vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
  • Φύλο: Άντρας
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #2340 στις: Νοεμβρίου 08, 2014, 15:35 »
Καλησπέρα.

Λέγομαι Αντώνης, είμαι 36 χρονών και κάπνιζα από τα 15, μόνο old holborn μπλε, περίπου 1 μικρό κάθε 3 ημέρες.  Εδώ και 10 ημέρες το έκοψα και μεγάλος βοηθός σε αυτό είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Το forum μου το σύστησε το μέλος fotis3d για να ψαχτώ και να πάρω γνώσεις.

Αυτή την στιγμή ατμίζω με μία παλιά μπαταρία nobacco giant και έναν ατμοποιητή KangerTech Mini Protank 3.  Ψάχνομαι να αναβαθμιστώ σε μηχανικό mod και ατμοποιητή επισκευάσιμο, μιας και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάω στο τσιγάρο (δεν μου έχει λείψει καθόλου).

Αυτά από εμένα και καλά ατμίσματα σε όλους!

Αποσυνδεδεμένος webtool

• *
  • 51
« Απάντηση #2341 στις: Νοεμβρίου 08, 2014, 15:55 »
Καλησπέρα και από εμένα,

Το όνομα μου είναι Βαγγέλης και μετά απο δέυτερη απόπειρα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο ατμίζω εδώ και 1 χρόνο!

Ευχαριστω για την βοηθεια και τις χρησιμες συμβουλες που προσφερουν ολα τα μελη φορουμ!

Αποσυνδεδεμένος kold

• *
  • 52
  • Έχουμε κάτι καινούργιο από υγρά;
« Απάντηση #2342 στις: Νοεμβρίου 09, 2014, 21:15 »
Καλησπέρα σε Όλους. Με λένε Δημήτρη και έχω αρχίσει το άτμισμα εδω και 2-3 μήνες μετα από 2 πακέτα την ημέρα.

Ξεκίνησα με ένα Vamo & nautilus και σύντομα έχω μαζέψει διάφορα "αξεσουάρ".
Πλεον έχω καταλήξει σε ένα ΖΝΑ30 με kayfun v2 και αλλάζω υγρά συνέχεια.

Επίσης εχω πείσει άλλους τρείς να γυρίσουν στο άτμισμα.

Καλή συνέχεια σε όλους, και keep vaping...

Αποσυνδεδεμένος bkork

• *
  • 30
« Απάντηση #2343 στις: Νοεμβρίου 09, 2014, 21:26 »
Καλησπέρα και απο εμένα. Το όνομα μου ειναι Βασίλης είμαι 40 χρόνων (22 χρόνια καπνιστής, 2 τουλάχιστον πακέτων prince τα περισσότερα χρόνια) και εδώ και περίπου ένα μήνα εχω ξεκινήσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Αρχικά το ξεκίνησα δοκιμαστικά και ταυτόχρονα έκανα και κανένα τσιγαράκι αλλα μετά απο 4 μέρες το έκοψα εντελώς μιας και με ενοχλούσε και με χάλαγε σε αντίθεση με το ηλεκτρονικό, με το οποίο την εχω καταβρει.

Μετά απο μια μεγάλη περιπλάνηση-ταλαιπωρία (όσο και αν ακουστεί περίεργο για το σύντομο της ενασχόλησης μου με το ..... άθλημα) κατάφερα και βρήκα setup που με καλύπτει (smok micro GDC με μοντακι Itaste svd και nautilus mini με mas), απο υγρά εχω ξεχωρίσει-κολλήσει με τα nobacco exclusive cigar v2 και nobacco Classic cigar (δεν σκοπεύω τουλάχιστον άμεσα να ασχοληθώ με diy υγρά) και σιγά σιγά ετοιμάζομαι να μπω και στον κόσμο των επισκευασιμων (για αρχή με έναν caterpillar της smoktech για πειραματισμό).

