Demkoni ειναι εύκολο το στήσιμο αυτό? Γιατι έτσι όπως το βλέπω στην εικόνα μου φαίνεται αρκετά πολύπλοκο... Απο ντουμανια πως ειναι? έχει πολυ???
Sent from my iPad using Tapatalk
Προσωπικά το έκανα στο τέταρτο.
Αλλά είμαι περίπου 1,5 χρόνια με σύρματα και πειραματισμούς.
Το τελευταίο 6μηνο έχω πλέον αράξει σε βασικά σεταρίσματα.
Αν γινόταν όπως έπρεπε, δηλαδή...
Τα σύρματα που πηγαίνουν προς τις βίδες να ήταν από την ΚΑΤΩ μεριά των microcoil και με χρήση non σύρματος έτσι ώστε το ΠΑΝΩ πηνίο να μην είχε διαφορά σε Ω από το κάτω, τότε θα γινόταν σαφώς πιο χρονοβόρο.
Επίσης... Πιο σωστό θα ήταν να γίνει με 0,25 σύρματα, αλλά είχα τους περιορισμούς λειτουργίας του Provari, οπότε πήγα κατευθείαν στο 0,2 σύρμα. ΑΝ ξαναστήσω έτσι θα το κάνω με 0,22 σύρμα.
Το πάνω πηνίο μου άναβε πιο μετα από το κάτω, οπότε σκέφτηκα να ξετυλίξω μια σπείρα. (Αυτό είναι που φταίει κυρίως για την πρόχειρη εμφάνιση του σετάπ).
Αν δεν βγάλεις τα τρυπανάκια από τα πηνία μέχρι να σφίξεις το σύρμα καλά και τυλίξεις ολόκληρη στροφή το σύρμα γύρω από το πάσο από τα βιδάκια, νομίζω οτι είναι μέτριας δυσκολίας.
Αλλά αυτό ειναι σχετικό με την εμπειρία του καθενός.
Σχετικά με την λειτουργία του...
Πιο πολύς ατμός σίγουρα, από το απλό σετάπ που έφτιαχνα.
Το εντυπωσιακό όμως είναι το πνευμονοχτύπημα που μου δίνει!!!
Μπορεί να ακουστεί υπερβολικό, αλλα είναι η πρώτη φορά που ευχαριστιέμαι τον συγκεκριμένο ατμοποιητή.
Με κλειστά μάτια και αυτιά μου θυμίζει ΙΑΤΤΥ. (Στον οποίο όμως, δεν έχω χρησιμοποιήσει βαμβάκι ακόμη

).
Σχετικά με τη γεύση, είναι πλέον ξεκάθαρη και έντονη, είναι πλέον στα επίπεδα του DID σε καθαρότητα.
Επίσης... σωστή τζούρα!!! Ούτε αεράτη, ούτε σφιχτή... Το αίσθημα που είχα πριν οτι ρουφάω αέρα με το καλαμάκι πλέον δεν υπάρχει.
Βέβαια όλα αυτά επιβεβαιώνουν την παρατήρηση που είχα κάνει οτι ο θάλαμος ατμοποίησης είναι τεράστιος

. Μικραίνοντας τον όγκο του θαλάμου με όλα αυτά τα συμπράγκαλα μέσα, ο ατμοποιητής είναι 2-3 σκαλιά πάνω!!