Καλησπέρα σε όλο το forum!!!
Μόλις πριν λίγα λεπτά έκανα εγγραφή και θα ήθελα να σας συστηθώ
Είμαι η Νάνσυ, 34 ετών σε έναν μήνα περίπου (κλαψ!), παντρεμένη και μανούλα μιας οχτάχρονης κορούλας. Μένω στην Πάτρα και δεν εργάζομαι απο τότε που έκανα την κόρη μου.
Πάμε στο ψητό τώρα...
Νορμάλ καπνίστρια απο τα 17 μου και ΜΑΝΙΩΔΗΣ καπνίστρια απο τα 21 μέχρι και σήμερα. Καπνίζω έναν 25αρη Old Holborn κίτρινο κάθε μέρα (την επόμενη το πρωί το πακέτο έχει μόνο τρίματα...) Λόγω του παιδιού, καπνίζω ΠΑΝΤΑ έξω στο μπαλκόνι, χειμώνα-καλοκαίρι, βρέχει-χιονίζει-φυσάει-έχει καύσωνα, το καπνιστίριο είναι το μπαλκόνι. Η σχέση μου με το τσιγάρο είναι απιστευτη, μπορεί πχ να έχω έναν ολόκληρο καπνό, αλλά όταν αρχίζει να βραδιάζει και διαπιστώσω ότι δεν έχω τουλάχιστον άλλον έναν για καβάτζα, μπορεί να πάθω ΥΣΤΕΡΙΑ!!!Σε κάθε γωνία του σπιτιού μου υπάρχουν κρυμμένα χαρτάκια και φιλτράκια απο τον φόβο μην ξεμείνω...
Εδώ και περίπου 3 μήνες, έχω αρχίσει να νιώθω περίεργα....Νομίζω πως αρχίζω να το "μπουχτίζω"... Το πρώτο τσιγάρο που για μένα ήταν πάντα απόλαυση, τώρα είναι το χειρότερο. Στην πρώτη τζούρα που θα τραβήξω το πρωί, νιώθω ΑΠΑΙΣΙΑ. Το κάνω όμως κανονικά, μιας και ο οργανισμός μου το ζητάει (άτιμη νικοτίνη), νιώθοντας όμως απαίσια. Το καλύτερο μου εξακολουθεί να είναι μετά τα γεύματα. Τα υπόλοιπα τσιγάρα της ημέρας, καπνίζονται επειδή τα ζητάω, τα στρίβω μηχανικά χωρίς ιδιαίτερο λόγο, επειδή βαριέμαι, επειδή μιλάω στο τηλέφωνο, επειδή λέιπει η μικρή σε δραστηριότητες οπότε μπορώ να καπνίσω ελεύθερα και και και....
Σήμερα το πρωί λοιπόν, επισκέφτηκα την μαμά μου. Κι ενώ μιλούσαμε και κάπνιζα φυσικά στον αποροφητήρα (δεν καπνίζει κανείς στο πατρικό μου), μου πετάει "Είδες ένα μαγαζί εδώ παρακάτω? Πουλάει ηλεκτρονικά τσιγάρα!" Δεν μπορώ να πω ότι μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, πρώτον, γιατί δεν είχα ποτέ ψαχτεί γι αυτό το υποκατάστατο και δεύτερον, γιατί θεωρώ τον εαυτό μου τόσο "καμμένο", που δεν πέρασε καν απο το μυαλό μου ότι αυτό το πράγμα κάνει για μένα....
Φεύγοντας λοιπόν απο την μαμά μου, πέρασα απο αυτό το μαγαζί. Έμεινα μέσα γύρω στην μία ώρα, συζήτησα πάρα πολύ με τους υπεύθυνους (τους έπρηξα τους ανθρώπους), δοκίμασα πάρα πολλές γεύσεις και πάμε τώρα στο αποτέλεσμα....
Γύρισα στο σπίτι μου έχοντας αγοράσει τον εξοπλισμό μου και, ΕΓΩ, ΕΓΩ το επαναλαμβάνω, έχω να καπνίσω κανονικό τσιγάρο 13 ΩΡΕΣ!!!!!! Και το θεικότερο??Μου αρέσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο! Μου δίνει ακριβώς την αίσθηση του χτυπήματος στον λαιμό (που θεωρώ ότι για μένα είναι η μεγαλύτερη εξάρτηση μετά την νικοτίνη) και με καλύπτει παιδιά!!!!
Δεν θέλω να υπερβάλω, γνωρίζω ότι θα υπάρξουν δυσκολίες, όμως νιώθω πολύ χαρούμενη, ευτυχισμένη μπορώ να πω, που ανακάλυψα ότι υπάρχει κάτι που μπορεί να μου δώσει την ίδια αίσθηση με την μεγάλη μου εξάρτηση, αν όχι 100 τοις εκατό, αλλά σε ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό!!!!
Κάνοντας μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, έπεσα για καλή μου τύχη σε αυτό εδώ το φόρουμ που τα μέλη του λέγονται ατμιστές! (πολύ μου αρέσει!)
Δεν ξέρω αν η επιλογή που έκανα στο η.τ είναι καλή, δεν ήξερα όμως, έγιναν όλα μπαμ μπαμ. Θα δείξει, μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανένα πρόβλημα στην λειτουργία του. Το υγρό που πήρα έχει περιεκτικότητα 18mg νικοτίνης και η γεύση του μου θυμίζει τον καπνό πίπας.
Είμαι χαρούμενη που σας βρήκα, γιατί ξέρω πως σαν αρχάρια θα σας ζητήσω πολλές φορές την βοήθειά σας σε τυχόν απορίες μου και αυτό απο μόνο του, μου δίνει μεγάλη χαρά και δύναμη να το προσπαθήσω. Δεν έχω βάλει δύσκολο στόχο, προς το παρόν θα ικανοποιηθώ αν ελατώσω το κ.τ. γιατί έτσι που το πάω θα τα τεζάρω σύντομα....Πάντως οι 13 ώρες που έχω να το βάλω στο στόμα μου κατα την διάρκεια της ημέρας, είναι για μένα η πρώτη νίκη!!!
Καλά ατμίσματα σε όλους μας παιδιά!!!!!!