Στο προτείνω ανεπιφύλακτα το δοχείο, είναι απίθανο και επαναλαμβάνω μιας και το επιβεβαιώνω καθημερινά, η γεύση που δίνει είναι κολασμένη σε σύγκριση με το εργοστασιακό τανκ που την κρίνω απλώς "πολύ ικανοποιητική". Με το συγκεκριμένο τανκάκι όμως τολμώ να πω ότι η γεύση έρχεται αρκετά κοντά σε έναν dripper, τουλάχιστον στον magma-κλώνο που χρησιμοποιώ εγώ έρχεται σχεδόν στα ίδια επίπεδα.!
Κάτι να αναφέρω ακόμα που παρατήρησα, ίσως το έχουν πει και τα παιδιά που το αγόρασαν νωρίτερα από μένα. Θέλει λίγο προσοχή στο γέμισμα ο kayfun όταν "φοράει" το συγκεκριμένο τανκ, αν γίνει απότομη πλήρωση υγρού και γρήγορο γύρισμα του ατμοποιητή ίσως παρουσιάσει μικρή διαρροή υγρού απ'την τρύπα του αέρα. Το αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς από τις "μπουρμπουλήθρες" στην πρώτη κιόλας τζούρα.
Με αργό γέμισμα και όχι μέχρι τέρμα πάνω το υγρό, αλλά και με το δάχτυλο τοποθετημένο στην τρύπα του αέρα κατά την περιστροφή του kayfun σε όρθια θέση Όλα διορθώνονται. Πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στην απουσία της καμινάδας που απαιτείται για την τοποθέτηση του tiny clear.
Δεν το βλέπω σαν πρόβλημα, απλά υπάρχει μια "διαφορετικότητα" στο γέμισμα σε σύγκριση με τη συμπεριφορά ενός εργοστασιακού kayfun lite που λύνεται πανεύκολα, αρκεί να την πάθεις μια φορά και να βρεις τη λύση.
Ρεζουμέ, πάρτο, δεν θα το μετανιώσεις!
Εγώ το πήρα από το vapeland στην Καλλιθέα, είχαν κι άλλα κομμάτια σε στοκ τα παιδιά.

Το λέει καθαρά... το ποστ που παρέθεσες...
Κι όμως, καθαρά είχα πει ότι το πήρα από vapeland.!

Αναφέροντας τους steam tuners ήθελα απλά να δείξω τον κατασκευαστή του tiny. Ο δαίμων, ξέρω..