vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

301 επισκέπτες, 9 χρήστες
camber, anetost, Parolos, PsykieG, JohnDag, aalex, sakissalonika, Tem, manoslykos

Kayfun Lite by SvoёMesto

Αποσυνδεδεμένος aragiannis

• 863
  • Φύλο: Άντρας
  • Satan sum et nihil humanum a me alienum puto
Απ: Kayfun Lite by SvoёMesto
« Απάντηση #3510 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2015, 13:21 »
Μπες στην ιστοσελίδα των Steam Tuners και θα δεις.
Αυθεντική βάση, deck access kit, tank της αρεσκείας σου και drip tip.

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #3511 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2015, 13:24 »
Για επικοινωνία:

http://www.steamtuners.gr/gr/contact

Ρώτα τους και θα σου τα εξηγήσουν όλα. :)

« Απάντηση #3512 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2015, 13:33 »
Βασεις εχουν τελειωσει και περιμενουν να ερθουν...

Mobile klaz speaking...

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
« Απάντηση #3513 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2015, 14:33 »
Τελικά αποφάσισα να αγοράσω τον kayfun lite plus.
Επειδή όμως θέλω να γεμίζω από πάνω και όχι από την βίδα μπορεί να μου πει όποιος ξέρει, ποια εξαρτήματα πρέπει να αγοράσω για αυτή την δουλειά;; δεν θα τον αγοράσω ολόκληρο, σκέπτομαι μόνο να αγοράσω την βάση και ότι άλλο χρειαστώ.

Για εμένα, η καλύτερη λύση για εύκολο γέμισμα χωρίς πιθανές διαρροές είναι αυτή: [size=78%]http://www.steamtuners.gr/products/atomisers/kayfun-lite/accessories/131-deck-access-kit[/size]

Μήνες το χρησιμοποιώ και είμαι υπέρ-ευχαριστημένος. Καλά όλα τα σετάκια που κάνουν τον kayfun μικρότερο, αλλά το deck access kit είναι ίσως το καλύτερο από τα upgrades που έχουν βγει.

Το ότι χρειάζεσαι μπουκαλάκι με βελόνα, δεν το θεωρώ και φοβερή υποχώρηση...

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #3514 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2015, 14:43 »
και εγω το εχω αυτο το σετακι(βασικα τα εχω ολα για kfl+) εμενα με ζοριζει πολυ στο γεμισμα.

επίσης παντα μετα απο λιγο εχω υπετροφοδοσια.τον σεταρα με πολλους και διαφορους τροπους και παντα την παταω...

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
« Απάντηση #3515 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2015, 14:57 »
Τί σε ζόριζε στο γέμισμα; Όπως οι απλοί εργοστασιακοί γεμίζει. Όσο για υπερτροφοδοσία, δεν είχα καμία. Ποτέ.

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #3516 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2015, 15:53 »
το οτι θελει μπουκαλακι με βελονα και πρεπει να βγαζω απο το υγρο και να γεμιζω το μπουκαλακι και να παιρνω μαζι(κανω ετοιμα).
αλλα περι ορεξεως...

προσωπικά προτιμώ την καμπανα την κοντη που εχουν οι st μαζι με αυτο το τανκ για εξω και μεγαλη χωρητικότητα και τα tiny tanks για το σπιτι και σουπερ γευση.

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #3517 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2015, 00:35 »
Και με το γνωστό σταγονόμετρο γεμίζει κανονικά, απλά λιγότερη ποσότητα σε κάθε πάτημα.
Το 1μλ του σταγονόμετρου σε 2-3 πατήματα δηλαδή.
Πάντα έτσι γεμίζω εγώ.

Αποσυνδεδεμένος rider77

• *
  • 53
« Απάντηση #3518 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2015, 05:48 »
Ποτε δεν καταλαβα γιατι σας προβληματιζει τοσο το γεμισμα απο κατω. Ειναι πολυ ευκολο να εχεις μαζι σου ενα κατσαβιδακι και το γέμισμα ειναι υπόθεση το πολυ ενος λεπτού.

Αποσυνδεδεμένος Giannis.B

• **
  • 369
« Απάντηση #3519 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2015, 06:12 »
Εμενα προσωπικα δεν με χαλαει το γεμισμα απο κατω,αλλωστε εχω κι αλλους ατμο/τες.Για απλα υγρακια καλος ειναι και για τσιγαρισιες τζουρες.Για γκουρμε υγρα μονο σε Κ4.Τα μπουκαλακια που εχω ταιριαζουν σχεδον ολα.Διαρροη δεν ειχα ποτε. Για τα λεφτα του μια χαρα ειναι.Παντα κατω απο 12 βατ και αντισταση απο 1,6 ως 1,8 μια χαρα τα παει.

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #3520 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2015, 00:37 »
Για αρχη, θα λεγατε να παρω κλωνο η τον κανονικο; Δοκιμασα τον κανονικο σε ενα καταστημα και μπορω να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ! Εχω εναν Triton τωρα, αλλα μου βγαινουν ακριβες οι αντιστασεις, ακομα και απο FΤ, γιατι αλλαζω συχνα.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #3521 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2015, 00:43 »
Για κάποιον άλλο ατμοποιητή μπορεί να σου πρότεινα να το ρισκάρεις για κλώνο.
Αλλά ο ΚΛ+ είναι ένας ατμοποιητής που θα τον ευχαριστιέσαι για πολύ καιρό, διότι είναι μακράν ο πιο βολικός σε όλα του και με εξαιρετική αντοχή.
Οπότε, θα σου πρότεινα με κλειστά μάτια τον γνήσιο, που μάλιστα είναι σε προσιτή τιμή.

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1240
« Απάντηση #3522 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2015, 00:50 »
Συμφωνώ με την Petra. Η διαφορά είναι περίπου 30-40€ και νομίζω ότι αξίζει. Μάλιστα θα σου πρότεινα να δεις και τη δυνατότητα να αγοράσεις μόνο την αυθεντική βάση και να τον στήσεις αισθητικά και λειτουργικά όπως θέλεις (βλέπε πχ Steam Tuners). Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι η διαφορά χρημάτων δεν είναι πρόβλημα μιας και όλοι ζοριζόμαστε τελευταία.

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #3523 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2015, 00:53 »
Και εγω αυτο σκεφτομουν. Αλλα λεω αρχικα να τον παρω οπως ειναι, για να πειραματιστω λιγο με επισκευασιμο και μετα να αρχισω τα εξτρα πραγματακια.

Σιγουρα θελω ενα tank που εχω δει που τον κανει λιγο πιο μικρο και το modακι που μπορεις να τον γεμιζεις χωρις να ξεβιδωνεις αυτην την καταραμενη βιδα :Ρ

Απο καταναλωση υγρου πως παει σε νορμαλ καταστασεις; 10-15W; Στα ιδια επιπεδα με μια εργοστασιακη κεφαλη;

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #3524 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2015, 00:58 »
Η βίδα, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, συνηθίζεται. Το καπάκι όμως που λες όχι, λόγω μεγέθους (αν σε ενδιαφέρει το μικρό μέγεθος) Το δε νάνο κιτ, έχει διάφορες τιμές ανάλογα με τον κατασκευαστή, η χαμηλότερη είναι γύρω στα 10 ευρώ και θεωρείται πολύ καλή.

Κατανάλωση υγρού σε νορμάλ καταστάσεις κανείς επισκευάσιμος δεν έχει μικρότερη ή ίση με εργοστασιακό. Πάντα κατιτίς παραπάνω. Ο καυφούν είναι αυτό το κατιτίς παραπάνω. Οχι πολύ παραπάνω.
Αν δεν κάνεις ήδη diy υγρά, ήρθε ο καιρός να το σκεφτείς.
Πάντως, μη σε απασχολεί τόσο η κατανάλωση ακόμη κι αν κάνεις έτοιμα. Η γεύση του είναι αρκετά καλύτερη από έναν καλό εργοστασιακό, αφήνοντάς σου περιθώριο να αραιώνεις έτοιμα υγρά με σκέτη βάση, διότι θα σου φαίνονται μπουκωτικά σε γεύση.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360447 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1033 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114400 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450810 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110976 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375455 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328528 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1090 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6470 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15338 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29410 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99996 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F