vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

395 επισκέπτες, 1 χρήστης
Ηρακλης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

The EGO-T

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• Δεν είμαι
  • 1092
  • Φύλο: Άντρας
  • Provari
Απ: The EGO-T
« Απάντηση #990 στις: Απρ 02, 2011, 21:21 »
θα πάθετε πλάκα όσοι δοκιμάσετε τον eGo-T Low Resistance. Φοβερή γεύση και χτύπημα. Πολύ ανώτερος από τον απλό. Ενας πραγματικά διαφορετικός ατμοποιητής.
Από τον πήρες; Κρίνοντας από την διαφορά 510 και 510lr πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά ;)

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
« Απάντηση #991 στις: Απρ 02, 2011, 21:50 »
Αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς; Γιατί το μόνο που με ενοχλεί λίγο στο ego-t είναι η σφιχτή τζούρα. Εννοείται πως δεν βιδώνω τέρμα τον ατμο πάνω στην μπαταρία αλλά και πάλι η τζούρα είναι αρκετά σφιχτή.
έχει βουλώσει. Γι αυτό έχει σφιχτή τζούρα. Δεν έχει καθόλου καλή ροή αέρα.

« Απάντηση #992 στις: Απρ 02, 2011, 21:56 »
Και που να δεις φίλε μου τον 901LR μέσα σε λίμνη... ;) FOG, AVS, κ.λ.π. άλλο πράμα :thumpup:
Ο 901 LR πάντα μουσκεμμένος :thumpup: Σούπερ άτμισμα... σούπερ αυτονομία :thumpup:
Την αποψή μου λέω.
Τον χρησιμοποιώ και με fog, πραγματικά ότι καλύτερη γεύση έχω πάρει ποτέ.

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• Χρησιμοποιώ ψυχαγωγικές συσκευές παραγωγής ατμού...!!! Το ηλεκτρονικό άτμισμα... είναι διέξοδος στα αδιέξοδα και στα έξοδα του παραδοσιακού καπνίσματος...!!!
  • 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #993 στις: Απρ 02, 2011, 21:58 »
Τον χρησιμοποιώ και με fog, πραγματικά ότι καλύτερη γεύση έχω πάρει ποτέ.
:thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• Δεν είμαι
  • 1092
  • Provari
« Απάντηση #994 στις: Απρ 02, 2011, 22:06 »
έχει βουλώσει. Γι αυτό έχει σφιχτή τζούρα. Δεν έχει καθόλου καλή ροή αέρα.
Μα από την αρχή έτσι ήταν :confused1: Παίζει να ήταν βουλωμένος από την αρχή; Χτύπημα και γεύση είναι μια χαρά. Το απολαμβάνω :D Απλά θα ήθελα λίγο πιο χαλαρή τζούρα ;)

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• stravogian-non ατμιστής
  • 1045
« Απάντηση #995 στις: Απρ 02, 2011, 22:10 »
Μήπως να δοκιμάσεις να ανοίξεις λίγο τους αεραγωγούς του τανκ? αυτούς που είναι στο πλάι

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
« Απάντηση #996 στις: Απρ 02, 2011, 22:29 »
Μα από την αρχή έτσι ήταν :confused1: Παίζει να ήταν βουλωμένος από την αρχή; Χτύπημα και γεύση είναι μια χαρά. Το απολαμβάνω :D Απλά θα ήθελα λίγο πιο χαλαρή τζούρα ;)
Μάλλον ήταν προβληματικός από την αρχή. Μου έχει τύχει κι εμένα με έναν Τ.

Αποσυνδεδεμένος parpen

• Witchking
  • 1006
  • A-2 + PP by Craven.gr + VV +Rc_mizer by Sokin
    • Parpen's e-liquid calculator
« Απάντηση #997 στις: Απρ 02, 2011, 23:15 »
Βρήκαν την ουσία της αιώνιας νεότητας

Το μυστικό της μακροζωΐας, αλλά και ένα όπλο κατά του Αλτσχάιμερ φαίνεται πως κρύβεται σε μία κίτρινη χρωστική ουσία, που ονομάζεται θειοφλαβίνη Τ. Την ανακάλυψη έκαναν ερευνητές από το αμερικανικό ινστιτούτο Μπακ για την Έρευνα πάνω στη Γήρανση.

Πηγή: medical news

Το μέλλον είναι οι Τ τελικά!!!!   :)) :))

Αποσυνδεδεμένος trap

• 698
  • Υπ'ατμόν
« Απάντηση #998 στις: Απρ 02, 2011, 23:42 »

Κούνησε λίγο την αντίσταση του ατμό να φύγει απο το κέντρο και να φανεί λίγο η τρυπούλα
χωρίς να κόψεις την αντίσταση ,και λίγο χαλαρό το φυτίλι στο κ@#λιτζέκι μέσα,και θα τραβάει σαν παπόρι..