Αυτά τα λίγα απο εμένα.

Αποσυνδεδεμένος kitSOS

• *
  • 90
« Απάντηση #2344 στις: Νοεμβρίου 10, 2014, 15:38 »
Καλως με βρηκατε και σεις. Γιατι εγω σας εχω βρει εδω και 2 χρονια που αρχισα το ατμισμα.Εχετε μπει στο σπιτι μου, μου κρατησατε παρεα και με μαθατε πολλα κι ας μη το ξερετε. Εχετε γινει πια <δικοι> μου ανθρωποι. Καλα να περασουμε λοιπον.

Αποσυνδεδεμένος Zer0cooL

• **
  • 375
« Απάντηση #2345 στις: Νοεμβρίου 11, 2014, 10:30 »
Καλημερα σε ολους!
Νικος 35 χρονων, καπνιστης εδω και 17 χρονια και ειπα να δοκιμασω το η.τ. Εχω παραγγειλει και περιμενω εντος της ημερας Delirium Protank mini 2 kit με 650αρα μπαταρια,αργοτερα αναλογα τις απαιτησεις και το πως θα τα παω στο ξεκινημα μπορει να δω και αλλους ατμοποιητες μινι και μαλλον και μια vv μπαταρια με επικρατεστερη την vision spinner 2 mini των 850mah.
Απο υγρα θα δοκιμασω umami tobacco, και απο atmoslab τα gina, velvet kai capuccino...

Ελπιζω να ξεκολησουμε

Αποσυνδεδεμένος Dimitrisbo

• 1120
« Απάντηση #2346 στις: Νοεμβρίου 12, 2014, 22:46 »
Καλησπέρα σε όλους είμαι ο Δημήτρης 34 χρ και μανιώδης καπνιστής εδώ και 16 χρόνια μέχρι χτές που ξεκίνησα το άτμισμα (2η απόπειρα) και ελπίζω να παραμείνω εκεί.Σύμμαχος στη προσπάθεια μια συσκευή icube και υγρό ry2 αν και σκεύτομαι να αρχίσω να πειραματίζομαι προς halo μεριά.Συγχαρητήρια για το φόρουμ,είναι κάτι παραπάνω από κατατοπιστικό σε οτιδήποτε έχει σχέση με το ηλεκτρονικό τσιγάρο! :thumpup:

« Απάντηση #2347 στις: Νοεμβρίου 12, 2014, 23:44 »
Καλησπέρα σε όλους.

Μίλτος , 38 , καπνιστής από τα 16 , ευτυχώς το τελευταίο 6μηνο μόνο e-cig. Ξεκίνησα με ένα από τα γνωστά starter kit και πλέον με i-stick και kanger aero βρήκα το ιδανικό setup.

συγχαρητήρια για το φόρουμ και φυσικά την παρουσία όλων των μελών που προσφέρουν και μας ανοίγουν και σε εμάς τους νέους κάπως περισσότερο τα μάτια.

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• 2386
« Απάντηση #2348 στις: Νοεμβρίου 13, 2014, 22:18 »
Γεια σε όλους
Με λένε Βασίλη και είμαι 53 ετών. Καπνίζω από 16 ετών(37 χρόνια!!!!!) και δεν σταμάτησα από τότε ούτε για ένα μικρό διάλλειμα. Από σήμερα πήρα την απόφαση να ξεκινήσω το η.τ. ¨εχω επιμονή και πιστευω ότι θα τα καταφέρω. Εχω τον εξοπλισμό μου ενα vamo v5 και ενα innokin coolfire 1(οχι και οι καλυτερες αγορές αλλά γινανε πριν σας γνωρίσω) και έναν kayfun για μετεπειτα εμπειρίες. Από τότε που σας γνωρισα έχω ανακαλυψει και διαβάσει αρκετά πράγματα για το η.τ. και πιστεύω ότι είστε μια από τις καλύτερες κοινότητες (ΦΟΡΟΥΜ).
Ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια και εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία με το η.τ.

