vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Micro coil setup

Αποσυνδεδεμένος Stelios miro

• **
  • 372
  • Φύλο: Άντρας
  • Μόνο το καλύτερο είναι αρκετά καλό..!
Απ: Micro coil setup
« Απάντηση #945 στις: Οκτωβρίου 14, 2014, 23:13 »
Στο τελος θα παθω νικοτινιαση απο τις πολλες δοκιμες..!     :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος DIMTH

• 790
« Απάντηση #946 στις: Οκτωβρίου 17, 2014, 12:51 »
Back to basics:  Τι διαφορα υπαρχει στo microcoil αν αντι να ακουμπανε οι σπειρες μεταξυ τους πυρωνοντας και πιεζοντας επανηλειμενα την αντισταση με λαβιδα (οπως προτεινεται απο ολους), το κανουμε μονο μια φορα, ωστε να μενει ενα ΜΙΚΡΟ κενο αναμεσα στις σπειρες? Θεωρητικα δεν θα πρεπει να υπαρχει καλυτερη ατμοποιηση στη δευτερη περιπτωση λογω μακρυτερης επαφης βαμβακιου-αντιστασης και διαστηματων διαφυγης ατμου αναμεσα στις σπειρες?  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Zarathustra

• 638
« Απάντηση #947 στις: Οκτωβρίου 17, 2014, 15:03 »
Το αυτό υποστηρίζει και ο GG.
Χωρίς να θεωρώ τη δήλωση μου επιστημονικά τεκμηριωμένη φυσικά, νομίζω ότι είναι πολύ λογική η σκέψη ότι με απόσταση μεταξύ των σπειρών, έχουμε όντως καλύτερη ατμοποίηση, στη θεωρία ..

Στην πράξη, σε μηχανικό με 1.6 αντίσταση, με τις ίδιες σπείρες/ίδιο πάχος σύρματος/ίδια Watts, τοποθετημένη στον Erl, μου έδωσε εξαιρετική γεύση + δυνατότερο χτύπημα. Ο ατμός έτσι και έτσι, θα μπορούσα να έχω και πιο πολύ.

¨Ομως, στις κολλημένες σπείρες, πάλι στη θεωρία, έχουμε κάποιο προβάδισμα στη θερμοκρασία, αφού η μια σπείρα υποστηρίζει θερμικά/ηλεκτρικά την άλλη. Χωρίς να μπορώ να το τεκμηριώσω, παρά από τη διαίσθηση μου. Λέμε τώρα …  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος dred

• **
  • 212
« Απάντηση #948 στις: Οκτωβρίου 17, 2014, 18:50 »
Back to basics:  Τι διαφορα υπαρχει στo microcoil αν αντι να ακουμπανε οι σπειρες μεταξυ τους πυρωνοντας και πιεζοντας επανηλειμενα την αντισταση με λαβιδα (οπως προτεινεται απο ολους), το κανουμε μονο μια φορα, ωστε να μενει ενα ΜΙΚΡΟ κενο αναμεσα στις σπειρες? Θεωρητικα δεν θα πρεπει να υπαρχει καλυτερη ατμοποιηση στη δευτερη περιπτωση λογω μακρυτερης επαφης βαμβακιου-αντιστασης και διαστηματων διαφυγης ατμου αναμεσα στις σπειρες?  :hmmm:

αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι όσοι άτμο έχουν κεραμικό αποδίδουν καλύτερα(σε γεύση αναφέρομαι που με ενδιαφέρει)με απλές αντιστάσεις με διάκενο ανάμεσα στις σπείρες ενώ όσοι άτμο δεν έχουν κεραμικό αποδίδουν καλύτερα με mc κ αυτό γιατί με το mc πετυχαίνουμε μεγαλύτερη θερμοκρασία στον θάλαμο ατμοποίησης που χρειαζόμαστε λόγο έλλειψης  κεραμικού σε σχέση με τις απλές αντιστάσεις (που δεν ανεβάζουν τόσο μεγάλη θερμοκρασία αλλά έχουν το κεραμικό γύρω τους που βοηθάει στην αύξηση της θερμοκρασίας)

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3884
    • camber
« Απάντηση #949 στις: Οκτωβρίου 17, 2014, 19:05 »
Για γεύση δεν μπορώ να μιλήσω καθώς κάνω σκέτη βάση.
Προσωπικά κάνω τις αντιστάσεις μου κλασικές και όχι κολλημένες (είτε σε τρυπανάκι, είτε απευθείας στο βαμβάκι). Όχι όμως γιατί το λέει ο GG τώρα που θέλει να πουλήσει αντιστάσεις τιτανίου  :))

Βρίσκω πως με κλασικό στρίψιμο έχω πολύ καλύτερο χτύπημα και ίδιο ντουμάνι, άρα δεν υπάρχει λόγος να τις κολλάω μεταξύ τους.

Σίγουρα πάντως αν κολλάς τις σπείρες, χρειάζεσαι μικρότερο χώρο και η αντίσταση κεντράρεται καλύτερα μπροστά στην εισαγωγή αέρα. Ανάλογα με τον ατμοποιητή μπορεί να δουλέψουν καλύτερα τα κολλημένα microcoil. Ο καθένας φτιάχνει ότι τον ικανοποιεί καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #950 στις: Οκτωβρίου 17, 2014, 19:43 »
@dred
εγώ στον the dripper του leo (με κεραμικό) έχω δοκιμάσει και κλασσική αντίσταση με φυτίλι και μικροκόλι με βαμβάκι τόσο με kanthal όσο και με τιτάνιο (του guru).
Έχω καταλήξει στα μικροκόλια και ακόμα και με το τιτάνιο έτσι τα φτιάχνω.
Από ντουμάνι όντως δεν έχω δει και κάποια διαφορά πολύ αισθητή, από χτύπημα δεν ξέρω γιατί κάνω μηδενική νικοτίνη, από γεύση το μικροκόλι με cotton pad και τιτάνιο είναι το καλύτερο μέχρι τώρα.

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #951 στις: Οκτωβρίου 17, 2014, 19:54 »
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι μετα απο 6 χρονια στο αθλημα αν το ατιμο το χερι θελει κανει παπαδες ειτε με mc ειτε με απλες. :)) :)) 
Για αυτο το λεω και το ξανα λεω οτι οπου μεσολαβει ανθρωπινος παράγοντας-χερι τοτε ολα παιζονται.
Λιγοτερο βαμβακι υπερβολικη τροφοδοσια
Παραπανω βαμβακι καμμενο
Σφιχτη αντισταση στο φιτιλι... χτυπημα καθολου ντουμανι
κτκ κτλ κτλ 

Αποσυνδεδεμένος dred

• **
  • 212
« Απάντηση #952 στις: Οκτωβρίου 17, 2014, 20:23 »
thenetpoet έχεις δοκιμάσει στην κανονική αντίσταση να βάλεις βαμβάκι κ όχι φιτίλι ?γιατί,όπως γράφεις,στην κανονική αντίσταση βάζεις φιτίλι κ στο mc βαμβάκι.πιστεύω ότι κ στις δύο αντιστάσεις για να δεις διαφορά,αν δεις βέβαια,θα πρέπει να έχεις το ίδιο υλικό.

Αποσυνδεδεμένος unclesarda

• *
  • 61
« Απάντηση #953 στις: Οκτωβρίου 17, 2014, 21:28 »
Να και το δικό μου
[youtube]5uTt2u8kNqs[/youtube]
πηγη:http://www.urbanvapers.com/index.php/el/reviews/hints-and-tips

Αποσυνδεδεμένος Lux

• 801
  • im Proud for my cloud
« Απάντηση #954 στις: Οκτωβρίου 17, 2014, 21:46 »
επειδη βλεπουν και νεοι βαπιστες
το συνηθες και ασφαλες ειναι να μετραμε ΠΡΩΤΑ τις αντιστασεις και μετα να τις βαζουμε στο μοντ  ;D

Αποσυνδεδεμένος araditsas

• **
  • 416
« Απάντηση #955 στις: Οκτωβρίου 23, 2014, 01:51 »
Το παλεύω και εγώ εδώ και 15 μέρες και όλα καλά μια απορία έχω
Με σύρμα 0.28 και αντίσταση 1.5ωμ με βαμβάκι μου κάνει θόρυβο Δλδ βράζει πολύ ενω το έχω χαμηλά στα 8-9 βατ.
Ατμιζει εξαιρετικά απλά αναρωτιέμαι αν έχω κάνει κάπου λάθος...

Galaxy Note 3

« Απάντηση #956 στις: Οκτωβρίου 23, 2014, 09:23 »
Τι εννοείς πως βράζει? αν εννοείς σκασίματα ακούγονται συνήθως όταν το σύρμα είναι καινούργιο και το βαμβάκι και δεν έχει γίνει ακόμα σωστή ομοιόμορφη απορρόφηση του υγρού. Αν εννοείς πως ακούς γουργουρητά τότε ανέβασε πιο ψηλά την αντίστασή σου, είναι το ακριβώς αντίθετο.  :)

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #957 στις: Οκτωβρίου 23, 2014, 12:50 »
Εκτος απο αυτα που σου ειπε ο Γιαννης, θα μπορουσε να ειναι λιγο το βαμβακι στην αντισταση (το εχω παθει κι εκανε οντως γουργουρητα κατα το πατημα),
αλλα και αρκετα χαμηλα τα watts, οποτε εχει πολυ υγρο στην αντισταση και αργει να το εξατμισει.

Αποσυνδεδεμένος araditsas

• **
  • 416
« Απάντηση #958 στις: Οκτωβρίου 23, 2014, 13:29 »
Όντος με περισσότερα βατ (11) δουλεύει καλύτερα.
Μια διευκρίνιση ακόμα και σας ευχαριστώ πολύ
Υπάρχει τρόπος να κάνω αντίσταση 2ω και να αρπάζει γρήγορα σαν 1.5 η όχι;
Η λογική λέει όχι βέβαια ε;

Galaxy Note 3

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #959 στις: Οκτωβρίου 23, 2014, 13:33 »
Προφανως και γινεται. Δε θα αλλαξει κατι ειτε η αντισταση ειναι 1.5Ω, ειτε 2.5Ω, αν τα watts παραμεινουν σταθερα.
Η πλακετα βλεπει ποση αντισταση εχεις κι ανεβαζει μονη της την ταση ωστε να εχεις το ιδιο αποτελεσμα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 352480 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 01, 2024, 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 105356 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96938 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 322322 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602945 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12137 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3495 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610527 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155509 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162605 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4818 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 18325 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias