vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

160 επισκέπτες, 6 χρήστες
manoslykos, jim356, thanos1071, Milarepa, camber, maraki1308

Micro coil setup

Απ: Micro coil setup
« Απάντηση #900 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2014, 09:17 »
Πολύ σε μήκος δεν το λες αλλά σε ποσότητα είναι όντως πολύ!  :yes:
Πρέπει να κοπεί στη μέση στο πάχος με ένα ψαλίδι, ή να αντικατασταθεί από άλλο μιας και φαίνεται
να στραγγαλίζεται στο σύρμα της αντίστασης οπότε και κόβει τη σωστή ροή του υγρού προς αυτή.

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• 1946
  • Φύλο: Άντρας
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #901 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2014, 11:55 »
Πέραν του ότι μάλλον πολύ είναι, φαίνεται ότι κατεβαίνει πολύ απότομα προς τα κάτω στα τέρματα της αντίστασης. Προσπάθησε να το κάνεις να στέκεται λίγο πιο ίσιο και να κατεβαίνει πιο ομαλά

Αποσυνδεδεμένος psvag

• **
  • 273
« Απάντηση #902 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2014, 12:02 »
Είναι φανερό, το βαμβακι είναι πολύ παχύ και στουμπωμένο, δεν παίρνει αέρα! Γιαυτό δίνει καμένο.

Αποσυνδεδεμένος Geraki

• 977
  • Pico-Cloud-Doggy-Gotank
« Απάντηση #903 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2014, 14:04 »
Εγώ θα διαφωνήσω μαζί σας.
Η ποσότητα του βαμβακιού μου φαίνεται μια χαρά απλά θα προτείνω στο φίλο να μην προσπαθεί
να πιάσει όλο το "πλάτωμα" με βαμβάκι και θα του πρότεινα να κόψει το κομμάτι που έχω σημειώσει
με Χ και να φέρει το βαμβάκι όπως δείχνω με το πραλληλόγραμμο προσέχοντας φυσικά να μην
κλείσει τα λούκια τροφοδοσίας.

Αποσυνδεδεμένος Alfabravo

• **
  • 344
« Απάντηση #904 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2014, 14:09 »
Εννοείς ότι το κομμάτι που επισήμανες με το "X" εμποδίζει το υπόλοιπο βαμβάκι να απορροφήσει ικανή ποσότητα υγρού;  :confused1:

Αποσυνδεδεμένος nas1

• **
  • 391
  • Vaping.gr Blacksheep
« Απάντηση #905 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2014, 15:56 »
Καλησπερα, ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας, προς το παρον δεν εχω δοκιμασει κατι αλλα θα το κάνω το απογευμα..μπορει καποιος απο νακαμιτσι κοττον παντς για αντισταση οδοντογλυφιδας τι μηκος και πλατος να κόψω

Αποσυνδεδεμένος kokalo

• **
  • 116
« Απάντηση #906 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2014, 16:38 »
Μήκος το μισό της πλευράς του τετραγώνου, πλάτος λίγο παραπάνω από μισό εκατοστό.

το κομμάτι που έκοψες άνοιξε το κατά μήκος ώστε να γίνουν 2 κομμάτια με το μισό πάχος του αρχικού και βάλε το 1 κομμάτι.

Όταν το περάσεις, ότι περισέψει από τις 2 άκρες το κόβεις ώστε το φυτίλι βγαίνοντας από την αντίσταση να κάνει μία γωνία 90 μοιρών προς τα κάτω και να ακουμπάει μπροστά από τα αυλάκια χωρίς να τα καλύπτει.

Αποσυνδεδεμένος nikoshek

• **
  • 249
« Απάντηση #907 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2014, 16:52 »
@nasios
Αν θέλεις, ρίξε και μια ματιά και εδώ:
http://www.e-cigarette-forum.com/forum/tutorials/503153-kayfun-3-1-microcoil-cotton-guide.html

Αποσυνδεδεμένος nas1

• **
  • 391
  • Vaping.gr Blacksheep
« Απάντηση #908 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2014, 17:48 »
kokkalo o μισος ποντος πρπει να ειναι πολυ για αντισταση οδοντογλυφιδας ,nikosshek το κοιταξα και εφτιαξα μια ετσι αλλα εβαλα μισο ποντο βαμβακι πλατος και πρπει να ειναι πολυ ,θα δειξει σε λιγο σας ευχαριστω ολους ..

edit:τελικα ολα καλα ,ηδη εχω ποση ωρα εκανα οτι μου ειπε ο νικος περαν του γεγονοτος οτι μαλλον εβαλα αρκετο βαμβακι ,την επομενη λιγοτερο ,παντως καμενο δεν παιρνω,μονο ενα προβαρι με σωζει να παιρνω και σωστα ρευματα και ολα καλα ...(αντε να βγει το P3)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 17, 2014, 19:07 από nasios »

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #909 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2014, 11:21 »
Να μοιραστώ μαζί σας ένα στήσιμο.

Αφού με προμήθευσε ο φίλτατος renesis με double twisted σύρμα, άγνωστες λοιπές λεπτομέρειες περί είδους, διατομής κλπ, έκανα ένα στήσιμο στον κλώνο 3.1 ES μου με 4 σπείρες MC των 2.5mm. Πρώτα έκαψα το σύρμα, μετά έκαψα το στριμένο MC, και με αρκετό παίδεμα καθώς τα χέρια μου δεν είναι και χειρουργικής διαβάθμισης, το μόνταρα στον άτμο. Η αντίσταση βγήκε 0.9Ω και αμφέβαλλα αν θα παίξει στο SVD. Έπαιξε τελικά.

