Πρωτ' απ' όλα, και νέος ατμιστής να είναι, ποτέ δε μπορεί να έχει κάποιος μόνο 1 ατμοποιητή. Δε γίνεται να αφήσει να υπάρξει περίπτωση να ξεμείνει.... Έστω ότι πέφτει και σπάζει, έστω ότι ... οτιδήποτε. Και τα μαγαζιά είναι κλειστά. Τι κάνει, πάει περίπτερο; Περιμένει; Πόσο;
Άρα, κατ' εμένα ένας ατμο = κανένας.
Συνεπώς μιλάμε πάντα για 2, και πόσους περισσότερους.
Αν θέλει κάποιος να έχει περισσότερες γεύσεις, ή έχει περισσότερους ατμο, ή έχει κι ένα ego c, με 5 αμπούλες μαζί του και 5 διαφορετικές γεύσεις που πιάνουν ελάχιστο χώρο μέσα σε μιά θήκη.
Εκτός της διαφορετικής γεύσης, κάποιος που παραμένει τελικά στον ατμό, λογικό είναι να θελήσει να δοκιμάσει και κάρτο και clearo, και ψηλή αντίσταση και χαμηλή, και φιτίλι και μες, και απλή μπαταρία και vv, και.........
Οι λόγοι; Το κυριότερο, απλή περιέργεια, είναι στη φύση του ανθρώπου.... Πως είναι ο χ άλλος ατμο, που είναι διαφορετικός από αυτόν που έχω;
Έπειτα, ο χώρος του ητ τώρα αναπτύσσεται. Προβλήματα υπάρχουν. Λογικά κάποιος να θέλει να δοκιμάσει μήπως βρει και κάτι καλύτερο, κάτι που να τον βολεύει καλύτερα...
Επίσης μερικές φορές απαιτείται μεγαλύτερη ποσότητα υγρού και θέλει μαζί του κάποιος έναν μεγαλύτερης χωρητικότητας ατμο, ενώ άλλοτε πάλι θέλει έναν μικρό και διακριτικό. Ανάλογα το μέρος και την περίσταση, καθώς και τις ανάγκες βάση των συνθηκών της στιγμής....
Αλλά εγώ (ίσως κι άλλοι) έχω περισσότερους ατμο και για άλλο λόγο. Το ητ δεν είναι σαν το κτ. Όπου τις τζούρες να έκανες και τέρμα ως εκεί. Και πιο νόστιμο είναι (γιάμι γιάμι το μπισκοτάκι!) και πιο όμορφο να το κρατάς και εντελώς άλλη αίσθηση, τι να λέμε τώρα....
(Κατ' εμέ δεν έπρεπε να εμπεριέχει καν τη λέξη τσιγάρο στο όνομά του. Και οι πίπες έχουν καπνό και καπνίζονται, αλλά δεν είναι τσιγάρο ούτε αναφέρεται η λέξη στο όνομά τους. Και το ηλεκτρονικό είναι άλλο πράγμα, γιατί λέγεται τσιγάρο... εγώ δεν το βρίσκω λογικό. -off topic, επανέρχομαι.) Μερικές φορές λοιπόν, θέλω απλά την αλλαγή. Θέλω να κρατήσω κάτι διαφορετικό. Ή να νιώσω διαφορετικά τον ατμό και τη γευσούλα μου. Άλλοτε πιο κρύα, άλλοτε πιο ζεστή. Άλλοτε πιο δυνατή κι άλλοτε λιγότερο. Ή απλά, το κρατάω ώρες το συγκεκριμένο ητ, θέλω να δω κάτι διαφορετικό μπροστά μου, στο χέρι μου, και γιατί όχι, ένα άλλο χρωματάκι!!!