Εγώ έτσι έκανα σε έναν που είχε σφιχτή τζούρα και τώρα με το που πάω να τζουράρω ξεκινάει μόνος του.

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• Δεν είμαι
  • 1092
  • Provari
« Απάντηση #999 στις: Απρ 03, 2011, 00:19 »
Κούνησε λίγο την αντίσταση του ατμό να φύγει απο το κέντρο και να φανεί λίγο η τρυπούλα
χωρίς να κόψεις την αντίσταση ,και λίγο χαλαρό το φυτίλι στο κ@#λιτζέκι μέσα,και θα τραβάει σαν παπόρι..

Εγώ έτσι έκανα σε έναν που είχε σφιχτή τζούρα και τώρα με το που πάω να τζουράρω ξεκινάει μόνος του.
Και μόνο που σκέφτεσαι να τραβήξεις δηλαδή τζούρα ξεκινάει μόνος του;  :tongue_smilie: :laugh1: :laugh1:
Σοβαρά (λέμε τώρα...) βγάζω το μεταλικό καπάκι (αυτό με το τσουνί) και κουνάω λίγο την αντίσταση σωστά; Μια πιο γενική ερώτηση τώρα, όσοι αλλάζετε φυτίλι, το κάνετε έτσι όπως είναι ο ατμοποιητής; Απλώς αφαιρώντας αυτό το μεταλικό καπάκι; Ή λύνετε τον ατμοποιητή από το μεταλικό χωνί;

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2529
« Απάντηση #1000 στις: Απρ 03, 2011, 00:26 »
Απλώς αφαιρώντας αυτό το μεταλικό καπάκι !!!

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• Δεν είμαι
  • 1092
  • Provari
« Απάντηση #1001 στις: Απρ 03, 2011, 04:53 »
Τελικά αυτό το μεταλικό καπάκι βγαίνει πολύ εύκολα ;D Το μόνο καλό στην υπόθεση αυτό ήταν :confused1: Με το που κούνησα λίγο την αντίσταση από το κέντρο άρχισαν τα όργανα :angry_orange: Καμμένο, καμμένο και πολύ καμμένο >:( Από εκείνο που δεν το αντέχεις :heat: Άλλαξα φυτίλι δοκιμάζοντας όλα τα πιθανά σενάρια (ce2r4, njoy npro, ptb) και το αποτέλεσμα ήταν ακόμη περισσότερο καμμένο. Εχοντας στο μυαλό μου και την σφιχτή τζούρα... ε δεν ήθελα και πολύ... και... τον έστειλα :bye: Κούμπωσα έναν ovale (για να δω και την διαφορά που μου έλεγε ο αντιπρόσωπος) και όλα καλά. Η γεύση και το χτύπημα ίδια με τον ego-t (άρα η ακριβότερη τιμή του ovale δεν δικαιολογείται) και η τζούρα πιο χαλαρή (άρα είχε πρόβλημα ο προηγούμενος). Συνεχίζουμε λοιπόν...

Αποσυνδεδεμένος trap

• 698
  • Υπ'ατμόν
« Απάντηση #1002 στις: Απρ 03, 2011, 11:15 »
Λάζαρε την μεγαλύτερη διαφορά την κάνει το σωστό φυτίλι.
Λογικά εσυ δεν κατάφερες να πετύχεις το ιδανικό, είναι δύσκολο
και εγω παιδεύομαι αρκετές φορές βάλε βγάλε μέχρι να βρω το σωστό
μετά όμως είναι οκ ο ατμο
Απλά στην αρχή δώσε λίγο χρόνο μέχρι να αρχίσει να κατεβάζει υγρό,
στάξε και δυο σταγόνες μέσα απευθείας στο κ@#λετζέκι,και μια σταγονίτσα στο κάτω μέρος του φυτιλιού πριν το τοποθετήσεις για να είναι υγρό και να μη σου βγάλει αμέσως καμένο.

Αν μετά από όλα αυτά δεν στρώσει ξεκίνα

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2529
« Απάντηση #1003 στις: Απρ 03, 2011, 13:07 »
Συμφωνω απολυτα με τον trap. Τουλαχιστον τον ξεκοιλιασες να παρεις το πλεγμα του  :laugh1: η πηγε αδικοχαμενος  ??? :(

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• Δεν είμαι
  • 1092
  • Provari
« Απάντηση #1004 στις: Απρ 03, 2011, 13:13 »
Συμφωνω απολυτα με τον trap. Τουλαχιστον τον ξεκοιλιασες να παρεις το πλεγμα του  :laugh1: η πηγε αδικοχαμενος  ??? :(
Αυτό προσπάθησα να κάνω αλλά το πλέγμα του για έναν περίεργο λόγο γινόταν κομμάτια ??? :confused1:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 159 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 301 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20351 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1127 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878380 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362945 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467808 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911904 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 521093 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1646 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376460 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702744 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