες μου λες και αυτο να ηρεμησω