Πολύ καιρό έχει να γραφτεί κάτι σ' αυτό το νήμα, οπότε ας κάνω μια επανεκκίνηση.
Το πρώτο άρωμα της TW που δοκίμασα ήταν το
Statex πριν από κανα εξάμηνο. Όμορφο καπνικό άρωμα με μια αίσθηση βανίλιας, αν καταλαβαίνω σωστά. Το έχω δοκιμάσει σε ποσοστό 10%, παρασυρόμενος από τα αντίστοιχα της T-juice, αλλά απ' ότι έμαθα -αν το έμαθα σωστά- ένα 8% είναι αρκετό για τα αρώματα της εταιρίας.
Το statex το έχω "σπάσει" και με μερικές σταγόνες fuji της FA και γίνεται ακόμη καλύτερο.
Το δεύτερο που δοκίμασα και άτμισα συστηματικά όλο το καλοκαίρι ήταν το
Sex on the beach. Για να πω την αλήθεια, η ονομασία του ήταν το ισχυρότερο κίνητρο για την επιλογή. Γλυκό δεν είναι, φρουτένιο δεν το λες, αλλά αναρωτιέμαι αν είναι και καπνικό
Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι έχει μέσα, ξέρω ότι είναι διαφορετικό και ωραίο, ξεκούραστο και με διακριτικό άρωμα στο χώρο.
Το τελευταίο και καλύτερο για μένα ήταν το
Tropical tobacco. Ήπιο καπνικό με την προσθήκη ενός φανταστικού ανανά. Καθόλου όξινο, με μια πολύ διακριτική γλυκάδα και υπέροχη μυρωδιά. Αμέσως έγινε από τ' αγαπημένα μου και νομίζω ότι είναι από τα λίγα που μπορώ να ατμίζω όλη μέρα.
Πάρα πολύ καλή εντύπωση μου έκανε ότι και τα τρία είναι πολύ φιλικά με τις αντιστάσεις, καθόλου μάκα στο σύρμα και κατάλοιπα ανάξια αναφοράς!!
Κάπως έτσι κατέληξα να πάρω σήμερα για δοκιμή άλλα δύο αρώματα της εταιρίας, το
Columbia coffee το οποίο έχει υπέροχη μυρωδιά στο μπουκαλάκι και το
Golden tobacco προσδωκώντας σ' ένα ευχάριστο all day καπνικό. Για να δούμε
Κάθε πληροφορία, γνώμη, συμβουλή, δεκτή