vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

610 επισκέπτες, 5 χρήστες
anetost, Tem, lagoudakis, Paso, pngtszs1976

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΙ VS ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΙΜΟΙ 2013-2014

Αποσυνδεδεμένος Johny-Crhulhu

• *
  • 10
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΙ VS ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΙΜΟΙ 2013
« Απάντηση #90 στις: Φεβρουαρίου 26, 2014, 15:42 »
Ξεκίνησα τους επισκευάσιμους καθώς με τους εργοστασιακούς είχε γίνει ακριβό το σπορ. Ήθελα αντίσταση κάθε 2-3 μέρες, χώρια που αρκετές δεν δούλευαν ούτε μέρα.
Αυτό που θέλω είναι να παίρνω μια αποδεκτή ποιότητα ατμίσματος με τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια. Έτσι δοκιμάστηκαν και απορρίφθηκαν διάφοροι φυτιλάτοι που ήθελαν σύρμα non, genesis και φλογοβόλα, ατμοποιητές με μικρό ή μη πρακτικό deck.
Τελικά αφού βρήκα τους επισκευάσιμους που ήθελα δεν υπάρχει γυρισμός. Όχι πλέον για θέμα κόστους αλλά για το χάσμα στην απόδοση σε σχέση με τους εργοστασιακούς. Το στρίψιμο της αντίστασης δεν κρατάει πάνω από 5 λεπτά και διαρκεί το διπλό χρόνο από των εργοστασιακών.

Ο ίδιος λόγος με ώθησε και εμένα στους επισκευάσιμους. Ήθελα νέα αντίσταση συνέχεια (1-2 μέρες στην καλύτερη). Μόλις ένιωθα απώλεια γεύσης δαιμονιζόμουν, πετούσα την παλία (ο θεός να την  κάνει παλιά) και έβαζα νέα. Πλέον φτιάχνω τις δικές μου και παίζω με στησήματα.

-Less money and the joy of Creation!

Αποσυνδεδεμένος johngr

• *
  • 62
    • SERVICE - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ - ΕΞΟΥΣΙΟΔ. SERVICE SAMSUNG LG PANASONIC
« Απάντηση #91 στις: Φεβρουαρίου 26, 2014, 15:48 »
εγω θα ψηφισω εργοστασιακους μιας και με εχουν βολεψει προς το παρον - με επισκευασμενες απο μενα κεφαλες βεβαια αφου οι εργοστασιακες ειναι για το γαιδαρο καβαλα οι περισσοτερες.καποια στιγμη βεβαια θα δοκιμασω κι επισκευασιμους μιας κι αποτι βλεπω να λενε εδω μεσα η διαφορα σε γευση ειναι χαοτικη.βεβαια εχω μια μικρη ενσταση ως προς το μεγεθος των επισκευασημων αφου ακομα και με τη spinner τη 1300αρα που με βλεπουν μου λενε ''τι κλαρινο ειναι αυτο'' και ''που πας με το μικροφωνο''κ.λ.π. :laugh1: .δεν μπορεις να τα εχεις ολα ομως..το σημαντικοτερο ειναι να μενουμε μακρυα απο το τσιγαρο παντως.ειτε με τον ενα τροπο η τον αλλο... :yes:

« Απάντηση #92 στις: Φεβρουαρίου 26, 2014, 17:02 »
Το μεγάλο μέγεθος δεν είναι συνυφασμένο με τους επισκευάσιμους ατμοποιητάς.

« Απάντηση #93 στις: Φεβρουαρίου 26, 2014, 18:25 »
Επισκευασιμο εδω και μια βδομαδα περιπου, και ΔΕΝ επιστρεφω ΠΟΤΕ στους εργοστασιακους. Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι και τοσο δυσκολο να στηθει ενας επισκευασιμος, οποτε δεν βλεπω και τον λογο (παντα κουβαλαω εναν iclear30 μαζι μου μην τυχον και με αφησει ο rsst βεβαια)

Αποσυνδεδεμένος EΡΕΒΟΣ

• **
  • 488
« Απάντηση #94 στις: Φεβρουαρίου 26, 2014, 20:06 »
Kαλησπερα,νωρις νωρις και εγω στα βαθια και μαθαινω ακομα κολυμπι,ατμιζω 2-3 μηνες αλλα πισω στους ετοιματζιδικους δεν γυριζω οσες και αποτυχιες να εχω στις αντιστασεις που φτιαχνω.
Η αληθεια ειναι πως στην αρχη μου επεσε λιγο βαρυ το σπορ αλλα εχω παρει τα επανω μου τωρα και πετυχαινω την αντισταση με λίγοτερη προσπαθεια θα ελεγα,εχει αρχισει και παει μονο του το χερι μου με 2 τρυκ που βρηκα και με βολευουν.
Η γευση ειναι πολυ πιο εντονη και καθαρη για εμενα,ειμαι εντελως ευχαριστημενος!!!

Αποσυνδεδεμένος johngr

• *
  • 62
    • SERVICE - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ - ΕΞΟΥΣΙΟΔ. SERVICE SAMSUNG LG PANASONIC
« Απάντηση #95 στις: Φεβρουαρίου 27, 2014, 16:11 »
Το μεγάλο μέγεθος δεν είναι συνυφασμένο με τους επισκευάσιμους ατμοποιητάς.

(Image removed from quote.)

(Image removed from quote.)
ποιος ειναι αυτος ο ατμοποιητης και που μπορω να τον βρω??γνωριζεις αν εχει κεραμικο και διαφορα σε γευση απο εναν εργοστασιακο?? p.s sorry για τις πολλες ερωτησεις....ευχαριστω...

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #96 στις: Φεβρουαρίου 27, 2014, 16:15 »
Aν δεν κανω τραγικο λαθος, ειναι το grail.

Αποσυνδεδεμένος Zarathustra

• 638
« Απάντηση #97 στις: Φεβρουαρίου 27, 2014, 16:35 »
Ναι, είναι το Grail και θα το βρεις στο Atmistique.

Εξαιρετική γεύση και χτύπημα νομίζω, λιγότερο ντουμάνι, πολύ μικρό μέγεθος .. καλύτερη επιλογή από εργοστασιακό, αν όμως έχει κάποιος εξοικιωθεί με την έννοια του dripping. Δηλαδή δεν διαθέτει δεξαμενή υγρού, αλλά του στάζουμε μερικές σταγόνες που επαρκούν για μερικά λεπτά άτμισμα, και μετά πάλι στάζουμε.
Με κεραμικό και αντίσταση τύπου non-res-non.
________

EDIT: Έχω πια ακούσει πολύ καλά λόγια για εργοστασιακά μοντέλα. Και έχω γνωστούς πολύ ευχαριστημένους από αυτά, άσχετα που δεν τα γνωρίζω. Το αναφέρω διότι η ορολογία επισκευάσιμος ή εργοστασιακός δεν σημαίνει κάτι παραπάνω από το προφανές, και σε καμία περίπτωση δεν δηλώνει ποιότητα ατμίσματος ...
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 27, 2014, 16:45 από Zarathustra »

Αποσυνδεδεμένος efthGR

• *
  • 32
  • Ατμίζω και χάνεσε
« Απάντηση #98 στις: Φεβρουαρίου 27, 2014, 16:43 »
Εγω ψήφισα "[/size]εργοστασιακοι" [/size]για εναν και μονο λογο!!!! Δεν εχω δοκιμασει / πάρει επισκευάσιμο :wall:
Αλλα πιστεύω σύντομα θα αλλάξω την ψήφο μου

« Απάντηση #99 στις: Φεβρουαρίου 27, 2014, 16:46 »
...και ο πρώτος στην μικρή φώτο είναι o Bulli A2-T, χωρίς κεραμικό όμως.

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #100 στις: Φεβρουαρίου 27, 2014, 16:50 »
Και να μην ξεχνιώμαστε, ο Α2-Τ πληρεί τις προϋποθέσεις τις οδηγίας της ΕΕ.

Τελικά είναι ο μοναδικός που θα μείνει!!!

(Επιτέλους το έκοψα, σε ακολουθώ :)) )

« Απάντηση #101 στις: Φεβρουαρίου 27, 2014, 16:52 »
Λόγω προέλευσης κατασκευής...   :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΙ VS ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΙΜΟΙ 2013-2014
« Απάντηση #102 στις: Αυγούστου 28, 2014, 23:24 »
Δε ξέρω αν είναι εντός θέματος η τοποθέτηση μου και ζήτω συγνώμη αν δεν είναι .

Για εμένα είναι πεταμένα λεφτά η αγορά του ατμοποιητη και γενικότερα κάθε εργοστασιακού. Τώρα θα μου πεις αλλάζεις κεφαλι και είσαι οκ . μα και σε ένα κλώνο επισκευασιμο αν κανείς ένα μικρό κοιλ  ( ο ίδιος η ένας φίλο σου εάν κάποιος δε ξέρει καλά ) και αλλάζεις κάθε 20 μλ μόνο το βαμβάκι ,την αντίσταση μπορείς να τη κρατήσεις και ένα μήνα για να μην πω και παραπάνω .

Οπότε δεν αξίζει το κόπο να πετάμε λεφτά και ιδικά αυτές τις εποχές για εργοστασιακούς που ρισκάρεις τα λεφτά σου στις κεφαλές

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
Απ: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΙ VS ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΙΜΟΙ 2013-2014
« Απάντηση #103 στις: Αυγούστου 29, 2014, 01:07 »
Για όλους και για όλα υπάρχει θέση σε αυτήν την κοινωνία... :)

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
Απ: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΙ VS ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΙΜΟΙ 2013-2014
« Απάντηση #104 στις: Αυγούστου 29, 2014, 01:26 »
Για εμένα είναι πεταμένα λεφτά η αγορά του ατμοποιητη και γενικότερα κάθε εργοστασιακού.

Πες σε εναν 60χρονο να φτιαξει micro coil και να ψαχνει βιντεακια στο yt για το τελειο στησιμο.
Ή οταν ειναι στο καφενειο παιζοντας θαναση και του κοπει η αντισταση, να βγαλει το γυαλι και να στησει επιτοπου μια νεα. :))
Εδω με το ζορι καποιοι συνατμιστες καταλαβαινουν πως και ποτε αλλαζεις αντισταση στον εργοστασιακο.

Καλως υπαρχουν οι εργοστασιακοι, οι πλειοψηφια των ατμιστων (παγκοσμιως, μην κοιτας τα "ψαγμενα" ατομα που υπαρχουν εδω στο φορουμ) ατμιζουν με τετοιους.
Εγω θα ελεγα το αντιθετο. Και να μην υπηρχαν επισκευασιμοι, μικρο το κακο με την προοδο που εχουν σημειωσει οι εργοστασιακοι τον τελευταιο καιρο.

Πριν απο 2 χρονια που ξεκινησα εγω το ατμισμα (και πολυ περισσοτερο πριν 3-4 που το ξεκινησαν αλλοι συνατμιστες),
η χρηση ενος επισκευασιμου ηταν επιτακτικη αναγκη για να απολαυσεις ποιοτικο ατμισμα, με τους μετριους εργοστασιακους που κυκλοφορουσαν τοτε.
Πλεον, οι τωρινοι εργοστασιακοι δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο εναν επισκευασιμο, με τις dual coil αντιστασεις τους, τα airflow και την κατασκευη απο ατσαλι και γυαλι.

Εχουν να ζηλεψουν βασικα ενα πραγμα. Τη χαρα της δημουργιας.
Να χανεις μιση ωρα απο τη ζωη σου να στησεις την τελεια αντισταση και το αποτελεσμα να μην ατμιζεται. :))

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359922 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1003 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450233 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110729 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374822 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328177 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99933 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F