Αποσυνδεδεμένος avisinos

• *
  • 27
« Απάντηση #2349 στις: Νοεμβρίου 14, 2014, 00:53 »
Καλησπέρα από τα ξένα
Νίκος, 20 χρόνια καπνιστής και γω, μόλις 20 μέρες στο άθλημα.
Καλά ατμίσματα σε όλους

Αποσυνδεδεμένος passenger

• 4
« Απάντηση #2350 στις: Νοεμβρίου 14, 2014, 08:56 »
Καλησπερα
Και εγω απο τα ξενα, 30 χρονων και περιπου 15 χρονια καπνιστης...
 Εδω και αρκετο καιρο προσπαθω να κοψω το καπνισμα,, την τελευταια φορα που ημουν ελλαδα γνωρισα καποιους που καταφεραν να αντικαταστησουν το κ.τ με ηλεκτρονικο, κ αρχισα να το ψαχνω

Πολυ οργανωμενο το φορουμ με παρα πολλες πληροφοριες,, Η αληθεια ειναι οτι ψηλοχαθηκα μεσα σε αυτες :wall:

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
« Απάντηση #2351 στις: Νοεμβρίου 15, 2014, 03:51 »
Γεια σας  :bye:

Είμαι ο Γιαννης και μετα απο 23 χρονια καπνισμα, εδω και ενα μηνα περιπου αρχισα το ηλ. τσιγαρο. Χωρις να εχω ιδιαιτερα μεγαλες ελπιδες αρχικα, πραγματικα δε το πιστευα ποσο ευκολα το ατμισμα με κερδισε και δε σκεφτομαι καν πλεον το κ.τ. Παλευω τωρα με τα κυματα για να βρω αυτο που μου ταιριαζει καθως υπαρχουν απειρα πραγματα να δεις απο εξοπλισμους, υγρα, κτλ.
Καθοτι και χομπιστας, το βλεπω το κολλημα να ερχεται  :laugh1:

Ευγε για το φορουμ  :respect: Τωρα που σας βρηκα θα τα λεμε συχνα!

Καλα ατμισματα!

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #2352 στις: Νοεμβρίου 15, 2014, 16:31 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Τα νέα μέλη, καλό είναι μετά την αυτοπαρουσίασή τους, να ξεκινήσουν από εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,118.0.html
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Αποσυνδεδεμένος TeoTzi

• **
  • 153
  • Vi Veri Vniversum Vivus Vici
« Απάντηση #2353 στις: Νοεμβρίου 15, 2014, 17:15 »
Καλησπέρα κι από μένα. Είμαι στο η.τ. αρκετά χρόνια (το πρώτο μου η.τ. ήταν ένα prestige - περίπου το 2010), αλλά ταυτόχρονα με κ.τ. Αποκλειστικά ατμιστής είμαι τα τελευταία 2 χρόνια σχεδόν. Όντας ο μόνος στη παρέα δεν μπήκα ποτέ στον πειρασμό για επισκευάσιμους. Είναι καθαρά θέμα οπτικής, αφού καλύπτομαι απόλυτα από διάφορους BDC, Nautilus και λοιπούς εργοστασιακούς. Έτσι κι αλλιώς ο στόχος (κόψιμο καπνίσματος με όλα τα παρελκόμενα) επετεύχθη. Τα υπόλοιπα τα λέμε στη γύρα!  :bye:

« Απάντηση #2354 στις: Νοεμβρίου 18, 2014, 02:31 »
Καλησπέρα και από εμένα, είμαι ο Νεκτάριος 36 ετών και είμαι μόλις περίπου 3 μήνες στο ''σπορ'' μετά από 20 χρόνια καπνίσματος

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 112849 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 357959 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 448389 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 109400 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 373102 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326564 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 534 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5716 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14599 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28510 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99076 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 326023 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost