Σχολιασμός των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων:Ομολογώ ότι τέτοια ισορροπία την περίμενα
καθώς έβαλα το ερώτημα διότι δεν ήξερα την απάντηση.
Βλέπω όμως ότι κανένας δεν σχηματίζει κυβέρνηση, χωρίς τη συνδρομή των "ελαντέδων".
Υπάρχουν και επιχειρήματα που δεν είχα σκεφτεί αρχικά και φάνηκαν μέσα από τις πολύ εύστοχες απαντήσεις σας.
Παρατήρησα ότι υπάρχουν δύο ομάδες:
α) Οι ρομαντικοί (αυτοί που ψήφισαν must) Τι καλά που θα ήταν...
Να κοιτάμε τον άλλον και σε άλλα, εκτός από τα μάτια...
Ψήφισα Must...
γιατί η γλυκήτατη κοπελίτσα στην παραλία να λερώνει τα χεράκια της προσπαθώντας να στρίψει το τσιγάρο της; γιατί να της πέφτει το κουτάκι με τα φιλτράκια και γεμίζει άμμο; γιατί να της φυσάει ξαφνικά ο αέρας όλη την κάπνα στο πρόσωπο και να τσούζουν τα ματάκια της;
και (δευτερεύον και όχι τόσο σημαντικό) γιατί να τρώω ξενέρωμα με το που την είδα να βγάζει τα στριφτά;
γιατί;
Να βλέπεις ότι κάποιοι καταλαβαίνουν ακριβώς τι εννοείς...
Το must, προσωπικά δεν το μεταφράζω σαν μόδα, αλλά σαν πρέπει. Με την έννοια δλδ οτι όλοι οι καπνιστές θα ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν ατμιστές για καλύτερη υγεία.
Να απαντάνε με βάση την καρδιά τους και όχι το κοινώς αποδεκτό...
φίλε spectrum έβαλα must γιατί απαντάω γι΄αυτό που αισθάνομαι και νιώθω εγώ.
μπορεί γι΄αυτούς που μας βλέπουν να ατμίζουμε να είναι το "γιά λίγους". αλλά στην τελική τι με νοιάζει; ξεκινήσαμε το κανονικό τσιγάρο για να γίνουμε αποδεκτοί. άρχισα το άτμισμα γιατί το ξεπέρασα.
... αν και η λογική δεν βλάπτει. Όπως εδώ...
Εγώ έβαλα must αλλά εννοώ μόνο για αυτούς που ήδη καπνίζουν πολλά χρόνια. Οι άλλοι ούτε τσιγάρο ούτε τίποτα.
... κι εδώ...
ξεκινησα το ητ λογω του οτι παντα ημουν καπνιστης γευσης και οχι συνηθειας,
αυτο βοηθησε στο να αποδεχτω τις γευσεις του ητ ευκολα
για μενα πλεον ειναι must το ητ
β) οι ρεαλιστές: αυτή είναι η πραγματικότητα
Με όσα έχω δει μέχρι τώρα δυστυχώς για λίγους. Δεν υπάρχει καπνιστής που να δοκιμάσει ενά σωστό set up με ένα ωραίο καπνικό και να μην του αρέσει. Του το δίνεις.Το απόγευμα έρχεται με ένα τσιγάρο στο χέρι και μέσα σε μια σακούλα ή χαρτοπετσέτα το ητ σε όσα κομμάτια ούτε εσύ είχες φανταστεί οτι μπορεί να γίνει.Μπορεί να βρείς μέσα στον ατμοποιητή απο καπνό μέχρι χώμα.Ενδεχομένως και ροδιές απο λάστιχο αυτοκινήτου.Καί σχόλια τύπου "άσε ρε έγινα χάλια με αυτή την μ@λ@κια που μου έδωσες" ή "αυτά ρε τόσο εύκολα σπάνε μόνο 2 τουφεκιές έριξα να ούμε".Δυστυχώς για λίγους μέχρι να γίνει κάτι ριζοσπαστικό και αλλάξει μορφή(να τα γεμίζουν,καθαρίζουν,φορτίζουν ρομπότ )
Όμως, ρεαλιστές είναι και οι αναποφάσιστοι
Είτε το δηλώνουν...
Απάντησα έλα ντέ γιατί μου άρεσε σαν απάντηση... Η αλήθεια είναι οτι για έναν heavy smoker είναι must, αλλιώς τίποτα άλλο, μόνο καθαρό και φρέσκο αέρα στις κυψελίδες μας...
Είτε το αφήνουν μάλλον να εννοηθεί... δικαιώνοντας το όνομά τους...
Εν αρχη ήν..... ο Ego-C, o Ego-T, o Ego-W παρεα με μια μπαταρια 500αρα και πουλάγαμε μουρη. Κοιταξτε με, ατμιζω, ειμαι must, κλπ. Στη συνεχεια ανακαλυψαμε το φορουμ. Ενημερωθηκαμε. Μεταπηδησαμε σε clearomizer και τα συναφή και μαζι με αυτους ηρθαν και τα mods. Για όλα τα βαλάντια και ακρως ελκυστικα και λειτουργικά. Η αποκτηση ενος mod εγινε μονόδρομος. Πολλοι αναγκαστηκαμε να κοψουμε απο καπου για να αποκτησουμε ενα επωνυμο mod, μηχανικό ή ηλεκτρονικό. Καθαρα θεμα επιλογή μας. Αργοτερα...."ξεψαρωσαμε" και ειπαμε να γνωρισουμε τον κοσμο των επισκευασιμων. Αλλο κονδυλιο απο' κει. Ατμοποιητες για ολα τα γουστα και για ολα τα πορτοφολια και παλι. Καποιοι ακομα σκεφτηκαμε, γιατι να καθομαστε να στριβουμε αντιστασεις οταν ενα κουτακι μπορει να το κανει για μας ευκολα, γρηγορα και με απολυτη επιτυχια; Επισης επιλογη μας. Οπως πολλα πραγματα στη ζωη ειναι θεμα επιλογων. Εν κατακλείδι, το ηλεκτρονικο τσιγαρο ειναι αναμφιβολα must δεδομενου οτι μας κραταει μακρια απο το καρκινωμα που λεγεται κανονικο τσιγαρο. Οσο για το αν ειναι hobby, πιστευω οτι πλεον ειναι σε μεγαλο βαθμο. Το αν ειναι για πολλους ή για λιγους, εξαρταται απο τον οβολό του καθενος και απο το τι είναι κανεις διατεθειμενος να επενδύσει πανω σε αυτο......
Για να δούμε...