Καλημερα παιδια εδω κ κανα μηνα ο καυφουν μου κανει οτι να ναι στα ωμ,ξεκιναω φτιαχνω νια αντισρταση στα 2.1ωμ μολις το ποτισω και πατησω fire πεφτη στα 1.8 μολις γςμισω και τραβηξω τζουρα καταληγει στα 0.8 εως 1.3(τα λεω στο περιπου για να παρετε μια ιδεα)τον ελυσα τον επλυνα τον ξανα εδεσα εσφυξα την βιδα του πολου του αλλα τα ιδια,το κανει και στα δυο μου istick 20 kai 50,αλλα και σε δυο αλλα μοντακια που δοκιμασα,για να σας προλαβω δεν εχω αλλαξη κατι στο στυσιμο μου το ιδιο που κανω καθημερινα απτον νοεμβριο...εχει καποιος καμια λυση?ευχαριστω
Ας τα πάρουμε λιγάκι με τη σειρά...
Κατ' αρχήν, αυτό με την αντίσταση, θυμίζει καραμπινάτη περίπτωση με το ελατήριο του V4 που έχει το κλασσικό θέμα με την μη καλή επαφή στον πόλο όταν ανοιγοκλείνουμε τα υγρά... (Σίγουρα είσαι στο σωστό νήμα και όχι με τους V4;;; Σίγουρα έχεις Lite και όχι V4;;;

)
Αυτό επίσης δείχνει και θέμα με την αντίσταση γενικότερα. Μήπως δεν σφίγγεις (ή δεν έχεις σφίξει αυτή τη φορά έστω) καλά το σύρμα με τα βιδάκια;;;
Κατα δεύτερον και μόνος σου το είπες ότι το δοκιμάζεις σε iStick 20άρι, το οποίο ως γνωστόν έχει ΜΟΝΙΜΟ θέμα με τον πόλο όταν μπαίνει πιο μέσα από τα πολλά βιδώματα, να μην διαβάζει σωστά έως και καθόλου κανέναν ατμοποιητή! Είπες όμως ότι και στο 50άρι σου κάνει τα ίδια... Εδώ με ξαναπροβληματίζει δηλαδή, αρα ξαναπάμε στο 1ο σκέλος με την αντίσταση...
Για αρχή λοιπόν εγώ λέω να πάρεις ένα σετάκι με τα δύο
μονωτικά (ενδέχεται να κάνουν και αυτά το θεματάκι τους) και να τα αλλάξεις (βίδας πόλου & πόλου) και μετά να φτιάξεις μια καλή αντίσταση και να σφίξεις ΚΑΛΑ και σωστά τα βιδάκια και μετά να ξανακάνεις δοκιμή σε Α Λ Λ Ο μοντάκι...