Πήρα το gamucci πριν 6 μήνες περίπου για την μάνα μου μπας και κόψει το Κ.Τ , αλλά ήταν μέγα σφάλμα μιας και άπειρος στο Η.Τ έκανα πολύ κακή επιλογή γιατί στην ουσία απλά πήγα και το πήρα με κλειστά μάτια ... πρώτον οι μπαταρίες κρατούσαν μισή μέρα .... δεύτερον και κυριότερο είχε μέσα η συσκευασία έτοιμα ποτισμένα με υγρό 3χφιλτράκια τα οποία δεν ξέρω τι είχαν μέσα , υποθέτω κάποιο υλικό σαν βαμβάκι η τύπου τανκ για να κρατούν το υγρό . + ένα ακόμα κακό είναι ότι αυτά τα 'φιλτράκια' εμ τα έχουν τα φαρμακεία στην τιμή αν θυμάμαι καλά τα 3 12ευρώ σε κάποιες γεύσεις αλλά ΜΗ νικοτινούχα... τέλος βρήκα ένα κατάστημα από εξωτερικό που τα πουλούσε με νικοτίνη κτλπ αλλά τότε η μάνα μου το πέταξε στην άκρη και μου λέει ίσως κάποια άλλη φορά . Το είχε καμιά 2-3 μέρες με τα δικά του φιλτράκια μη νικοτινούχα με κάποια γευση δεν θυμμάμε ποιά ήταν αυτή, αλλά δεν της έκανε ούτε σε χτύπημα ούτε οι μπαταρίες γιατί κρατούσαν μόνο μισή μέρα και γενικά δεν της άρεσε το όλο concept.. Εγώ που το δοκίμασα για αρχικό πακέτο είναι ψηλό καλό αν βέβαια βρεις κάποιο κατάστημα να προμηθευτείς τα κατάλληλα φιλτράκια , και αν καπνίζεις γύρο στο ένα πακέτο τότε θες 2χ μπαταρίες για όλη την μέρα αυταααα....
Υ.Γ. Είδα ότι το θέμα είναι παλιό , απλά ήθελα να πω τις εντυπώσεις μου και sry αν κούρασα