vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

153 επισκέπτες, 7 χρήστες
poseidon, camber, Blackwolf, grag, petr@n, matkarap, manoslykos

Micro coil setup

Απ: Micro coil setup
« Απάντηση #855 στις: Ιουλίου 30, 2014, 20:16 »
 :)

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #856 στις: Ιουλίου 30, 2014, 23:06 »
Παρακαλούμε μη δημοσιεύετε το ίδιο μήνυμα ή την ίδια ερώτηση σε πολλά διαφορετικά θέματα.
Είναι πιθανό να απαντηθούν όλα και να δημιουργήσουν πολλές διαφορετικές συζητήσεις σε διαφορετικά μέρη του φόρουμ για το ίδιο θέμα.
Αυτό δημιουργεί σύγχυση στους αναγνώστες και στη λειτουργία του φόρουμ.
Σε μια τέτοια περίπτωση τα πολλαπλά μηνύματά σας θα διαγραφούν όπως και έγινε.

Από τον Συντονισμό.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 30, 2014, 23:14 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος Georgechalkida

• 1047
« Απάντηση #857 στις: Αυγούστου 22, 2014, 16:49 »
Πρώτη προσπάθεια και για μένα σήμερα. Με κάνθαλ 0,32 σε κεφαλή για τον Mini Protank 3 και τα πάει σούπερ έως τώρα. Μοναδικό μείον η μεγαλύτερη κατανάλωση υγρού. Κατα τα άλλα απλά σουπερ..!!!

Αποσυνδεδεμένος metmat

• **
  • 470
« Απάντηση #858 στις: Αυγούστου 30, 2014, 21:25 »
Σήμερα με έπιασε μια όρεξη για πειραματισμούς. Κι επειδή δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένος από τα σύρματα που είχα αγοράσει είπα να αρχίσω να τα ξοδεύω σε κάποιες δοκιμές.
Πήρα λοιπόν τον magma και δοκίμασα να του στήσω διπλή αντίσταση αλλά κάθετη. Δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος για να μας πει κι αυτός τα αποτελέσματα που είχε.
Έστριψα λοιπόν δύο micro coils 7 σπείρες η καθεμία με 0.28 kanthal. Η τοποθέτηση ήταν λίγο ζόρικη αλλά ευτυχώς οι τρύπες του αέρα που είναι κάτω από τις αντιστάσεις είναι μάλλον 2mm με αποτέλεσμα να χωράει ακριβώς μέσα το 2άρι τρυπανάκι και να κάνει την τοποθέτηση των αντιστάσεων λίγο πιο εύκολη.
Η τελική αντίσταση βγήκε στα 0.7Ω.
Το βαμβάκι δεν το πέρασα μέσα από την αντίσταση αλλά το τύλιξα γύρω από αυτή έτσι ώστε ο αέρας να περνάει από το εσωτερικό της αντίστασης. Το πέρασμα του βαμβακιού ήταν λίγο σπαστικό γιατί ο χώρος είναι μικρός και είναι στη μέση και τα σύρματα που πάνε στους πόλους. Με μια τσιμπίδα όμως πέρασε κουτσά στραβά.

Το αποτέλεσμα που παρατήρησα είναι το εξής:
Έχω την εντύπωση ότι δίνει περισσότερο ντουμάνι και λίγο αυξημένο χτύπημα.
Σε γεύση θα έλεγα ότι υστερεί λίγο σε σχέση με τον κανονικό τρόπο στησίματος. Βέβαια είναι και φρέσκο ακόμα το στήσιμο και ίσως να μην έχει στρώσει ακόμα.

Επισυνάπτω και δύο άθλιες φωτογραφίες από το στήσιμο που έκανα.

Υ.Γ. Στην δεύτερη φώτο είναι το βαμβάκι γύρω από την αντίσταση και όχι μαλλί της γριάς!!  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #859 στις: Αυγούστου 30, 2014, 21:52 »
Πολύ ωραίο φαίνεται φίλε μου, και φαίνεται πως του έδωσες και το χρόνο του. Αν έχεις όρεξη (και προσοχή) πιστεύω πως θα μπορούσες την κάτω πλευρά της αντίστασης, εφόσον φροντίσεις να είναι η "αρνητική", να την κάνεις να ακουμπάει πάνω στο deck και την τρύπα εισαγωγής. Έτσι θα εκμεταλευόσουν, θεωρητικά πάντα, πληρως όλο τον αέρα που περνάει.

Αποσυνδεδεμένος metmat

• **
  • 470
« Απάντηση #860 στις: Αυγούστου 30, 2014, 22:10 »
Σκέφτηκα να τις κατεβάσω πιο κάτω τις αντιστάσεις για να είμαι ειλικρινής. Αλλά απέτυχα!!
Όταν πήγαινα να τις κατεβάσω όλο και κάτι μου στράβωνε. Αυτό κυρίως επειδή είχα ήδη βγάλει τα τρυπανάκια και είχα σφίξει τις βίδες. Μετά δεν μπορούσα να κάνω και πολλά. Η κάθε μετατόπιση μου έχανε το κεντράρισμα με την τρύπα εισαγωγής. Έπρεπε να τις είχα βάλει χαμηλότερα εξαρχής πριν σφίξω τις βίδες και κόψω τα περισσευούμενα σύρματα. Αλλά όταν το σκέφτηκα ήταν αργά!
Θα το δοκιμάσω στο επόμενο στήσιμο αν και μάλλον τελικά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να το στήνω με κάθετες αντιστάσεις. Ειδικά για μια απλή αλλαγή βαμβακιού είναι παίδεμα που δεν είμαι σίγουρος ότι θα μου το αποσβέσει με αντίστοιχα βελτιωμένη απόδοση σε σχέση με ένα απλό "οριζόντιο" στήσιμο.

