vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

278 επισκέπτες, 6 χρήστες
kkoumas, vasim, Tem, ThanosKts, maprix, Buliwyf

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ΠΟΣΟ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ Η ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ;

Αποσυνδεδεμένος kkpsy

• 2
  • Φύλο: Άντρας
Έλα Αργυρούπολη το Σάββατο να σου πω εγώ διατροφή και άσκηση...  ;D
τι θα γίνει το Σαββατο ? θα φαμε κόλυβα? 

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1510
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
Κ εμένα μου αρέσουν τα κόλλυβα πολύ  :laugh1: :laugh1: :laugh1: Αλλά  παχαίνουν ......

Κ περα από την πλάκα θέλω να πω ξανά ότι εδώ κ 8 + χρόνια που ατμίζω κάθε μέρα
βλέπω ότι ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!  

Αποσυνδεδεμένος treloneritis

• Γιώργος
  • 2375
  • I am not anti-social, just not user friendly

Εστι ουν οφθαλμός, ος..... ;D

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1510
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
ΚαλησπΕρα, Χθές έκανα για δεύτερη φορά καρδιογράφημα κ   (πριν μια εβδομάδα το πρώτο μαζί με τρίπλεξ) κ τεστ κοπώσεως.
Αυτό γιατί όπως έχω πει κ σε άλλο νήμα κάνω υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση εδώ κ έναν χρόνο τρεις φόρες την εβδομάδα δλδ όσο επιτρέπεται. Είχα καλό μου φίλο προπονητή  σε όλη μου αυτή την προσπάθεια που με παρακολουθούσε κ με καθοδηγούσε  ναι?

Όμως επέμενε να κάνω έλεγχο καρδιάς αν κ ΔΕΝ είχα κανένα θέμα.
Επέμεναν κ στο γυμναστήριο που πάω να κάνω έναν έλεγχο για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον.

Το έκανα λοιπόν εχθές με κάποιον φόβο λόγο του προφίλ του καρδιογραφήματος μου την πρώτη φορά...
Τελικά από όσα είπε ο γιατρός είναι όλα καλά κ μου έδωσε κ γραπτή βεβαίωση κ φυσικά κ τα αποτελέσματα.
Το τεστ κοπώσεως ήταν στο ανώτατο όριο όπως μου είπε κ με βρήκε πολύ καλή!

Ενώ στην αρχή ήταν αρνητικός με το είδος προπόνησης που κάνω? Μετά το τεστ μου ζήτησε να κάνω ότι
ακριβώς εδώ κ έναν χρόνο κ μάλιστα να μην πάψω το τζόκινγκ συμπληρωματικά κάθε που δεν έχω έντονη προπόνηση.

Μου είπε ότι επειδή δεν καπνίζω είμαι σε καλή φυσική κατάσταση κ εκεί γέλασα λίγο κ του εξήγησα ότι κάπνιζα πολύ κ ότι εδώ κ 8μιση χρόνια ατμίζω.  Δεν έδωσε καμία σημασία, απλά μου είπε ότι μπορώ να συνεχίσω άνετα αυτό που μου κάνει καλό αλλά  πάντα με μέτρο.

Σας ενημερώνω εδώ  γιατί παιδιά ατμίζω τόσα χρόνια κ ήθελα να γνωρίζετε την κατάσταση της υγείας μου που
είναι καλύτερη από ποτέ. Αν κάποιος θέλει να δει τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου? Κανένα πρόβλημα.
Ο γιατρός ονομάζεται Αθανάσιος Τσακρής.

Εύχομαι σε όλες κ όλους ΥΓΕΙΑ  κ  να αθλείστε γιατί όντως σώζει ζωές η όποια αθλητική δραστηριότητα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΥΚ

• **
  • 123
Κοντεύω τα 60. Κάπνιζα περίπου 40 χρόνια 1,5 - 2 πακέτα. Μετά τα 45 άρχισαν προβλήματα ΧΑΠ και ΓΟΠ. Κάθε Οκτώβριο ΄- Απρίλιο ήμουν με αντιβιώσεις, εισπνεόμενα, αξονικές κ.λ.π. λόγω βήχα, συριγμών - "γατάκια", δυσκολίας στον ύπνο κ.α. Ο πνευμονολόγος μου - επίκουρος καθηγητής - αφού είδε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να κόψω το τσιγάρο, μου πρότεινε να δοκιμάσω το Η.Τ. εξηγώντας μου, λαϊκά, ότι έχει κάτω από 100 ύποπτες ουσίες σε αντίθεση με τις εκατοντάδες αποδεδειγμένα καρκινογόνες και τις χιλιάδες ύποπτες ουσίες του Κ.Τ (αυτά πριν 5 χρόνια). Τον άκουσα και έχω να τον δω σαν γιατρό από τότε!!! 
Έχω, όμως, τσακωθεί άσχημα με φίλους  γιατρούς, διαφόρων ειδικοτήτων, που επιμένουν στην "γραμμή Μπεχράκη" ότι το άτμισμα είναι το ίδιο ή και χειρότερο με το κάπνισμα. Η τελευταία, καλή παιδίατρος, που ήξερε τη βελτίωσή μου, προσπαθούσε να με πείσει ότι ήταν τυχαία, λόγω καιρικών και άλλων συνθηκών ...

Αποσυνδεδεμένος dinos_74

• 6-3=6
  • 1694
  • πεφτω γιατι μπορω να σηκωθω
ΚαλησπΕρα, Χθές έκανα για δεύτερη φορά καρδιογράφημα κ   (πριν μια εβδομάδα το πρώτο μαζί με τρίπλεξ) κ τεστ κοπώσεως.

Κοιτα να δεις......
Εσεις οι ανω των ......αντα ,πρεπει να κανετε τετοια. :idiot1:  :laugh1:(.....αντα=30-40)
Εμεις παλι που ειμαστε  κατω των .....αντα,δεν ειναι απαραιτητο. Ειμαστε διπλα στον χαρο  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:(...αντα=60)

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5390
φαντασου Ντινο τον [member=13885]cpbaroque[/member] , που ειναι με πινακιδες ΕΛΠΑ :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• Γιάννης ο Vapeστής
  • 6435
  • Πανορατμίξ
αυτός δεν μετράει, τα απολιθώματα δεν παθαίνουν τίποτα :)

την αγάπη μου Κωσταντίνε!

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • 3701
    • cpbaroqueTheBlog
Από του χρόνου που πατάω τα εξήντα, θα εκτιμήσω ιδιαίτερα αν αρχίσετε να μου μιλάτε στον πληθυντικό... :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5390
...... αααρχισαμεεε  :wall:

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβ 27, 2019, 14:43 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• 3883
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
Εγώ θα σηκώνομαι να κάτσει. Πιο πριν θα έχω βάλει πινέζα στην καρέκλα βέβαια.

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος dinos_74

• 6-3=6
  • 1694
  • πεφτω γιατι μπορω να σηκωθω
Κοίτα να δεις που όλοι ψάχνουμε μια αφορμή για να κάνουνε ένα νήμα πουτ@ν@.
Μετα θα έρθει ο ψηλός θα μας κάνει μπαν. 
Ε...... Και εμείς θα του πούμε μπουμ. 

Κύριε cp  μην τους ακούτε. Όπως λένε και τα jumbo............. ΚΡΑΖΕΙΣ; ;ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ.
Με αγάπη ο άλλος Κωνσταντίνος.  :angel: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5390
Ντίνο καλό μου παιδί.  :tongue_smilie: θέλω, κ πρέπει λέμε, να δεις λίγο πιο βαθιά το θέμα. (μπρατσακια βανε ρε) :tongue_smilie:  Το ότι κάνουμε σαματά στο παρών νήμα, δείχνει υγεία, που μπορεί κ να προέρχεται από το ατμιΖμα.  8)

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2482
  • 01.11.2015 00:00
[justify]Εδώ τα έχουμε ξαναπεί πολλοί φίλοι. Σαφέστατα, σωστά θηρία και βελτίωση ταβάνι, αγαπάμε ατμό και μπλα μπλα μπλα. Όμως και το σώμα ό,τι του δώσεις σου δίνει, όπως το εκπαιδεύεις και δεν πρέπει να το αφήνεις στην τύχη του. Που χου, πριν τα χειρουργεία μου, αερόβιες τρέλες και σούπερ καταστάσεις, ωραιότατα και μπλα μπλα μπλα. Κατόπιν, μία ψιλοκατάρευση σε πολλά επίπεδα και μπλα μπλα μπλα. Πριν μία εβδομάδα, κι ούτε, έπιασα κηπουρική για σκάρτα μία ώρα, μισή θα έλεγα. Ε, ακόμα πιασμένος είμαι, πονάνε ακόμα και τα μαλλιά μου...[/justify]

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • 2590
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
Θυμήθηκα τα νιάτα μου στο στρατό, πάνε πολλά χρόνια.
Έπρεπε να καθαρίσω ένα διαδρομάκι και ξαφνικά εμφανίστηκε ένα σατανικούλι  περιτύλιγμα κρουασάν, την ώρα της επιθεώρησης...
Θυμάμαι ότι εκείνη ακριβώς τη στιγμή που έσκυψα να το πιάσω...
... είδε η μέση μου το τέλος του Σύμπαντος...

Βλέπεις, ο ατμός προστατεύει τα εσωτερικά όργανα...
συκώτια, παγκρέατα, πνεύμονες, καρδιά...

Όχι μέσες και αρθρώσεις (άτιμοι κάλοι)

Αν το άτμισμα μας προστάτευε και από αυτά, η κολυμβήθρα του Σιλωάμ θα ήταν.

Πάντως, η διαίσθησή μου λέει ότι κάτι δεν κατάλαβα...

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 28, 2019, 23:13 από spectrum »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 35 19948 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 927 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877216 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 360826 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 464709 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1905196 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 518371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1496 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 374688 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 700776 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19831 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 445697 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 11:58
από zilberto