Εγώ το βιδάκι το έχω σε αχρηστία!!!!!

Και να εξηγηθώ.
Επειδή κάθε φορά που ήθελα να αναπληρώσω έπρεπε να έχω κατασαβιδάκι και να παραμονεύω μην μου χαθει το βιδάκι ή το ορινγκάκι, πήγα στα παιδιά των steam tuners που είχα πάρει και το clear view τανγκάκι των 5ml και πήρα ένα access kit και βρήκα την υγειά μου.Κάνει 30 ευρώ και αξίζει τα λεφτά του.
Αντικαθιστάς την καμπάνα του kayfun με μια πιο κοντή και χωρις καμιναδα στο πανω μερος που έχει ενα ορινγκάκι.
Επειτα όλο το deck μπαίνει σε μια καμπανα που εχει καμιναδα στο πανω μερος και στο κατω εχει πατουρα με τρυπες σε στυλ Κ4 και πασα για να βιδωθει πανω το deck.
Με τον τροπο αυτο όποτε θελεις να ελενξεις την αντισταση σου το κανεις χωρις να χανεις τα υγρα σου, ξεβιδώνοντας το deck με την αντισταση.Η υπόλοιπη καμπανα μενει βιδωμενη πανω στο τανκ.
Οταν δε θελεις να γεμισεις κανεις το ιδιο και γεμιζεις απο τις τρυπουλες με μπουκαλι βελονας σε χρονο dt χωρις κατσαβιδια.
Συγκεκριμένα ειναι αυτο εδω:
http://www.steamtuners.gr/gr/products/atomisers/kayfun-lite/accessories/131-deck-access-kitπου το εχει μη διαθεσιμο αλλα το εχει διαθεσιμο η vapeland που συνεργαζεται με τους steam tuners.