Αλλά είναι πάντα ευχάριστες οι δοκιμές όσο μπελαλίδικες κι αν είναι!

Αποσυνδεδεμένος rodokanator

• **
  • 266
« Απάντηση #861 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2014, 16:23 »
Εστησα και εγω τον kayfun με micro coil καθετο στην τρυπα εισαγωγης αερα.6 σπειρες μου βγηκε περιπου 1,9 ωμ.
Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι η αποδοση της γευσης του υγρου ειναι σχεδον σαν να το πινεις.Τα ντουμανια του μια χαρα στα 10 watt.

« Απάντηση #862 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2014, 00:52 »
Καλησπερα

Μιας και το εκανα με την ησυχια μου και καταχαρηκα ηθελα απλα να το ποσταρω και να κανω ερωτηση.  :D

Αυτο ειναι το πρωτο μου microcoil ever στημενο στον expromizer.  :o

Καταρχην θα ηθελα να μου πειτε πως σας φαινεται .

Και τωρα η ερωτηση.

Εκανα τις σπειρες μου (8) υπολογιζοντας περιπου ποσο θα μου βγει.
Αφου το εκαψα πανω στον ατμο με dry burn και το πιεσα με πενσα για να ενωθουν οσο γινεται τα coils το μετρησα στο SVD που εχω και εδειξε 1,3Ω.

Ιδου και η αποδειξη  ;D

Στη συνεχεια τελειωσα το στησιμο βαζοντας το βαμβακακι μου και γεμιζοντας τον Expromizer.

Βιδωνω παλι στο SVD και ξαναμετραω και μου δειχνει 1,6Ω.  :o :o

Γινεται αυτο ?

Παντως στο Nemesis που το ατμιζω ειναι μια χαρα για τα γουστα μου.

Αποσυνδεδεμένος nickgr

• 517
  • Dum Spiro Vapo
« Απάντηση #863 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2014, 01:02 »
Μπορεί να λασκαρε καμιά βίδα κσι να ανέβηκε η αντίσταση.
Μια χαρά είναι το μικροκοιλ

Δοκίμασε την άλλη φορά να το βάλεις αντίθετα,  δηλαδη οι βίδες να σφίγγουν προς την αντίθετη φορά σπο το σύρμα κσι όχι προς την ίδια φορά.
Κραταει ποιο σταθερά.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #864 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2014, 01:05 »
Ένας λόγος που μπορώ να σκεφτώ για την αλλαγή, είναι να ξεκόλλησαν οι σπείρες. Άλλος, να ακούμπησε στο deck ένα από τα δύο σύρματα που πάνε στους πόλους.

Στάλθηκε από το C1905 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

« Απάντηση #865 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2014, 01:11 »
Μα η αντισταση ουσιαστικα δεν βγαινει απο το συνολικο μηκος του συρματος ?

Ειτε ανεβηκε, ειναι ανοιξαν οι σπειρες το συρμα ειναι το ιδιο σε μηκος.

Αν ακουμπησε στο deck καποιο συρμα θα δημιουργησει κανενα βραχυκυκλωμα η κατι αλλο ? Να μπερδευει το SVD ?

• 9074
« Απάντηση #866 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2014, 01:15 »
Η αντίσταση βγαίνει από το μήκος του σύρματος και τη διατομή. Όταν ενώσεις δύο ή παραπάνω σπείρες, η διατομή μεγαλώνει άρα η αντίσταση μικραίνει. Στο περίπου δηλαδή γιατί δεν έχω μελετήσει με ακρίβεια το πως δουλεύει αυτός ο μηχανισμός.

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• 1670
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #867 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2014, 01:19 »
το αντιθετο πρεπει να εγινε.βαζοντας το βαμβακι καποια σπειρα ανοιξε και δεν εκανε ''επαφη'' με διπλανη και το μηκοσ μεγαλωσε.......και πηρες αλλη τιμη προ βαμβακιου και αλλη μετα .......!!!!!

« Απάντηση #868 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2014, 01:24 »
παντως η αντισταση που βλεπω πλεον ειναι η σωστη ετσι ? 1,6Ω δηλαδη πλεον.

Πωπω και χαρηκα πολυ οταν βγηκε 1.3.

Ειπα κι εγω με την πρωτη αυτ οπου ηθελα.  :)) :))

Αυτο με το βαμβακι παιζει γιατι μαλλον ψιλοεβαλα πολυ και πρεπει να κουνηθηκε λιγο η αληθεια ειναι.

• 9074
« Απάντηση #869 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2014, 01:32 »
Ανοίγεις ατμοποιητή, αφαιρείς βαμβάκι με προσοχή, καις και κολλάς πάλι, βάζεις βαμβάκι και νομίζω θα το πετύχεις πάλι!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 26845 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 18:22
από kpoul
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2127 353914 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 00:57
από Tem
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 106298 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 97603 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 323220 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 603387 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12532 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3748 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 611224 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 156047 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1163371 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 5248 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas