vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

569 επισκέπτες, 4 χρήστες
manoslykos, lagoudakis, webtool, vougiouklakis

iTaste 134 mod vw by Innokin

Αποσυνδεδεμένος Jericho

• **
  • 402
  • Φύλο: Άντρας
  • 7ml/Day DIY 75/25% VG/PG / 14MG
Απ: iTaste 134 mod vw by Innokin
« Απάντηση #60 στις: Αυγούστου 30, 2013, 01:58 »
Θα μπω κατ'ευθείαν στο θέμα μιας και οι περισσότεροι έχετε παρακολουθήσει πολλάκις review και βίντεο για το πολυσυζητημένο iTaste 134.

Εξαιρετική συσκευασία η οποία περιλαμβάνει την μπαταριοθήκη, έναν iTaste 30, και 2 φυλλάδια πολύγλωσσα με οδηγίες.

Στην αρχή δεν κρύβω να πω ότι μου άρεσε το βάρος του αλλά ύστερα από λίγο ώρα κουράζει (ως πότε δεν ενδείκνυται ούτε για το λαιμό (που συνηθίζω να βάζω τις καθημερινές μου μπαταριοθήκες), ούτε για την τσέπη.

Πιάνοντας το καταλαβαίνεις ευθείς ότι πρόκειται για στιβαρή κατασκευή (η οποία στην ζυγαριά μου έδειξε 275 γραμμάρια)!

Με το που έβαλα την μπαταρία την ένιωσα να επιπλέει μέσα στο σωλήνα, αλλά με το που βίδωσα το καπάκι  δεν ένιωσα το παραμικρό κούνημα ή θόρυβο εσωτερικά (όπως έχουμε δει παλαιότερα σε άλλες μπαταριοθήκες), επίσης έχει άψογα σπειρώματα, μιας και τα κομμάτια του βιδώνουν και ξεβιδώνουν με απίστευτη ευκολία.

Επίσης στα θετικά ο διακόπτης ο οποίος έχει πολύ καλή αίσθηση και πάτημα.

Λειτουργεί με 1x18650.

Ο Μηχανισμός εναλλαγής watt είναι επίσης πολύ καλής κατασκευής με κλικ ανάμεσα στις διαβαθμίσεις των watt ώστε να μην μπορεί να αλλάξει μόνος του.

Αν δοκιμάσεις δε να το βάλεις σε μία από της ενδιάμεσες κουκκίδες μεταξύ watt (οι οποίες δεν κλειδώνουν με "κλικ") η μπαταριοθήκη απλά δεν λειτουργεί.

Με εξαίρεση μία δύο μπαταριοθήκες δεν νομίζω να υπάρχει κάποια που μπορεί να σταθεί δίπλα του σε όγκο και σε βάρος.

Επάνω σε κλώνο Ιθάκη, Nobacco Έψιλον και Όμικρον, Αίολο, X8 και IgoL.

Για διαχείριση μπαταρίας δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα μιας και το έχω δουλέψει ελάχιστα.

Όσο αφορά τις συγκεκριμένες προεγκατεστημένες ρυθμίσεις των watt (οι οποίες είναι 6.5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, και 12.5 Watt) δεν κρύβω ότι και εμένα μου φάνηκε λίγο άσχημο στην αρχή, αλλά κακά τα ψέμματα οι περισσότεροι ατμίζουμε μεταξύ των 8 - 10 watt (συμπεριλαμβανόμενου και εμένα) και μπορώ να πω ότι δουλεύει πολύ ικανοποιητικά.

Πιστεύω ότι απευθύνετε περισσότερο σε συλλέκτες, (τρελούς :))  ) χομπίστες ατμιστές που θέλουν να το έχουν με την θήκη του ανοιχτό επάνω από το τζάκι και να το καμαρώνουν.

Αναμφισβήτητα είναι πανέμορφο (κατά την δική μου γνώμη) και αν και είμαι και εγώ φάν τον μεγάλων μπαταριοθηκών δεν θα το κυκλοφορούσα στο δρόμο (και ας κυκλοφορώ με την διπλή θήκη λαιμού του Κυριάκου ( 3B ) καθημερινά.

Για άτμισμα μέσα στο σπίτι, ναι, για την καφετέρια ίσως για θέμα συζήτησης και θαυμασμού, ναι, για χρήση στην καθημερινότητα όμως δεν θα το χρησιμοποιούσα.

