Μπορώ να φανταστώ ότι "ξεκούραστο" σημαίνει να μην έχει φάει θερμότητα από τον ατμοποιητή με την παραμονή του στο τανκ, τα μπρος πίσω μεταξύ θαλάμου ατμοποίησης και τανκ και κάτι παρόμοιο.
Μετά από αρκετό καιρό οπού και παρατηρώ τα γραφόμενα εδώ αλλά και το ατμίζω που και που, έχω κάποιες σκέψεις.
Όταν ο ebaron μου είχε στείλει τις 2 εκδόσεις για δοκιμή, μου είχε πει ότι από την σειρά The Cellar, ο Μινώταυρος είναι το πιο "της σειράς". Μάλλον εννοούσε από θέμα γεύσης, καθώς σε όλα τα άλλα θέματα, μόνο της σειράς δεν είναι.
Συνεχίζω να πιστεύω ότι το μπουκέτο των γεύσεών του είναι μοναδικό και ιδιαίτερο, όπως και διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το κατά πόσο μπορεί να το εκτιμήσει νεοεισερχόμενος στο χώρο ατμιστής. Αλλά ειλικρινά, το βρίσκω κουραστικό, το να πρέπει να στήσω τον ατμοποιητή μου πάνω στο υγρό και αυτό το στήσιμο να αρχίσει να πέφτει μετά από 3-4ml. Σε cartomiser δε τα πράγματα χειροτερεύουν.
Δεν ξέρω κατά πόσο ένα παραπάνω φιλτράρισμα θα έπαιρνε πράγματα από τη γεύση. Δεν ξέρω κατά πόσο χωράει αλλαγές η διαδικασία παραγωγής. Δεν ξέρω καν αν όλο αυτό γίνεται απλά για να προσθέσει στο exclusivity του υγρού. Αυτό που ξέρω είναι ότι αν και το ατμιστικό μου προφίλ δεν είναι ίδιο με αυτό που είχα στην δοκιμή, συνεχίζω να πιστεύω στην ευκολία. Και το υγρό αυτό σίγουρα δεν είναι "εύκολο". Όσο καλό και να είναι, αν πρέπει κάθε φορά που θα το ατμίζω να λύνω κβαντικές εξισώσεις για να πετύχω το στήσιμο, και να πρέπει να έχω προγραμματίσει το χρόνο μου ώστε απλά να κάτσω και να ατμίσω, τότε το να μην το ατμίσω είναι μία παραχώρηση που θα πρέπει να κάνω, και ελαφρά την καρδία αναλογιζόμενος όλα τα παραπάνω.