vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

315 επισκέπτες, 7 χρήστες
Buliwyf, trabaman, thanos1071, vasim, filikos4, ZoeM, Mantis039

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• 3866
  • Φύλο: Άντρας
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #3210 στις: Ιουλίου 11, 2017, 23:57 »
Χαίρεται κι από μένα.

Εν τάχει: Κώστας, 38 ετών. Καπνιστής 20 χρόνια. 2 πακέτα την ημέρα. 

Έχω ξεκινήσει το η.τ. εδώ και 2,5 μήνες και με εξαίρεση τις 5 πρώτες μέρες δεν έχω κάνει κανένα κ.τ. 

Τις πρώτες πέντε μέρες με έπιανε μία επιθυμία για τσιγάρο το βράδυ, αλλά στην πορεία με μεράκι τόσο στην αναζήτηση υγρού, όσο και στο πως λειτουργεί το όλο θέμα και τι επιλογές έχω, κατάφερα να απεμπλακώ, ελπίζω οριστικά.

Μέχρι στιγμής τα οφέλη που βλέπω είναι τα εξής και δεν θα ήθελα να τα χάσω:

α) Απαλλαγή από την μπόχα στα ρούχα
β) Απαλλαγή από το "μυρωδάτο" τασάκι
γ) Μπαλκόνι με χιόνι δεν έχω νοσταλγήσει ακόμα, αλλά σίγουρα θα εκτιμήσω ότι πλέον θα μπορώ να μένω μέσα
δ) Υπήρχαν και πριν τόσες γεύσεις και τόσες μυρωδιές στον κόσμο;

Τι ατμίζω αυτή τη στιγμή:

Black Note Sonata σε Vaporesso Guardian πάνω σε istick pico75 με την κεραμική των 0,5 και στην τσάντα περιμένει να ανοιχτεί μια παραγγελία με όλα τα καπνικά της Λάμδα, από τα οποία ήδη ξέρω και αγαπάω Yoda και Gandalf. Τα υπόλοιπα πήρα από ένα μπουκαλάκι για την δοκιμή

Αποσυνδεδεμένος Kafros

• 1
« Απάντηση #3211 στις: Ιουλίου 12, 2017, 00:19 »
Είμαι  ο  Κώστας  από  Πετρούπολη  ατμιστής  4  χρόνια.. και εχω  απαλλαγεί  οριστικά  από τον καπνό.

Αποσυνδεδεμένος agelosd

• *
  • 51
« Απάντηση #3212 στις: Ιουλίου 12, 2017, 01:10 »
Γεια και από εμένα!
Άγγελος 35 ετών,κάπνιζα από τα 20 περίπου και τους τελευταίους 7 μήνες βρίσκομαι στον υπέροχο κόσμο του ατμισματος!Αμετρητες ώρες διαβάσματος στο φόρουμ το οποίο με βοήθησε παρά πολύ και μακάρι όλοι όσοι ξεκινούσαν με τον ατμό να πέρναγαν πρώτα από αυτή την υπέροχη παρέα και τις πολύτιμες πληροφορίες που         παρέχει.Πολλά τα οφέλη,στην υγεία πάνω από όλα και στην ποιότητα ζωής.Αποφασισα λοιπόν να γίνω λίγο πιο ενεργό μέλος στη παρέα(το πρώτο μου μήνυμα)και να βοηθήσω όσο μπορώ με τις ελάχιστες γνώσεις που έχω αποκτησει μέχρι τώρα.
Καλώς σας βρήκα και επισήμως!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Αποσυνδεδεμένος r3morph3d

• *
  • 11
  • Ότι σου λέω!!!
« Απάντηση #3213 στις: Ιουλίου 12, 2017, 13:11 »
Χαίρεται κι από μένα εστω και καθυστερημενα.

