Την βίδα την κέντραρες μια χαρά αν το "αυλάκι" στο κεφάλι της (αυτό που μπαίνει το κατσαβίδι δηλαδή ) κοιτάζει προς τη βίδα του αέρα.
Δες όμως κάτι άλλο γιατί μου έτυχε κι εμένα στον πρώτο kayfun, τότε που πειραματιζόμουν αρκετά με τις βίδες του κλπ. Κάποια στιγμή και μετά από αρκετό πειραματισμό για την εξαφάνιση του σφυρίγματος, η τζούρα έσφιξε και σε μένα αντί να χαλαρώσει με τη λογική της ρύθμισης που έκανα. Ενώ πριν δηλαδή όλα πήγαιναν καλά, ξαφνικά εσφιξε και σχεδόν δεν μπορούσα να τραβήξω τζούρα!
Τότε είπα να τα λύσω και πάλι όλα μέχρι να βρω τι φταίει. Με τα βίδωνε-ξεβίδωνε λοιπόν ξεπετάχτηκε ένα πολυ μικρό γρεζάκι μέσα στο αυλάκι και το έβγαλα εντελώς τυχαία αφού έβαλα τυλιγμένη χαρτοπετσέτα απ'το πλάι, μικρότερο από μύτη βελόνας, μη φανταστείς κάτι τραγικό.
Πιθανολογώ ότι βγήκε απ'το εσωτερικό σπειρωματάκι της βίδας του αέρα, έπαιζα αρκετά με τη ρύθμισή της όταν ξαφνικά "έφραξε" η εισαγωγή του. Καινούργιος ήταν, μηχανουργείο γαρ, συμβαίνουν αυτά.
Έκτοτε κανένα τέτοιο θέμα, το σφύριγμα δεν εξαφανίζεται εντελώς όμως, και στους δύο kfl που έχω πάντα κάτι ακούω. Ατμομηχανάκι, δε βαριέσαι