Η τελική επιλογή πάντα είναι δική σας.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 30, 2013, 11:20 από Jericho »

Αποσυνδεδεμένος ROD

• **
  • 221
« Απάντηση #61 στις: Αυγούστου 30, 2013, 03:14 »
Πάντως μόνο απο τις φωτο δίπλα στα άλλα mod, δείχνει οτι είναι κάτι διαφορετικό.
Δεν πας δηλαδη να το πάρεις για να έχεις ένα απλό ηλεκτρονικό mod με 18650.
Αλλά για να πάρεις κάτι που είναι όμορφο (προσωπική άποψη ) και στιβαρή κατασκευή.Όμως είναι για άτμισμα στο δικό σου χώρο. Δε με φαντάζομαι με κάτι τέτοιο στην παραλία πχ.  ;D

« Απάντηση #62 στις: Αυγούστου 30, 2013, 04:03 »
Κάποια μηνύματα διαγράφηκαν.
Ας φροντίσουμε να παραμείνει καθαρό το παρόν νήμα.
Ας μην ξεχνάμε Καλό το χιούμορ αλλά προσέξτε ΠΟΥ το κάνετε

Αποσυνδεδεμένος ninja13

• **
  • 301
« Απάντηση #63 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2013, 17:52 »
Το βρίσκω πανέμορφο, έχω αδυναμία στα μεγάλα μοντάκια -είτε κουτιά είτε σωλήνες- αλλά δεν θα το κυκλοφορούσα έξω λόγω του βάρους του.

Λόγω μεγέθους θήκης έχω την εντύπωση ότι χωράει όλες τις 18650 αλλά δεν έχω διαβάσει εάν λειτουργεί και με άλλες εκτός των IMR.

Αποσυνδεδεμένος ninja13

• **
  • 301
« Απάντηση #64 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2013, 15:00 »
Το πήρα στα χέρια μου.

Κατ' αρχήν μπράβο στον Jericho για την συνοπτική και πλήρη παρουσίασή του.

Τα είπατε όλα σε ελάχιστα post:

-δεν είναι μοντ που θα το κυκλοφορήσεις εύκολα έξω λόγω όγκου και βάρους

-μπορεί κάποιοι να δυσαρεστηθούν που δεν αυξομειώνει watt με βήμα 0,5

-δέχεται και λειτουργεί με όλες τις 18650 μπαταρίες και όχι αποκλειστικά με IMR

-κουμπί ενεργοποίησης και δαχτυλίδι αυξομείωσης με σαφή και θετική λειτουργία, καμμία σχέση με άλλες κινέζικες κατασκευές (το κουμπί είναι πολύ καλύτερο απο το αντίστοιχο των V & Z Max που επίσης χρησιμοποιώ)

-πανέμορφο, ιδιαίτερα στην μαύρη έκδοσή του - νομίζω ότι η ύπαρξη οθόνης θα κατέστρεφε το military look του μοντ. Το αντίτιμο είναι βέβαια η ανυπαρξία απεικόνισης των watt του ατμο/καρτο μας.

Εάν σας αρέσουν τα μεγάλα -και δεν σας προβληματίζει η τιμή του ή είστε διατεθειμένοι να περιμένετε να "διορθώσει"- είναι μία επιλογή που θα τη συνιστούσα ανεπιφύλακτα.

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #65 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 06:32 »
Innokin iTaste 134 στα 107.26 $ = 79.21 € Free Shipping: 

http://www.fasttech.com/product/1486000

Αποσυνδεδεμένος dioliv

• **
  • 226
« Απάντηση #66 στις: Οκτωβρίου 13, 2013, 17:30 »
Ασε...εχω καμμια ωρα που το χαζευω και ειμαι με το δαχτυλο στο ποντικι για αγορα... 8)

Αποσυνδεδεμένος s.i.jerefos

• **
  • 305
« Απάντηση #67 στις: Οκτωβρίου 13, 2013, 17:43 »
Υπαρχει δυνατοτητα για καμια φωτο με kayfun 3.1?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος dioliv

• **
  • 226
« Απάντηση #68 στις: Οκτωβρίου 13, 2013, 18:04 »
Oτι και να του φορεσεις φιλε μου παραμενει...MONSTER.. :))

Αποσυνδεδεμένος micron

• 658
« Απάντηση #69 στις: Οκτωβρίου 13, 2013, 20:05 »
Ετσι οπως το βλεπω αν ατμιζανε το 40, ο στρατηγος Πατον αυτο θα κρατουσε αντι για πουρο  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος georgenik

• *
  • 71
« Απάντηση #70 στις: Οκτωβρίου 13, 2013, 21:01 »
Δεν μου αρέσει καθόλου μου θυμίζει εξάρτημα από το χέρι του ρομποκοπ.