Νικος 38 ετων φουγαροκαραβανα απο τα 18 με 2-3 πακετα Prince την ημερα. Πριν 4 μηνες και αφου η γυναικα το ειχε ριξει στο ηλεκτρονικο το αποφασισα και εγω για λογους υγειας αλλα και να μην μυριζω σαν τασακι!!!! Ξεκινησα με Nautilus 2 ο οποιος ειναι οτι καλυτερο κατα την μικρη μου εμπειρια στο ατμισμα να κοψει κανεις το τσιγαρο. Υστερα απο 4 μηνες λοιπον εχω 3 μοντακια και 9 ατμοποιητες :P και μεχρι στιγμης μονο καλα βλεπω στον ατμο!!!
1. Γευση!!!! Ε ναι πολυ σημαντικο αν και το νερο της βρυσης μου βρωμαει πλεον!!! Ολα τα υπολοιπα τα γευομαι καλυτερα απο πριν.
2. Διαθεση!!! Παμε να περπατησουμε και να ανεβουμε Υμηττο στην φυση!!! Πριν και για τσιγαρα πηγαινα με το αμαξι!!! <------Fail!!!!
3. Αναπνεεεεεεεω επιτελους καλυτερα...Ξεβουλωσε το συστημα!!!
Εχει και 4 και 5 και 6 αλλα δεν σας καιω αλλο.

Keep on Vaping!!!!

Αποσυνδεδεμένος V2g

• **
  • 164
« Απάντηση #3214 στις: Ιουλίου 14, 2017, 00:01 »
καλησπέρα και από εμένα με λένε Βαγγέλη είμαι 26 χρόνων και κάπνιζα για 10 χρόνια. εδώ και 7,5μηνες ατμιζω αποκλειστικά χωρίς ένα κτ το φόρουμ με έχει βγάλει από πολλά δύσκολα περιστατικά. Ατμιζω με istick power tezla 60nano al 85 kai joyetech ocular από ατμό doggy style kayfun v5 (κλονος) Και protank 4 

Αποσυνδεδεμένος rebeL

• 3
  • Panzer Division
« Απάντηση #3215 στις: Ιουλίου 15, 2017, 16:07 »
Helloz κι απο μενα, 
καιρο χαζευω / διαβαζω posts εδω, δεν ειχα αξιωθει να κανω δικο μου account.

Ατμιζω κοντα 5 χρονια, εκοψα τα prince λογω επεμβασης και ισως ειναι απο τις καλυτερες αλλαγες που εκανα μεχρι τωρα, ασχετα αν δεν το ειχα κανει ηθελημενα  ;D

Γιαννης το ονομα μου, θα τα λεμε ελπιζω συχνα!

Αποσυνδεδεμένος tsicktoutsic

• *
  • 53
  • Shit High And Watch..
« Απάντηση #3216 στις: Ιουλίου 20, 2017, 10:29 »
γεια!!

Αποσυνδεδεμένος Mariosdj

• 2
  • Hello, it's me !
« Απάντηση #3217 στις: Ιουλίου 28, 2017, 01:06 »
Καλησπέρα σε όλους σας και χαίρομαι πολύ που βρήκα κάτι τέτοιο για το άτμισμα !

Είμαι ο Μάριος  -  31 ετών .

17 χρόνια dj και κάπνιζα 2-3 πακέτα την ημέρα και εδώ και ένα χρόνο έχω καταλάβει το λάθος που έκανα πλέον με ενοχλεί και να καπνίζει ο διπλανός μου.

Ένα χρόνο σχεδόν άτμιζα απο ενα Kangertechάκι στο χαλαρό τελείως με DIΥ γευσεις που μιξαρα εγω.
Τους τελευταίους 2 μήνες μπήκα στο τρυπάκι να το εξελίξω και πήρα εναν avocado και σήμερα θα πάρω και το πρώτο μου dripάκι.

Ήρθα εδώ για να μάθω 2-3 πράγματα παραπάνω-να ακούσω συμβουλές-να δω καινούριες ιδέες και φυσικά να γνωρίσω συνατμιστές !

Ασχολούμε με το djing επαγγελματικά, με τα esports & το competitive gaming και ειμαι internet junkie.

Τους χαιρετισμούς μου & θα τα λέμε συχνά
Peace

Αποσυνδεδεμένος dimakos0

• 1
« Απάντηση #3218 στις: Ιουλίου 30, 2017, 12:11 »
Γεια σας λέγομαι Χρήστος 30 ετων και ειμαι μονιμος ατμιστης εδω και 2 χρονια περιπου, ειχα ξεκινήσει το ατμισμα το 2012 με ego τυπου συσκευη και το σταματησα γιατι πιο πολυ επινα υγρο και λιγοτερο ατμιζα. Τον τελευτεο χρονο το εχω παει το ατμισμα στην κατηγορια χομπυ, εω τελη αποφασισα να κανω παρουσιασεις και στο youtube για να βοηθαω νεους ατμιστες και μ'αρεσε το ολο κοματι της δημιουργικοτητας. Απο τοτε που εκοψα το τσιγαρο νιωθω αλλος ανθρωπος με περισοτερη αντοχη και ορεξη για δραστηριοτητες.

Αποσυνδεδεμένος christz

• **
  • 221
« Απάντηση #3219 στις: Ιουλίου 30, 2017, 21:41 »
καλησπέρα και από μένα λέγομαι chris είμαι 45 χρόνον και ατμιστής τους τελευταίους 4εις μήνες

« Απάντηση #3220 στις: Αυγούστου 04, 2017, 08:40 »
Καλημέρα και από εμένα,
είμαι ο -προφανώς- Παναγιώτης, 55 χρονών, ασχολούμαι με video editing/authoring
 και ατμίζω τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Ξεκίνησα από "συμπαράσταση" σε -τότε- φίλο, και κατέληξα να μην παίρνω το ΗΤ μου, όταν βγαίνω για δουλειά και υπολογίζω πως θα λείψω περίπου 3 ώρες.
Μέχρι τόσο δεν μου λείπει.
Ξεκίνησα από 9mg και είμαι στα ~2

Αυτά,

Αποσυνδεδεμένος liakosvita

• *
  • 51
  • 27 χρονια βλαξ.και ορθογραφηκα εξογηινος.
« Απάντηση #3221 στις: Αυγούστου 04, 2017, 21:01 »
Καλισπερα ειμαι ο ηλιας ειμαι 43 ξεκινισα το κ.τ στα 13 στην παροδο τον χρονον μεχρη τα 40 εφτασα τα πανο απο 4 πακετα ενδιαμεσα χριαστικε να κανο και μια ιδικη εξεταση. Που η απαντισης μαρτιρουσαν γιατι ποτε δεν εμαθα ορθογραφια απο ελιψη συνγκετροσης και μνημης. Αυτα που με προσπαθια θα εγραφα σημερα σωστα.. Αυριο θα τα ιδια θα τα εγραφα λαθος.παντα διαβαζα πολη περισοτερο απο τους αλους για να μαθο τα ιδια πραχματα με αυτους.παντα σε οτι προσπαθο να μαθο το γραφο προτα..   στα 40 λιπον ξεκινησα την προσπαθια με η.τ. η νικοτινη τοτε στο 16 μγ το εκοψα σχετικα ευκολα και το κρατισα για 6 μηνες. Τον 7 ομος ξαναρχισα το κ.τ. καθεμερα και για τους επομενους 13 μηνες το επερνα μαζι μου τι η.τ οταν πιγενα στην δουλια το προι το εβαζα σε σημιο ενφανη για να το βλεπο και το βραδι το πιγενα στο σπιτη και καθε μερα τα ιδια μεσα σε 13 μινες δεν πιρα ουτε μια τζουρα απλα ηθελα να το βλεπο μονο. Περση τον ιουλιο με επιασε μια θανατιφορα ιγμοριτιδα για προτι φορα. ενο καπνιζα κ.τ. ξαναπροσπαθησα με το η.τ μονο που αυτην την φορα ξεκινησα με 24 νικοτινη της προτες δυο εβδομαδες καπνιζα και κ.τ. τελη αυγουστου 1 προι νιοθο εντονη δησφορια και νομηζα οτι παθενο ενφραγμα πηγενο στο νοσοκομιο βρισκουν ολες της εξετασης καλες. Και μου λενε λυπουμαστε πολη εχετε σηγουρα διαβητη τιμη 457. Με τιμη οριου στο 115.εκτοτε καπνηζω κανα τσιγαρο περιστασιακα. Σημερα η νικοτινη μου ειναι στο 4-6.βοηθησε πολη το γεγονος οτι 6 μηνες μετα που ξεκινησα το ηλεκτρονικο.Την 2ερη φορα  Σε μια τυχεα αναζητηση ανακαλιψα και το φορουμ. διαβαζωντας πολα νιματα απο την αρχι τους το 2011 εως το τελος τους. Εγω δεν ειχα κανεναν για να με μαθη. τορα τα φτιαχνο ολα μονος μου η βοηθια σας για μενα ειταν πολη πολητιμη.το τελευτεο διαστιμα δεν κανο ουτε εκινο το περιστασιακο τσιγαρο.τα εγραψα ολα αυτα για να γνοριστουμε καλητερα ελπιζω στο μελον η συνφορμιτες μου να μην σηνεχισουν να με προσβαλουν επιδη δεν ειμαι τελιος (δεν ξερο ορθογραφια) .εγω ομος θα ηθελα να ξερω.  αγνοστεε βουλε του κυριου........Για τον καθενα απο εμας. σας ευχαριστω πολη ηλιας.

Αποσυνδεδεμένος nickstam

• **
  • 233
  • Μην καθυστερείτε άλλο . . αναβάλλετε ΤΩΡΑ !
« Απάντηση #3222 στις: Αυγούστου 06, 2017, 19:59 »
Καλησπερα σε ολους!
Νεος 2 ημερων στο φορουμ. Καπνιστης 27 χρονια. Ατμιστης 3 εβδομαδων με ενα Aspire Zelos 50W kit με υγρο Halo Tribeca.
Οι πρωτες μου εντυπωσεις στο ατμισμα πολυ καλες αλλα ηδη ψαχνομαι για κατι με περισσοτερο ατμο.
Καλως σας βρηκα κ καλα ατμισματα ....
Νικος

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #3223 στις: Αυγούστου 07, 2017, 12:04 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Τα νέα μέλη, καλό είναι μετά την αυτοπαρουσίασή τους, να ξεκινήσουν από εδώ:
Περιοχή νέων μελών
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Αποσυνδεδεμένος nickman

• *
  • 5
« Απάντηση #3224 στις: Αυγούστου 11, 2017, 20:54 »
Καλησπέρα σε όλους, Νίκος από Μόναχο, 44 ετών.

Κάπνιζα από 16 ετών, σε έναν μέσο όρο αυτά τα 28 χρόνια το 1,5 πακέτο την ημέρα Marlboro μαλακό. Πριν λίγες μέρες, μετά από προτροπή φίλου, αποφάσισα να σταματήσω το κάπνισμα και στο εξής να ατμίζω.

Πριν 3 μέρες, την Τρίτη 8 Αυγούστου 2017, αγόρασα τον πρώτο μου εξοπλισμό, το istick Pico 75W και τον Ναυτίλο mini και διάφορα παρελκόμενα. Υγρά επέλεξα έτοιμα για αρχή (50-50, 12 mg νικοτίνη, χωρίς αρώματα) και έτοιμα θα ατμίζω όσο είμαι νουμπάς, μέχρι να διαβάσω όσα χρειάζομαι από το φόρουμ και να κάνω και την προσωπική μου έρευνα με βάση πάντα αυτά που θέλω να φτιάχνω.

Τσιγάρο δεν έχω βάλει στο στόμα μου ούτε ένα και ούτε πρόκειται, εφόσον όχι μόνο δεν το χρειάζομαι πλέον, αλλά και ένα που πήγα να βάλω στο στόμα μου μετά από 24 ώρες ατμίσματος και όσο φόρτιζα την μπαταρία του mod, το πέταξα στην τουαλέτα, διότι μου έφερε αηδία (κάτι το οποίο με εξέπληξε).

Δεν θα σας ζαλίσω με ερωτήσεις ;D παρά μόνο αν πραγματικά δεν μπορώ να βρω την άκρη σε κάτι. Μ' αρέσει να διαβάζω και να ενημερώνομαι και να βρίσκω μόνος μου όσο το δυνατόν την άκρη.

Ευχαριστώ πολύ, χαίρομαι που είμαι εδώ.
Νίκος

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2130 356584 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 12, 2024, 22:10
από Paso
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372437 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326076 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 465 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5637 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1029 108918 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 10:39
από Giorgos F
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14482 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28406 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 98913 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325463 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 604727 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12806 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F