Ακόμη δεν είδες τίποτα...
Το σετάπ του πρώτου πόστ στο νήμα το έκανα Τρίτη 1 Οκτωβρίου το βράδυ...
Σήμερα να δεις πως μου αποδίδει...
Πολύ καλή απόδοση σε γεύση, ενώ το ντουμάνι έχει ανέβει και σε ποσότητα, αλλά και σε ποιότητα!!!!
Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε σύρμα με νον όπως το έκανα εγώ (αφήστε με, εγώ

)
... Φροντίστε να έχετε μια καλή καμπύλη στην αντίσταση έτσι ώστε να απομακρύνετε την αντίσταση από την οπή του αέρα και θα είναι οκ.Με τον τρόπο που έστησα, έχω χάσιμο σε χτύπημα, αλλά αυτό ήταν κάτι εσκεμμένο.
Θα πρέπει να αναφέρω κάποιες λεπτομέρειες σε ξεχωριστό πόστ από το δικό μου παραπάνω...
Λίγα λόγια για τον αέρα... (Του αέρα δηλαδή!

)
Η τζούρα του συγκεκριμένου ατμοποιητή είναι πράγματι, πολύ αεράτη. Πιό αεράτη από τον DID που έχω, με 1,2 mm οπή καμπάνας. Ίσως είναι και ελάχιστα πιο αεράτη από τον ΙΑΤΤΥ V2.
Κάποιος ο οποίος έχει τους παραπάνω ατμοποιητές δεν θα του φανεί περίεργη η αίσθηση της τζούρας και πολύ γρήγορα δεν θα δίνει σημασία. Παρόλα αυτά, προσπάθησα να ελλατώσω την είσοδο του αέρα με τη χρήση μικρού κομματιού πλέγματος το οποίο το έκοψα, και το τύλιξα μια στροφή, σε τρυπάνι 1mm. Δημιουργώντας ένα μικρό σωληνάκι από πλέγμα

.
Μετά, τοποθέτησα το κομμάτι πλέγματος στην τρυπούλα, και το αποτέλεσμα ήταν γρήγορα και εύκολα, μια σχετικα σφικτή τζούρα, πιο σφικτή από του DID.
Αυτό που θέλω να πω είναι, οτι μπορεί να μην έχει ο Lite ρύθμιση αέρα, αλλά είναι πολύ εύκολο να ρυθμίσουμε εμείς τον αέρα.

Με πλέγμα, με ένα κομματάκι πλαστικού από μύτη (πλαστική) μπουκαλιού, φαντασία να υπάρχει...
Με τη χρήση πλέγματος, και ανάλογα την ποσότητα που θα χρησιμοποιήσουμε, μπορούμε να επιτύχουμε την ποσότητα του αέρα που επιθυμούμε.
Προσοχή όμως... Το πλέγμα ΔΕΝ θα πρέπει να το σπρώξουμε πολύ βαθιά, γιατί αν ακουμπήσει στον θετικό πόλο...
Αν θελήσετε να βγάλετε το κομμάτι πλέγματος, μπορείτε πολύ εύκολα, με τη χρήση μιας βελόνας από σύριγγα, που θα έχετε στραβώσει λίγο στην άκρη άκρη, να δημιουργήσετε ένα ιδιότυπο "αγγίστρι" με το οποίο πολύ εύκολα θα σκαλώσετε το πλέγμα και θα το βγάλετε.
Με το σετάρισμα της φωλιάς έχω την εντύπωση πως ελαφρώς σφίγγει η τζούρα.
Προσωπικά έβγαλα το τον "ρυθμιστή αέρα" μου (το πλέγμα δηλαδή

) και ατμίζω ως έχει.
Συγχώνευση συνεχόμενων πόστ