vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

241 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, Methodios, Milarepa

Kayfun Lite by SvoёMesto

Αποσυνδεδεμένος christos520

• 541
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Kayfun Lite by SvoёMesto
« Απάντηση #4200 στις: Δεκεμβρίου 21, 2015, 12:48 »
λογικά ναι πάντως λύθηκε το πρόβλημα, γιατί με κατσαβιδάκια και σύρματα που προσπάθησα δεν έγινε τίποτα, με αυτόν τον τρόπο όμως δεν σφυράει τώρα.

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #4201 στις: Δεκεμβρίου 21, 2015, 12:56 »
Σε κάθε περίπτωση όταν βιδώνει το πάνω καπάκι του τανκ στον ατμοποιητή τότε δημιουργείται εσωτερικά αυτή η πίεση που θα στείλει το υγρό στην τρύπα εισαγωγής του αέρα ακόμα κι αν το βιδώσουμε κρατώντας τον ανάποδα. Σε κάθε περίπτωση όμως, και το ότι σε μερικούς δεν φτάνει το υγρό στην τρύπα όταν φέρουν τον ατμοποιητή στα ίσια του μπορεί να οφείλεται ακόμα και στο πολύ βαμβάκι που πιθανότατα βρίσκεται μέσα στο deck κι απλώς απορροφάει το περίσσιο υγρό που στέλνει η πίεση μέσα στην καμπάνα. Ο ατμοποιητής δεν φτιάχτηκε για γέμισμα από πάνω παιδιά, τέλος. Το βιδάκι από κάτω φυσικά δεν μπορεί να δημιουργήσει τέτοια πίεση γι'αυτό και δουλεύει. Το πάνω καπάκι όμως είναι μεγάλο και την δημιουργεί, τι να κάνουμε τώρα. Απλώς, όπως φαίνεται, η "αλχημεία" σε κάποιους πιάνει, κι από καθαρή τύχη πιθανότατα.

Και απ'την άλλη, όλα αυτά τα βήματα είναι πιο γρήγορα τελικά απ'το να τον γεμίσετε κανονικά;

μακη το ιδιο ακριβως καναμε και πραγματικα αποδιδει

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #4202 στις: Δεκεμβρίου 21, 2015, 13:12 »
Δεν είπα ότι δεν αποδίδει, σίγουρα όμως θέλει και λίγη τύχη για να αποφευχθούν οι διαρροές, ίσως και "κόλπο" ή για να το θέσω καλύτερα, τρόπο. Με πολύ βαμβάκι στο deck ίσως το θέμα διαρροή γεμίζοντας τον kfl από πάνω να εξαφανίζεται κι εντελώς. Κι αυτό επειδή όταν "σφραγίσει" το πάνω καπάκι, τότε το πολύ βαμβάκι θα σταθεί ικανό να απορροφήσει το περίσσιο υγρό που θα στείλει η έξτρα πίεση μέσα στην "καμπάνα".. Το λίγο βαμβάκι όμως δεν μπορεί να "διαχειριστεί" αυτήν την έξτρα ποσότητα υγρού, που ούτως ή άλλως δημιουργείται σφραγίζοντας όλο αυτό το "καπάκι", με αποτέλεσμα να αρχίσει να στάζει μέσα στην τρύπα του αέρα.

Και τελικά αναρωτιέμαι, αξίζει όλο αυτό; Ναι θα μου πείτε γιατί δεν χρειαζόμαστε μπουκάλι με βελόνα, οκ. Και με την "πιπέτα" όμως μια χαρά γεμίζω κι απ'την κάτω βίδα αναπλήρωσης εγώ, και δεν χρειάζεται να ανησυχώ κιόλας μήπως ασκηθεί πίεση μέσα στο τανκ βιδώνοντας αυτό το βιδάκι, με την χαρτοπετσέτα ανά χείρας δίπλα στην εισαγωγή του αέρα.. :D

Βέβαια γλυτώνεις και το κατσαβίδι αλλά εκείνα τα κατσαβιδο-μπρελοκάκια είναι σωτήρια κύριοι (και κυρίες βεβαίως βεβαίως )! :)

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #4203 στις: Δεκεμβρίου 21, 2015, 19:40 »
O δικός μου πάντως μετά την εφαρμογή του τιπ του christos520 εξακολουθεί να σφυρίζει κλέφτικα  :))
Δεν με πειράζει και τόσο τον έχω συνηθίσει.
Μου αρκεί που δεν έχω ποτέ προβλήματα και που ατμίζει υπέροχα. ;)   

• 541
« Απάντηση #4204 στις: Δεκεμβρίου 21, 2015, 20:20 »
την πήγες μέχρι τέρμα την βίδα; να σφίξει τέρμα δηλαδή.

Αποσυνδεδεμένος polygrafos

• 501
  • Στέλιος Νιάπος
    • Προσκλητήρια Γάμου Βάπτισης
« Απάντηση #4205 στις: Δεκεμβρίου 21, 2015, 20:23 »
Εγώ προσωπικά έχω αφαιρέσει τελείως το κάτω βιδάκι του αέρα και είναι σούπερ!

• 541
« Απάντηση #4206 στις: Δεκεμβρίου 21, 2015, 20:25 »
ναι εντάξει έτσι λύνεται τελείως αλλά αν θες πιο σφιχτή τζούρα; αυτό που είπα πάντως δούλεψε σε μένα, θέλει μέχρι τέρμα όμως να την πας την βίδα του αέρα να πιάσει στοπ και να σφίξεις ακόμα λίγο.

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #4207 στις: Δεκεμβρίου 21, 2015, 21:28 »
Την πήγα τέρμα όσο δεν έπαιρνε άλλο και μάλιστα την ζόρισα αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.
Όταν την ξεβίδωσα μετά για να έχω την τζούρα που θέλω, ξανασφυρίζει κλέφτικα. :))

Αποσυνδεδεμένος evripidis

• **
  • 290
  • Nothing in life is to be feared.
« Απάντηση #4208 στις: Δεκεμβρίου 21, 2015, 23:11 »
Καλησπέρα παιδιά!
Μετά την δοκιμή ενός kfl+ κλώνου το Σαββατοκύριακο κατάλαβα πόσο πίσω είμαι σε γεύση ειδικά στον subtank mini μου και πόσο τελικά περισσότερο με ικανοποιεί η τζούρα του kayfun. Ψάχνω καμιά ανταλλαγή, κανένα μεταχειρισμένο, αλλά όλο με τρώει το να πάω να χτυπήσω καινούριο αυθεντικό.
Οι περισσότεροι μου σύστησαν για αγορά καινούριου το fabvape. Είδα ότι έχει και steam tuners αξεσουάρ.
Αγοράζοντας το nano chimney των steam tuners για καλύτερη γεύση, πρέπει να αγοράσω και το nano glass tank για να ταιριάξει ή γίνεται δουλειά με τα υπόλοιπα εργοστασιακά κομμάτια;

Αποσυνδεδεμένος Ntinlanden

• 638
« Απάντηση #4209 στις: Δεκεμβρίου 21, 2015, 23:42 »
Εκανες το ιδιο υγρο και σου φανηκε καλυτερος απο τον subtank δηλαδη? Γιατι τους εχω και τους δυο.
Και οι δυο πανω σε vtc mini.
Πακετο τους εχω ενα εξαμηνο τωρα αλλα η αληθεια ειναι οτι ιδιο υγρο και στους δυο δεν το εχω δοκιμασει να δω τη διαφορα γιατι εχω τον kfl για καπνικα και τον subtank για γλυκα.
Ψευδαισθηση να εχω? Αλλα μου φαινετε πως ο subtank μου δινει καλυτερη γευση.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 22, 2015, 00:19 από Ntinlanden »

• **
  • 290
« Απάντηση #4210 στις: Δεκεμβρίου 21, 2015, 23:46 »
Όχι δεν ήταν το ίδιο η αλήθεια είναι!
Αλλά είδα πως η πιο σφιχτή τζούρα είναι πολύ καλή για τα γούστα μου.
Όσους έχω τύχει και μιλήσει, μου έχουν πει πως δεν συγκρίνονται σε γεύση οι δυο τους.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος sakaplias100

• **
  • 280
« Απάντηση #4211 στις: Δεκεμβρίου 22, 2015, 00:13 »
είναι αδύνατο να συγκριθούν ο kayfun είναι μόνο για τσιγαρίσιες και σαφώς η πιο σφιχτή τζούρα πάντα είναι και πιο γευστική . ο άλλος είναι για πνευμονικές

• **
  • 290
« Απάντηση #4212 στις: Δεκεμβρίου 22, 2015, 00:22 »
Και η σφιχτή του subtank δεν πιστεύω να συγκρίνεται σε γεύση.  Για την ερώτηση μου σχετικά με nano chimney και αν θα χρειαστώ κάτι άλλο;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος giorgosss

• **
  • 372
« Απάντηση #4213 στις: Δεκεμβρίου 22, 2015, 02:15 »
Η κοντη καμιναδα που λες παραπανω ειναι σκέτη? Συνοδευεται απο καποιο bell cap/tiny tank? Αν οχι δεν παιζει
Βαλε link να δουμε τι ακριβως ειναι αυτο που λες
Θα σου προτεινω παντως αυτο που εκανα εγω:
Παρε ενα Original Kayfun lite plus να εχεις ενα αψογο ατμο στα χερια σου, παρε και μερικα μπιχλιμπιδια να εχεις να παιζεις (σαν αυτα που θα δεις παρακατω που εχω παραγγειλει και περιμενω απο FT αυτες τις μερες - ακομα Σιγκαπουρη ειναι gmt!!) και εισαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ.
Αντιστασεις γυρω στα 1,5 Ohm με 0,32 Kanthal A1 σε οδοντογλυφιδα (2,2 mm) ή σε τρυπανακι 2,5 mm και ενα καλο βαμβακι.Οχι πανω απο τα 10,5 Watts. Ολα τα υπολοιπα ειναι περιττα....
https://www.fasttech.com/products/0/10009156/2049901-kayfun-bell-cap-kit-w-510-drip-tip
https://www.fasttech.com/products/3144700
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 22, 2015, 04:36 από giorgosss »

Αποσυνδεδεμένος John K

• **
  • 174
« Απάντηση #4214 στις: Δεκεμβρίου 22, 2015, 09:35 »
Θα σου πρότεινα σε πρώτη φάση να πάρεις έναν αυθεντικό KLP. Κράτα τον όπως είναι λίγο καιρό και σιγά σιγά ψάξε τα αξεσουάρ του. Και εγώ σκεφτόμουνα για tiny ή Bell cup, τελικά όμως κατέληξα στο top cap G4. Κόντυνε αρκετά ο KLP μου, είναι πανέμορφος, και δεν θυσίασα χωρητικότητα ή γεύση.
http://www.steamtuners.gr/products/atomisers/kayfun-lite/c51-top-caps/24-kayfun-top-cap-with-integrated-drip-tip-13mm

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 5886 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361044 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1200 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114757 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451509 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111380 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376188 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329044 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6665 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15519 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29675 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul