vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

229 επισκέπτες, 1 χρήστης
camber

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος SNOWOLF

• 2
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #2880 στις: Απριλίου 10, 2016, 20:48 »
Καλησπέρα με λένε Νίκο και είμαι 37 χρονών. Κάπνιζα από τα 18 και πριν δύο μήνες άρχισα το η.τ. κόβωντας τελειως το κ.τ. Ξεκίνησα με bliss της Nobacco αλλά τώρα ψάχνομαι για mod καθώς και άρχισα τις δικές μου κατασκευές σε υγρά. Το κακό είανι ότι μένω επαρχία και η κάθε δοκιμή υγρού μου κιστίζει 6ευρω.

Αποσυνδεδεμένος parabol

• **
  • 168
« Απάντηση #2881 στις: Απριλίου 12, 2016, 14:50 »
Καλησπερα κι απο εμενα 
Αν και εχω λιγο καιρο στο φορουμ ειπα να κανω τωρα μια αυτο παρουσιαση
Ονοζομαι Κωνσταντινος Βλαχοπουλος.Ειμαι 26 ετων.Καταγομαι και μενω σερρες.
Ειμαι αποφοιτος του τμηματος νοσηλευτικης στην Λαρισα.Παντα γουσταρα την μουσικη ετσι στα 17 μου ασχοληθηκα λιγο παραπανω ξεκινωντας να παιζω ηλεκτρικο μπασο.Στα 23 μου ξεκινησα παραλληλα να ασχολουμε και με την φωτογραφια.
Ημουν καπνιστης για περιπου 10 χρονια.αποφασισα λοιπον βλεποντας κι 2-3 φιλους που πηραν η.τ ειπα να παρω κι εγω ενα τον Δεκεμβρη του 2015.ετσι λοιπον ξεκινησα με ενα eleaf ijust 2 που μετα απο απανωτες βλαβες του mod πηγα στο vtc mini και triton mini και diy υγρα με 6αρες νικοτινες
αυτα απο μενα ευχαριστω και καλως σας βρηκα

Αποσυνδεδεμένος Curtis

• *
  • 13
« Απάντηση #2882 στις: Απριλίου 12, 2016, 19:13 »
Γεια στη παρέα. Νίκος από Αθήνα 39 ετών. Χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου 4 χρόνια. Τόσα έχω να καπνίσω και κανονικό. :thumpup:.  Οκ., στην αρχή πιο πολύ τα έπινα τα υγρά αλλά αυτή η εποχή έχει τελειώσει ;D
Με θεωρώ άπειρο στο ηλεκτρονικό τσιγάρο. Δεν έχω αλλάξει υγρό εδω και τρία χρόνια και χρησιμοποιούσα μέχρι και σήμερα ατμοποιητές με bdc ή bvc C5 μόνο ;D. Έκανα μια προσπάθεια με επισκευάσιμο, που άν και ήταν καλός δεν είχα χρόνο γι αυτον. Γράφτηκα μόνο για έναν λόγο. Επειδή είχα χάσει επαφή με τις εξελήξεις του ηλ. τσιγάρου και ήθελα να αλλάξω τα παλιά μου συνεργα, με βοηθήσατε πολύ στο να ενημερωθώ όσο μπορούσα για το που είναι σήμερα η αγορα. Σημερα λοιπον αγορασα ατμοποιητή και mod και ευχαριστώ όλα τα μέλη του blog που βοηθήσατε γιατί μόνος μου μάλλον θα το έκανα στη τύχη. 

Αποσυνδεδεμένος fafalos

• *
  • 51
« Απάντηση #2883 στις: Απριλίου 12, 2016, 22:28 »
Χαιρετώ! Πλησιάζω τα 40 και κάπνιζα από τα 18 μέχρι και πριν 1μιση χρόνο περίπου. Πραγματικά δεν περίμενα ποτέ ότι θα καταφέρω να κόψω το τσιγάρο και ειδικά τόσο εύκολα. 

