vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

400 επισκέπτες, 3 χρήστες
Buliwyf, thanos1071, Paso

Kayfun Lite by SvoёMesto

Αποσυνδεδεμένος palmas

• 543
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Kayfun Lite by SvoёMesto
« Απάντηση #825 στις: Μαΐου 19, 2014, 13:10 »
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Νίκο, εννοείς στην εισαγωγή αέρα του ντεκ, έτσι;

Στάλθηκε από τον προσομοιωτή εικονικής πραγματικότητας "Hellas 2014 - V2.0"

Ναι Θαναση στην εισαγωγη αερα(την εξωτερικη)...δοκιμασε και καλαμακι απο mesh Και σφουγγαρι...οτι σε βολευει..  :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 19, 2014, 13:26 από palmas »

Αποσυνδεδεμένος 30SmokingYears

• 1731
  • Everything you can imagine is real (Pablo Picasso)
« Απάντηση #826 στις: Μαΐου 19, 2014, 13:56 »
Εντάξει, Νίκο. Αυτό ήθελα να μου διευκρινίσεις. Την εξωτερική ή την εσωτερική εισαγωγή αέρα, γιατί κάπου έχει πάρει το αυτί μου αυτή την τεχνική, αλλά για την εισαγωγή του ντεκ ( εσωτερική ). Θα ασχοληθώ και θα ενημερώσω.
Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από τον προσομοιωτή εικονικής πραγματικότητας "Hellas 2014 - V2.0"

Αποσυνδεδεμένος chrismia13

• *
  • 75
  • Όλα στον Ατμό
« Απάντηση #827 στις: Μαΐου 19, 2014, 22:26 »
Τον πήρα τον έστησα με 0.32  microcoil 8 στροφές σε δυάρι τρυπάνι και ήταν άπαιχτος, μόλις πήγα  να του αλλάξω το βαμβάκι μετά από τρεις μέρες πικρα μακριά και αγαπημένη.Μετά από τρεις τζούρες καμένο,ξεβιδώνω βιδώνω ανάποδα τίποτε ξεβιδώνω βιδώνω  με κλειστή τρυπα τίποτα έχω δοκιμάσει πολλά 7με 8 φορες έχω αλλάξει βαμβάκι πάλι τα ίδια,σας έχει τύχει ξέρετε τι μπρεί να φταίει γιατί έχω απελπιστεί :wall:

Το πιο πιθανό ειναι να έχει αναςηκωθει κάποια σπυρα απο την αντίσταση και δεν εφάπτεται καλά το βαμβάκι, μετά απο τόσες αλλαγές !

Αποσυνδεδεμένος ΓΙΩΡΓΟΣ

• **
  • 317
  • GGTS ODYSEUS 2X18650 ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΜΟΥ !
« Απάντηση #828 στις: Μαΐου 19, 2014, 22:41 »
Θέλω και εγώ με την σειρά μου να κάνω μια ερώτηση . :confused1:

Όταν αλλάζουμε υγρό από φρούτο σε καπνικό , πρέπει να αλλάξουμε και το βαμβάκι ? ::)

Μιλάω για στήσιμο microcoil .

Ίσως φανεί χαζή η ερώτηση από άτομο σαν και μένα . :-[

Αποσυνδεδεμένος -Theo91-

• **
  • 320
« Απάντηση #829 στις: Μαΐου 19, 2014, 22:44 »
Καμια ερωτηση δεν ειναι χαζη φιλε μου.
Ναι, θα ηταν καλυτερο αμα αλλαζες βαμβακι.
Θα σου πω τι κανω εγω (και οι περισσοτεροι νομιζω).
Οταν τελειωσει καποιο υγρο και θες να βαλεις αλλο, καθαριζεις ολα τα μερη του kayfun.
Εγω απλα τα ξεπλενω με νερο.
Το τελευταιο κομματι με την αντισταση και το βαμβακι το παιρνω, βγαζω το βαμβακι, καθαριζω με μια χαρτοπετσετα οτι μπορω, το βαζω πισω στη συσκευη και κανω dry burn (οταν αναβει το συρμα χωρις φυτιλι ή βαμβακι πανω του). Με αυτο τον τροπο φευγουν τα καταλοιπα του υγρου απο το micro coil και γινεται σαν καινουριο. Οταν δεις και "λαμπει" ολοκληρο, τοτε ξανατοποθετεις βαμβακι.  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος ddvap

• *
  • 15
« Απάντηση #830 στις: Μαΐου 19, 2014, 23:23 »
Παρέλαβα τον KFL+ την Παρασκευή και μου έκαναν εντύπωση ότι το τζαμάκι του είναι πολύ κακής ποιότητας  και κατασκευής με ραφή στο πλάι και μάλιστα με ένα κομμάτι πλαστικού κολλημένο στην άκρη του σπειρώματος απο την μέσα μεριά απο την χυτευση που έπρεπε να το κόψω με κόφτη και το άλλο ότι η μια βίδα απο τον πόλο ήταν χύμα μέσα στο σφραγισμένο κουτί του έξω απο τον ατμοποιητή. Παράξενο.

Δουλεύει άψογα χωρίς σφυρίγματα και η υπόλοιπη κατασκευή είναι ποιοτική και ειδικά βιδάκια, σπειρώματα, εσοχές κλπ
Το νέο στόμιο είναι ωραίο και δουλεύει σωστά αν και διαφορετικό από το παλιό που συγκέντρωνε την παροχή ατμού στην κορφή και σε πιο μικρή οπή.
Το νέο συγκεντρώνει βέβαια πιο πολλούς υδρατμούς στο κάτω μέρος.

