Μετά από ένα Σαββατοκύριακο χρήσης με μανία, επανέρχομαι για να πω και κάποια άλλα πραγματάκια που παρατήρησα!
Κατ' αρχάς, τον δούλευα σε Λάβα στα 4.1 και σε απλή ego 650ρα εναλλάξ. Κουκλί πάνω στην ego και για του λόγου το αληθές:
https://www.dropbox.com/s/i2pktn1hrpnfdkx/Gemini_ego.jpgΜεγάλη εντύπωση μου έκανε η ευκολία στην εναλλαγή γεύσεων. Άτμιζα Liqua French Pipe, και ζήτησα από ένα φίλο να πάρει ένα ml από έτοιμη βάση που είχα και να ρίξει ένα από τα αρώματά μου (2 σταγόνες) και να μου το δώσει, χωρίς να μου πει ποιο. Στις 3-4 τζούρες, η γεύση από το mango της FA ήταν καθαρότατη. Και το λέω εντυπωσιασμένος, γιατί έχω και mango Atmos και μπόρεσα να καταλάβω ποιο από τα δύο ήταν, σε ατμοποιητή τίγκα στο εντονότατο French Pipe!
Δεν είναι κατάλληλος για ατμιστές υπερβαρέας χρήσης. Λόγω της θέσης των αντιστάσεων, υπερθερμαίνεται το επάνω καπάκι με αποτέλεσμα να μειώνεται πολύ ο ατμός.
Θέλει λίγο την υπομονή του, γιατί το drip tip μαζεύει πάρα πολλά σταγονίδια, πράγμα που σημαίνει ότι το θέλει το σκούπισμα αρκετά τακτικά. Επίσης, σταγόνες μαζεύονται και στην κορυφή από το σιλικονάκι, εκεί που κάνει επαφή με το drip tip. Δεν μου έφερε υγρό ούτε για αστείο στο στόμα, απλά σε συνδυασμό με την υπερθέρμανση και τα σταγονίδια, μειώνεται σημαντικά η ποσότητα του ατμού.
Καταλήγω στην εξής πατέντα χρήσης: ενώ συνήθως με τον Τ3 μου ατμίζω υγρά με περιεκτικότητα 4-5mg, ειδικά γι αυτόν τον ατμοποιητή, θα χρησιμοποιώ κάτι σε 12ρι καπνικό, ώστε να μην τραβάω συνέχεια τζούρες.
Όπως επίσης συνεχίζω να πιστεύω ότι αυτός ο ατμοποιητής είναι πραγματικά εξαιρετικός! Και πολύ ωραίος, βεβαίως βεβαίως!