Ξέρει κανείς κάνα καλό επισκευάσιμο για γεύση με mtl;

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #2884 στις: Απριλίου 12, 2016, 23:52 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Αν δε βρείτε το θέμα που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να ξεκινήσετε από ΕΔΩ.
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

« Απάντηση #2885 στις: Απριλίου 13, 2016, 22:29 »
Καλησπερα και απο μενα κωστας απο λαρισα 35 χρονων καπνιστης απο τα 19 μου και εδω και 2 βδομαδες ατμιστης!εχω ξεκινησει με eleaf 30w nautilus mini και υγρο golden margy 12αρι.

Αποσυνδεδεμένος hiroshi

• *
  • 53
« Απάντηση #2886 στις: Απριλίου 15, 2016, 12:24 »
Καλησπέρα και απο εμένα.Γιώργος,30 χρονών ,πρώην καπνιστής για 12 χρόνια.Εδω και 2 μήνες,αποκλειστικά ατμιστής.Ξεκίνησα με istick 30w και mini nautilus.
Εκανα και μια πρώτη απόπειρα με επισκευάσιμο,η οποία δε στέφθηκε με επιτυχία :)) :))
Τα υγρα μου μεχρι στιγμης ειναι liqua turkish tobacco,five pawns grandmaster  και Cutwood unicorn milk.

Αποσυνδεδεμένος braskito

• 1
« Απάντηση #2887 στις: Απριλίου 15, 2016, 12:30 »
καλησπέρα κι από εμένα......Δημήτρης από Βόλο.....28....να με συγχωρείτε κιόλας αν είμαι εκτός αλλά έχω από την εταιρία nobacco το smoke xpro 65 και το mas 30 με ατμοποιητη τον ostria της nobacco.....θα ήθελα να βγάζω πιο πολύ ντουμάνι από αυτό που είδη βγάζω...... αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει......έχω πολλές απορίες......

ευχαριστώ.......

« Απάντηση #2888 στις: Απριλίου 15, 2016, 12:54 »
Παναγιώτης από Αθήνα, 15 χρόνια καπνιστής και εδω και 3-4 μηνες με Ναυτίλο μινι πάνω σε μοντάκι Innokin iTaste 2 MVP3.0 Pro

Αποσυνδεδεμένος Zelatini

• **
  • 233
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Όλα είναι δρόμος...
« Απάντηση #2889 στις: Απριλίου 15, 2016, 16:06 »
Καλησπέρα και από μένα! Χριστίνα, 35 χρονών, καπνίστρια από τα 18 γκουλουαζ κοκκινο, καμελ, ασσος 25, καπνο χολμπουρν....ο καλός μύλος όλα τα άλεθε
Πριν 5 μήνες παθαίνω μια ψιλοιωσούλα- από αυτές που .. πάντα με χτυπάνε και στα πνευμονικά- λέω νισάφι! Να το κόψω προσπάθησα αλλά δύσκολα τα πράγματα... :-\
Αμέσως σκέφτηκα τον Νικολάκη ::).... φίλος και ατμιστής καιρό που είχε και άκρες να μου βρει καλό η.τ. Το πρώτο μου ήταν λοιπόν ένας ατμοποιητής ego και μια μπαταριοθήκη σταθερής τάσης, μαζί 60 ευρώ και υγρά royal από nobacco, κάτι δράκοι και τέτοια.
Δεν ήθελα πραγματικά να ξανακαπνίσω.Στην μια βδομάδα ένιωθα αηδία σχεδόν για το κ.τ. Όμως   ... κάθε φορά που αντιμετώπιζα δυσκολία με την συσκευή.. η σκέψη ήταν ακαριαία! "Δεν γίνεται! Αναγκαστικά(....)θα παρω πακέτο!" Και έτσι έχω κάνει κάτι μερούλες στο ενδιάμεσο διαλλείμματα παρόλο που για ένα μήνα στην αρχή τίποτα.
Κάποια στιγμή ξεχνάω τη συσκευή εκτός αθηνών μετά από διήμερο σε φιλικό σπίτι :wall:Θα έκανε 1 βδομάδα να ξαναρθει πίσω σε μένα.ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! Δεν γίνεται να ξαναπάρω πακέτο! ΌΧι! Ζαμε!Ηταν ανοιχτά τα μαγαζιά, ένας αλλος φίλος είχε εμπιστευθεί ενα συγκεκριμενο μικρό η.τσιγαράδικο... βουρ στο ψητό! Λέω θα τα δωσω και τα 100 ευρω αν χρειαστεί να πάρω κατι καλο. Με ειχε πιάσει η φούρια κι η μανία! Ούτε ιντερνετ μπήκα ούτε νικολάκη πήρα τηλ. Ο πωλητής μου προτείνει το istick40w +nautilus mini στα 90 ευρώ. Και υγρά μονο νατουρα ειχε αλλα 30 ml για 7 ευρω μια χαρα είπα!
Είμαι ικανοποιημένη αλλά ο νικολάκης που λέγαμε οταν με ξαναειδε με έβριζε γιατι " θα το βρίσκαμε στη μιση τιμη το μοντάκι" και ... "υγρά νατουρα; μπλιαχ!"
Τελικά κατάλαβα μέσα απο το φόρουμ και το δικό μου ψάξιμο ότι με τα 100 μου ευρουλάκια θα είχα στην κατοχή μου κάτι πολύ-πολύ καλύτερο! 
Καταλήγωντας, παρέθεσα συνοπτικά τις πρώτες μου εμπειρίες για να δώσω μια συμβουλή και προς νεους ατμιστες. ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ μόνοι σας πριν από οποιαδήποτε αγορά, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ, ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του! Εσείς τι θέλετε και μπορείτε ,πραγματικά;
Εάν είχα μπει στο ΦΟΡΟΥΜ νωρίτερα θα ήμουν 300% πιο σίγουρη και δεν θα αισθανόμουν κορόιδο όπως τώρα λίγο :-* αλλά τι να κάνουμε..όλα είναι δρόμος.
Σε φιλο-η που θελει να ξεκινήσει η.τ. προτείνω πλέον πρώτα το φόρουμ.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν!
Καλή συνέχεια σε ολες και όλους!
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 15, 2016, 16:18 από Zelatini »

Αποσυνδεδεμένος xristakos2006

• **
  • 129
  • ΟΧΙ η.τ αλλά συσκευή ατμίσματος PLEASE
« Απάντηση #2890 στις: Απριλίου 15, 2016, 22:09 »
Καλώς σας βρήκα όλους :bye: :bye:

Είμαι Ο Χρήστος , 47 ετών από Αθήνα. Καπνιστής γύρω στα 30 χρόνια, καταναλώνοντας τουλάχιστον 1,5 πακέτο την ημέρα το οποίο το ΣΚ αυξανόταν σε 2 τουλάχιστον .... :eyesplash: :eyesplash:

Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω κάνει κάποια προσπάθεια να κόψω το κάπνισμα :wall:

Η πρώτη μου επαφή με η.τ. ήταν αναγκαστική πριν από καμία δεκαετία όταν κυκλοφόρησαν τα πρώτα (πανάκριβα  και άχρηστα) και ξεκίνησε η απαγόρευση καπνίσματος. :dontknow:

Δεν κατάφερα να το υιοθετήσω ( το περίεργο θα ήταν εάν μπορούσα) και μετά από 1-2 ημέρες συμβίωσης η σχέση μας  κατέληξε με αυτό σε ένα κουτί στην αποθήκη και εμένα να κλαίω τα λεφτά που είχα δώσει (γύρω στο κατοστάρικο εάν θυμάμαι καλά)

Στις αρχές του χρόνου , όταν η «άσχημη» ασθένεια  στους πνεύμονες  που προέρχεται κατά κύριο λόγο  από το κ.τ. «χτύπησε» άτομο της οικογένειας μου :'( :'( :'( :'(, ο φόβος με οδήγησε να κάνω μια προσπάθεια για μείωση η οποία όμως δυστυχώς κράτησε 15 – 20 ημέρες.

Βλέποντας τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερους να χρησιμοποιούν ατμοποιητές , και παρατηρώντας ότι  ανοίγουν συνεχώς και παντού μαγαζιά για η.τ. με έκανε να αρχίσω να «ενδιαφέρομαι»  :confused1: για την ιδέα, και να θέλω να το δοκιμάσω.

Έτσι πριν 20 ημέρες μπήκα σε ένα κατάστημα όπου ο νεαρός υπάλληλος μετά από λίγη συζήτηση μου πρότεινε το  eGo AIO by Joyetech και μετά από μερικές δοκιμές καπνικών υγρών κατέληξα στο ΤΟΒΑCCO ECHO της σειράς  Mystique

Χωρίς να έχω ένα μέτρο σύγκρισης  με ικανοποίησε ο συνδυασμός γεύσης – απόδοσης . Από τότε καπνίζω 3-4 κ.τ μόνο τις καθημερινές στην δουλειά (προσπαθώ να τα σταματήσω και αυτά) και ατμίζω 3-4 ml, ενώ ΣΚ πάω λίγο παραπάνω.

Στις αρχές της εβδομάδας βλέποντας οι δικοί μου ότι άρχισα να υιοθετώ το η.τ. πήγαν σε ένα κατάστημα και μου έκαναν δώρο ένα MAS 30W με OSTRIA. Έχοντας ήδη ξεκινήσει να «περιηγούμαι»  στο φόρουμ    :thumpup: ήξερα ότι τα € 80 για αυτό το σετάκι ήταν πάραααα πολλά αλλά αφού ήταν δώρο δεν ήθελα να το αλλάξω.  

Τώρα με την βοήθεια του forum προσπαθώ να δώ τι περισσότερο προσφέρει το νέο μηχάνημα ( αν και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι που να δικαιολογία την μεγάλη διαφορά τιμής τους) καθώς και κάποιο «καλύτερο» υγρό (κάθε πρόταση δεκτή  )

Στόχοι  μου :

• να περάσω σε επισκευάσιμους ατμοποιητές ( με την βοήθεια του φόρουμ   :respect:)
  • να μηδενίσω τα κ.τ.
  • να παρακινήσω τους δικούς μου να αφήσουν και αυτοί τα κ.τ. και έρθουν στο χώρο (το eGo AIO θεωρώ ότι είναι ιδανικό για δώρο)

Καλώς σας βρήκα και καλά «ατμίσματα»  να έχουμε :thumbup_move_2:
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 15, 2016, 22:21 από xristakos2006 »

Αποσυνδεδεμένος Γιαννης1964

• **
  • 246
« Απάντηση #2891 στις: Απριλίου 16, 2016, 09:38 »
Καλημέρα φίλες και φίλοι!
Είμαι ο Γιάννης, 52 ετών καπνιστής φανατικός απο τα 18 .....
Εδω και ένα χρόνο στο η.τ με μεγάλες όμως οφείλω να πω περιόδους και με κ.τ >:(
Όμως τους τελευταίους 2 μήνες είμαι στον ατμό με δυο μοντάκια (istick 40, mas30) και 3 ατμοποιητές (2 delta16, 1 GSAir M) και δεν έχω ξαναβάλει τσιγάρο στο στόμα μου.
Έριξα άπειρο διάβασμα εδω μέσα και ήρθε η ώρα να γνωριστούμε. Οφείλω να πω ότι το φόρουμ με βοήθησε τα μέγιστα στις τις επιλογές μου, τόσο στην αγορά εξοπλισμού, όσο και στην κατανόηση του Η.Τ και του ατμίσματος εν γένει.
Είμαι λοιπόν ένας άπειρος ακόμα ατμιστής, ο οποίος θα χρειαστεί τη βοήθειά σας και σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για τις απαντήσεις που θα λάβω.
Ας συνεχίσουμε όλοι την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε αυτό το φόρουμ ώστε να στραφεί όλο και περισσότερος κόσμος στο Η.Τ και τα οφέλη του!!!!

Αποσυνδεδεμένος LeRoi

• *
  • 45
« Απάντηση #2892 στις: Απριλίου 17, 2016, 13:05 »
Καλησπέρα και από εμένα και καλώς σας βρήκα.

Είμαι ο Δημήτρης, 34 ετών, μένω Αθήνα τα τελευταία 14 χρόνια, αλλά κατάγομαι από Βόλο.

Στην παρέα σας μπήκα, γιατί αποφάσισα να κόψω το τσιγάρο με προτροπή του καρδιολόγου μου (δεν έχω κάποιο πρόβλημα, αλλά για να μην αποκτήσω μελλοντικά). και επειδή θέλω να βελτιώσω τις σωματικές μου αντοχές. (ένιωθα συνεχώς κουρασμένος με το τσιγάρο).

Επειδή το τσιγάρο το αντιμετώπιζα τόσα χρόνια πρωτίστως ως απόλαυση και μετά ως ανάγκη, αποφάσισα να ακολουθήσω μία μεταβατική κατάσταση και να δοκιμάσω ηλεκτρονικό τσιγάρο, με απώτερο σκοπό κάποια στιγμή να το διακόψω εντελώς.

Κάπνιζα Old Holborn κίτρινο με πορτοκαλί τσιγαρόχαρτα (τίγκα στην πίσσα) και αγόραζα έναν μεγάλο καπνό (εξάρι) ανά τρεις μέρες.

Ατμίζω από τις 27 Μαρτίου αποκλειστικά και είμαι πολύ χαρούμενος που δεν μου έχει έρθει έκτοτε η επιθυμία να καπνίσω.

Επιπλέον είμαι φανατικός δοκιμαστής νέων γεύσεων και ήδη στις 3 αυτές εβδομάδες έχω αγοράσει έξι διαφορετικά υγρά, αναζητώντας τις ιδανικές γεύσεις του γούστου μου.

Συγχαρητήρια για την ενημέρωση που προσφέρετε αφιλοκερδώς και θα προσπαθήσω από μέρους μου να βοηθήσω με τη σειρά μου νέα μέλη με την εμπειρία που θα αποκομίσω.

Αποσυνδεδεμένος zoulag

• **
  • 114
  • Lost in 3D
« Απάντηση #2893 στις: Απριλίου 17, 2016, 16:40 »
Καλησπέρα σε όλους. Με λένε Μανώλη και είμαι 42 χρονών. Καπνίζω από 18 (πέρασα από Camel, Prince και κατέληξα σε καπνό Golden Virginia). Έκανα μια απόπειρα με η.τ. πριν κάτι χρόνια αλλά η συσκευή (Ovale eGo T) και η υπομονή μου δεν βοήθησαν πολύ. Ξαναμπήκα στο χώρο με Nautilus και Tesla Nano 60 TC και η διαφορά είναι χαοτική. Πρόσφατα αγόρασα και τον Triton 2 (για πνευμονικες και high VG υγρα, όπως Odin και Halo V series), ενώ περιμένω να μου έρθει και το Pico από την eCig.
Επάγγελμα 3D animator.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Αποσυνδεδεμένος chris politis

• 1
« Απάντηση #2894 στις: Απριλίου 18, 2016, 19:05 »
Καλησπέρα σας. Είμαι ο Χρηστος 40 ετών διατηρώ ένα κατάστημα στο Περιστέρι με λευκά είδη και κύριος υπετειος (που γράφτηκα εδώ αλλά και που άρχισα να ατμίζω) είναι ο θείος μου. Εδώ οι περισσότεροι τον γνωρίζεται ως tsarly. κάπνιζα 1-2 πακέτα τσιγάρα την ημέρα μέχρι που αποφάσισα να ενεργήσω άμεσα. Είμαι ήδη περίπου 15 μέρες και δεν μου λείπει καθόλου. Βέβαια να πω την αλήθεια είχα και έχω καλό δάσκαλό.
Χρησιμοποιώ τον kayfun και τον Bellus. Για υγρά δεν θα μιλήσω γιατί είμαι ακόμα στο ψάξιμο αλλά από αυτό που έχω καταλάβει μου αρέσουν τα γαλλικά και ιδιαίτερα τα φρουτώδη. Η πορεία θα δείξει.
Χάρηκα που γράφτηκα και καλή αρχή.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 19, 2016, 21:56 από chris politis »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 5996 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361130 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1216 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114812 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451587 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111453 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376286 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329120 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1248 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6687 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15541 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29693 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul