Καλησπέρα σας άγνωστοι και άγνωστες συνατμιστές και συνατμίστριες . Βρίσκομαι στο εξής αδιέξοδο της ατμιστικής μου πορείας . Ενώ είμαι στο άτμισμα 6+ χρόνια και έχουν περάσει από τα χέρια (και τα χείλη) μου δεκάδες ατμοποιητές κάθε λογής και είδους (δεν προσπαθώ να flexάρω σε καμία περίπτωση , προσπαθώ να θέσω το ατμιστικό μου background καθώς είμαστε άγνωστοι σχεδόν με όλους) , MtL και DL , επισκευάσιμοι και εργοστασιακοί , mods και pods ..... βρίσκω τον εαυτό μου να ψάχνει κάτι καινούριο καθώς το τελευταίο μου setάκι έχει κλείσει κοντά στο 2χρονο στο χέρι μου και έχει αρχίσει να με κουράζει (εξουθενωμένος από τον Αύγουστο του '22) . Το πρόβλημα μας δεν βρίσκεται στο mod αλλά κλασσικά στην περίπτωση του ατμοποιητή . Από τον Μάη του 21 έχω και παίζω με τον Bishop της ambition mods , για τον οποίο έχω να πω και καλά και κακά και όμορφα και άσχημα και ευχάριστα και δυσάρεστα . Βρίσκω λοιπόν τον εαυτό μου να ψάχνει να βρει τον διάδοχο , τον αντικαταστάτη αλλά να δυσκολεύεται . Θέλω λοιπόν τις απόψεις σας σχετικά με ατμοποιητές τσιγαρήσιους(σφιχτούς(mtl ρε παιδί μου)) , επισκευάσιμους (ιδανικά RTA(δεν είμαστε για ντριπάρισμα)) , οι οποίοι να εστιάζουν στην απόδοση της πολύ ωραίας γεύσης (ιδανικά και ανάλυσης) χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσεις πάρα πολλή από τζούρα(smoothness) εγώ μέχρι τώρα έχω κοιτάξει από nevermore by Unicorn Vapes και Mini Robot by Steam Crave μέχρι παλιές αγάπες όπως Ares 2 & Αres 2 LE και κάνα καινούριο brskr . Αν κάποιο παλικάρι/φιλενάδα έχει γνώσεις-εμπειρίες στους προαναφερθέντες κυρίους ατμοποιητές παρακαλείται θερμά να τις παραθέσει . Θα εκτιμηθεί Δεόντως(πολύ Δεόντως όμως) κάθε εμπεριστατωμένη άποψη-πρόταση οποιουδήποτε άλλου συνήθη υπόπτου αρκεί να τηρεί τα από πάνω κριτήρια(mtl-γευσάτος-όσο το δυνατόν σμουθάτος) + έ βρε αδερφέ κάτι παραπάνω από 2 ml χωρητικότητα στο τανκ (''2,5 ml , να τ' αφήσω; '') + με 2-3 searches στα ιντερνέτς να βρούμε διαθέσιμο σε καταστήματα (ή και μεταχειρισμένο , απλά απέχω καιρό απ' αυτά τα κόλπα) .
Αυτά τα ολίγα κλινοσκεπάσματα aka σεντονάκι μεσοβδόμαδα . Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας (και την υπομονή σας για να βγάλετε άκρη από το παραπάνω ''κειμενάκι'') και να ντύνεστε ζεστά !