Πήρα τον γνήσιο γιατί στον παλιό μου κλώνο άρχισαν να τα φτύνουν τα σπειρώματα στα βιδάκια των πόλων.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Αποσυνδεδεμένος Anubis

• **
  • 486
« Απάντηση #831 στις: Μαΐου 19, 2014, 23:26 »
απο αυτα που διαβαζω μαλλον ακομη δεν εχω δει τις πραγματικες δυνατοτητες του lite +..

εχω στησει διαφορα μικροκοιλ απο 1.2 μεχρι 1.9Ω (0.28mm-0.32 kanthal) , μπορω να πω απο τα λιγα που Πηρα καλη γευση ηταν στα πιο πανω Ω. Καταλαβαινω οτι πολλα μπορουν να παιξουν ρολο στο αποτελεσμα αλλα ενω εχω καλα νοτυμανια δεν υπαρχει γευση απο καθολου εως ελαχιστη, αυτο που αναρωτιεμαι μηπως δεν κανω καλα κατι στο κλεισιμο αφου εχω σεταρει τα παντα??  :confused1: Πριν κλεισω το τανκ με ετοιμη την αντισταση με βαμβακι πανω κανοντας τις πρωτες δοκιμες η γευση που εχει ειναι πολυ καλη!!
Αφου κλεισω το τανκ και αρχιζω να ατμιζω ε εκει χανεται η γευση.
Θελω να δοκιμασω να τον γεμισω απο πανω, μπορει καποιος να επαναλαβει (γιατι δεν το βρισκω) την διαδικασια για γεμισμα απο πανω. Κατι ακομη παιζει ρολο οταν γεμιζουμε απο τη βιδουλα κατω με το oring να εχουμε κλειστη την οπη εισαγωγης αερα ή οχι?

Αποσυνδεδεμένος -Theo91-

• **
  • 320
« Απάντηση #832 στις: Μαΐου 19, 2014, 23:39 »
Μετα απο αρκετα στησιματα που εχω κανει επιβεβαιωσα αυτο που λενε οτι η καλυτερη αποδοση ειναι μεταξυ 1,2 και το πολυ 1,8 ohm (δικη μου επιλογη τα 1,4).

Απο κει και περα αν μπορεις να δειξεις μια φωτογραφια γιατι στο σεταρισμα φαινονται ολα!
Για να γεμισεις απο πανω θα πρεπει να μη το γεμισεις ΜΕΧΡΙ πανω.. Βιδωνεις το πανω μερος μεχρι να νιωθεις οτι θελει λιγο ακομα για να κλεισει. Πριν το βιδωσεις τελειως, βαζεις το δαχτυλο σου στην τρυπα αερισμου και αναποδογυριζεις το τανκ και βιδωνεις τελειως απο πανω. Μετα τον γυρνας κανονικα, βγαζεις το δαχτυλο και απολαμβανεις.

Αποσυνδεδεμένος Anubis

• **
  • 486
« Απάντηση #833 στις: Μαΐου 19, 2014, 23:50 »
Επειδη πριν λιγο τον γεμισα (αν και απο γευση ειμαι σε πολυ μετρια επιπεδα για μια ακομη φορα) αυριο που θα εχει αδειασει θα του κανω μια φωτογραφιση.
Λογικα και στο γεμισμα απο κατω απο την τρυπα με την βιδουλα του παλι θα θελει κλεισιμο η τρυπα της εισαγωγης αερα ...ετσι ? :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος mondelos22

• *
  • 76
« Απάντηση #834 στις: Μαΐου 19, 2014, 23:54 »
κατοχος και γω απο σημερα το πρωι και γω εχω μετρια γευση καλο ντουμανι αλλα καθολου χτυπημα η αντισταση ειναι 1.2ω με φυτιλι και 0.20 συρμα τι φταιει για το χτυπημα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος mantos

• 929
  • ~Box Mods~
« Απάντηση #835 στις: Μαΐου 20, 2014, 00:04 »
Kαλο θα ειναι να εχεις τη φιτιλοαντισταση σχετικα κοντα στην τρυπα εισαγωγης αερα.
Θεωρητικα ισχυει, οσο πιο κοντα στην τρυπα, τοσο περισσοτερο χτυπημα
κ οσο πιο μακρυα, περισσοτερα ντουμανια & γευση.

Για μενα, το ιδανικο ειναι η φιτιλοαντισταση να ειναι ακριβως εκει που τελειωνουν οι βιδες στο deck. 

Αποσυνδεδεμένος PerChi

• *
  • 70
« Απάντηση #836 στις: Μαΐου 20, 2014, 17:58 »
Γνωρίζει κάποιος αν αυτό http://www.atmosfaira.com/kayfun-lite-insulator-kit.html
κάνει για τον 3.1?

Αποσυνδεδεμένος angelosdes

• 531
  • MTL+flavour
« Απάντηση #837 στις: Μαΐου 20, 2014, 18:03 »
..κανει.. :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος mondelos22

• *
  • 76
« Απάντηση #838 στις: Μαΐου 20, 2014, 18:08 »
καλησπερα παιδια τι να κανω τωρα δεν εχω τιποτα ουτε χτυπημα ουτε γευση και η αντισταση ειναι 1.6ω με διπλο 2μμ φυτιλι και 0.20 συρμα ειμαι απογοητευμενος μεχρι τωρα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Akis 21

• *
  • 42
« Απάντηση #839 στις: Μαΐου 20, 2014, 18:20 »
η αντισταση να ειναι στο κεντρο της τρυπας και παιξε λιγο με το υψος της και νομιζω θα εισαι οκ

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2130 356538 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 12, 2024, 22:10
από Paso
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 464 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5637 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1029 108916 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 10:39
από Giorgos F
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14480 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28405 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 98912 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325460 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 604725 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12806 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F