εχεις απαντησει μονος σου.....αερατη δηλαδη περισσοτερος αερας...δηλαδη λιγοτερο μειγμα υγρου.....εκτος αν?

παραγεις ποσοτητα ατμου με την αντισταση σου και τα watt λειτουργεια της μεγαλητερη ωστε το τελικο μειγμα να ειναι σε σωστη αναλογια και οχι απλα αερατος λογο μεγαλυτερης ποσοτητας αερα...
αν δεις ολοι οι αερατοι ατμοποιητες δουλευουν σε χοντρα συρματα.....δηλαδη μεγαλυτερη επιφανεια επαφης αντιστασης με υγρο.αρα περισοτερη παραγωγη ατμου ωστε να διατηρουν το μειγμα σε σωστη αναλογια και να μην ρουφαμε απλα αερα.
και εγω εχω αφαιρεσει την βιδα .....προσωπικα μου αρεσει το 0.25 συρμα αλλα για να κρατησω αναλογια και να εχω γευση δουλευω με 4,2 v και ανω....για να παρω χτυπιμα ξεπερναω και τα 5ν..για μενα δεν ειναι σωστο γιατι αντι να βαζω επιφανεια συρματος και να παραγω φυσιολογικα περισοτερο ατμο,δινω περισοτερη ενεργεια ωστε να παρω το ιδιο αποτελεσμα,δεν βλεπω λογο να το κανω αυτο,πιστευω ειναι λαθος λογικη.....οπως γραφω πιο πανω πριν λιγες μερες δοκιμασα με 0.32 συρμα στα 0.8ωμ αντισταση,η παραγωγη ατμου μεγαλη,η γευση καλυτερη αλλα θελω να το δοκιμασω περισσοτερο και φυσικα θα δοκιμασω και με 0.30συρμα..ημουν στην λογικη οτι αυτος ο ατμοποιητης αγαπα τα λεπτα συρματα....αρχιζω να την ανατρεπω αν η ρυθμιση αερα ειναι στο φουλ...τελικα εχει να δωσει πολλα περισοτερα απο 1,8ωμ και 3,7ν και δεν μιλαω για πνευμονικες.
φυσικα για την γευση παιζει ρολο και το υγρα..αλλα θελουν πιο θερμο ατμο για να τα γευτεις οπως πρεπει αλλα πιο δροσερο.
οταν εχω σαφη συμπερασματα και εχω δοκιμασει ολα αυτα που εχω στο μυαλο μου θα το ποσταρω.