Αποσυνδεδεμένος minka

• *
  • 66
« Απάντηση #71 στις: Οκτωβρίου 13, 2013, 21:26 »
Θα το χαρακτήριζα ως ...... φετίχ από τα λίγα που ξέρω κ προσπαθώ να μάθω διαβάζοντας εδώ !!!!
Όνειρα... εξαλου αυτά νομίζω δίνουν την έξτρα νότα στην καθημερινοτητα μας!!!

« Απάντηση #72 στις: Δεκεμβρίου 07, 2013, 12:21 »
Και μιας και γίνεται αναφορά περί αντιγραφών, ορίστε κλώνος ( αντιγραφή σε Κινέζικο προϊόν από Κινέζους) με μόλις 13 $ 73$ vaporbreak.com
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 07, 2013, 12:37 από Giannis Pap »

Αποσυνδεδεμένος georgegeo

• **
  • 279
« Απάντηση #73 στις: Δεκεμβρίου 07, 2013, 12:34 »
73 δολάρια είναι αλλά και πάλι φτηνό είναι. Και το περίεργο, ότι δίνεται μαζί με Protank 2.
Δηλαδή ένα προϊόν Innokin με ένα προϊόν Kangertech.
Αυτό ποια με τα προϊόντα της Innokin και τις διαφορές τιμών και την αυθεντικότητα τους είναι κάτι που μάλλον δε μπορεί να απαντήσει κανένας.
Δε ξέρω τι παίζει....

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #74 στις: Ιανουαρίου 05, 2014, 21:59 »
Το παρέλαβα πρίν λίγες μέρες από Fasttech σε all silver Stainless Steel version (http://www.fasttech.com/product/1486000) και το δοκίμάζω με ατμοποιητές Aspire BDC ViVi Nova type 1.8 Ω & Innokin iclear 30 1.8 Ω στα 9 W και μπαταρία Efest IMR High Drain 2250mAh Flat Top:

Πρώτες εντυπώσεις:

- Εντυπωσιακή συσκευασία (μπαουλάκι από μέταλλο και σκληρό πλαστικό εσωτερικά επενδυμένο με foam) η οποία περιλαμβάνει το mod, έναν ατμοποιητή Innokin iTaste 30 με αντίσταση 2Ω, και 2 πολυτελή πολύγλωσσα manual για το mod & τον ατμοποιητή...

- Τεράστιες πραγματικά διαστάσεις και βάρος πολύ πάνω από τον μέσο όρο του είδους (μπροστά του τα ήδη ευμεγέθη regular ProVari, Vamo, Innokin itaste SVD, WildFire VV, iMotion2 VV+ μοιάζουν σχεδόν με ...μπαταρίες eGo)...

- Αριστη ποιότητα κατασκευής σε όλα τα επίπεδα (όπως άλλωστε και όλα τα προϊόντα Innokin), όμορφο -τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα- προτότυπο design που ξεφεύγει τελείως από το κλασσικό σωληνοειδές style των κυλινδρικών mods...

- Πολύ ποιοτικά (κατασκευαστικά & λειτουργικά) το fire button με άριστη αίσθηση πατήματος και το και δαχτυλίδι αυξομείωσης των Watt...

- Αρκετά καλή διαχείριση μπαταρίας (σταθερότατη απόδοση για αρκετή ώρα με τα 4 led του fire button στο κόκκινο -μέχρι ~3.3 V στο πολύμετρο-, μετά κλείνει)...

- Αλλες παρατηρήσεις:

. Μετά από κάθε ενεργοποίηση (3 γρήγορα πατήματα του fire button από κατάσταση Off) το πρώτο πάτημα του fire button είναι πάντα κενό για ~2 sec (καθυστερημένη ενεργοποίηση)...

. Μετά από 3 διαδοχικές "απανωτές" τζούρες το mod περνά αυτόματα σε κατάσταση Off (κλείνει) επειδή το κύκλωμα της πλακέτας του του τις εκλαμβάνει σαν εντολή Shutdown (: 3 γρήγορα πατήματα του fire button από κατάσταση On)...

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 07, 2014, 16:19 από zacharis1955 »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360089 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1012 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450424 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110802 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375062 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6449 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15309 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29378 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F