Στα καψίματα με ανοιχτό το deck, εντυπωσιάστηκα από τις δέσμες ατμού οι οποίες πεταγόταν σαν τις μπάλες πλάσματος. Και όλα αυτά στα 3 βολτ.

Από γεύση, δεν εντυπωσιάστηκα και ιδιάιτερα αλλά το χτύπημα ακόμα και με σκέτη vg ήταν εντυπωσιακό. Δύο έτοιμα υγρά του έβαλα αλλά η γεύση δεν με τρέλλανε. Και το ντουμάνι άπλετο.

Προσωπικά, θα παραμείνω στην άποψη του 0,28mm Kanthal D χωρίς έξτρα στριψίματα, με περισσότερες σπείρες και γύρω στα 1.5Ω.

Αποσυνδεδεμένος metmat

• **
  • 470
« Απάντηση #910 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2014, 12:29 »
Θα συμφωνήσω κι εγώ.
Είχα δοκιμάσει twisted με διπλό 25αρι kanthal σε έναν κλώνο του atomic RDA.
Είχε βγει η αντίσταση κοντά στο 1,4. Δεν θυμάμαι πόσες σπείρες είχα κάνει, πάντως ήταν σε τρυπανάκι 2mm.
Εκτός του ότι το σύρμα αργούσε να αρπάξει (και λογικό είναι νομίζω) δεν μου άρεσε η γεύση. Πολύ ντουμάνι μεν αλλά μάλλον η μεγάλη ποσότητα σύρματος δεν έδινε τόσο καλή γεύση όσο δίνει το σκέτο μονό kanthal χωρίς twisted ή άλλα παρόμοια κόλπα.

Αποσυνδεδεμένος spkok

• **
  • 448
« Απάντηση #911 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2014, 15:55 »
Μία από τα ίδια, μετά από πάααρα πολλές δοκιμές (κάποιες από αυτές με ενθουσίασαν στην αρχή), με κριτήριο την βέλτιστη κατά την προσωπική άποψη ισορροπία μεταξύ γεύσης - χτυπήματος - ντουμανιού (το τελευταίο το έχω απομυθοποιήσει ξεπερνώντας το σύνδρομο του cloud chaser) καταλήγω στο απλό και ταπεινό mc (28άρι - 30άρι σύρμα) με αντίσταση γύρω στα 1,4 - 1,5 Ω και όχι σε πολλά βατ, τα οποία παίζουν ανάλογα τον ατμοποιητή, το υγρό και την ύπαρξη ή όχι κεραμικού.

Αποσυνδεδεμένος renesis

• **
  • 399
  • Tango's dirty only if it's done right...
« Απάντηση #912 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2014, 16:50 »
Αφού με προμήθευσε ο φίλτατος renesis με double twisted σύρμα, άγνωστες λοιπές λεπτομέρειες περί είδους, διατομής κλπ

Είναι Kanthal A1 0.20 twisted.

Στα καψίματα με ανοιχτό το deck, εντυπωσιάστηκα από τις δέσμες ατμού οι οποίες πεταγόταν σαν τις μπάλες πλάσματος. Και όλα αυτά στα 3 βολτ.

Από γεύση, δεν εντυπωσιάστηκα και ιδιάιτερα αλλά το χτύπημα ακόμα και με σκέτη vg ήταν εντυπωσιακό. Δύο έτοιμα υγρά του έβαλα αλλά η γεύση δεν με τρέλλανε. Και το ντουμάνι άπλετο.

Προσωπικά, θα παραμείνω στην άποψη του 0,28mm Kanthal D χωρίς έξτρα στριψίματα, με περισσότερες σπείρες και γύρω στα 1.5Ω.

Τι να σου κάνω; Το triple twisted το οποίο το είχα βρει ό,τι καλύτερο από πλευράς γεύσης δε σου χώραγε στις βίδες.

Ελα αύριο καμιά ωρίτσα νωρίτερα να στήσουμε τον κλώνο σου έτσι:

Dual cross 0.5Ωμ - Kanthal A1 0.28mm - 5 σπείρες έκαστο σε τρυπάνι 2mm

Αποσυνδεδεμένος Lux

• 801
  • im Proud for my cloud
« Απάντηση #913 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2014, 16:58 »
Με τετοιες αντιστασεις που θυμιζουν τσιρκο (ανα κατω και επι ταυτα)
ειναι καλο να βαζετε και κανα βιντεακι να βλεπουμε πως αρπαζουν στο ξερο καψιμο ...

Αποσυνδεδεμένος igatos

• **
  • 284
« Απάντηση #914 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2014, 17:26 »
http://coiltoy.ermeso.com

Το γνωριζετε πιστευω το site αυτο, το εμαθα απο αδελφο forum και με εχει βοηθησει απιστευτα, ισως φανει χρησιμο σε καποιους

Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα στο 1ο ποστ του νήματος αλλά προστέθηκε και το δικό σου.

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 21, 2014, 18:51 από camber »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 352554 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 01, 2024, 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 105417 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96989 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 322367 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602978 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12180 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3517 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610581 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155552 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162678 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4843 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 18350 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias