Gus ΕΣΤΙΑ
Χρειάστηκαν πολλοί μήνες στα σκαριά. Ένα έργο όνειρο με GUS, που αντιλήφθηκε τις αρχές του 2013, αλλά δεν κυκλοφόρησε αμέσως (στην πραγματικότητα δεν είναι ακόμη - όπως γράφω)
και πήγε σε συστηματικούς ελέγχους (συμπεριλαμβανομένων των δοκιμών πεδίου) πριν απελευθερώνει την επόμενη εβδομάδα ! Είμαι ένας από τους λίγους τυχερούς που ασχολούνται με το έργο αυτό και τώρα που έχει περάσει τη φάση Πρωτότυπο είμαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε αυτή την καταπληκτική συσκευή! Τι είναι αυτό; --------------- Αν είστε σε Kayfuns (και θα πρέπει να είναι!) και όπως Aqua σας - θα ήθελα να είναι ενθουσιασμένος με την ΕΣΤΙΑ. Στο σημείο κενό ~ αυτό είναι ιδιαίτερα εμπνευσμένο από τη δομή της Aqua, αλλά δεν είναι το ίδιο. Έχει βελτιώσαμε την έννοια αυτή. Προστέθηκε βελτιώσεις επιδόσεων, πιο παχύ και δεξαμενή ακινήτων, καλύτερο σύστημα ροής αέρα και μοιάζει διαφορετικό με βιομηχανική πρόσοψη, η οποία είναι-σύμφωνα με ό, τι Gus.
ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ --------------- ---- 1. Setup Tri-πηνίο από το σχεδιασμό (μπορεί επίσης να ρυθμιστεί ως Single ή Dual Coils) 2. Και σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να συνδεθεί το μη χρησιμοποιηθέν αέρα οπές (παρεχόμενες βίδες) 3. Phillips βίδες στις θέσεις 4. Πολλαπλές Air-κανάλια γύρω από τη βάση (ποσότητα-4) 5. Έλεγχος ροής αέρα (AFC) 6. Χυμός Ελέγχου7. Υπάρχουν
δύο Tank επιλογές:
....... Slim Tank (v23): έρχεται ως απόθεμα
....... λιπαρά Tank (v25): προαιρετική αγορά 8. Τηλεσκοπικό Δημοσίευση κάτω από τη βάση (για την προσαρμογή κατά κουδουνίστρα μπαταρία, εάν απαιτείται) 9. Τηλεσκοπικό Δημοσίευση είναι ενσωματωμένο με Ασφάλεια
* (παρόμοια με τα mods Gus) 10.Υβριδισμένης Βάση με M20 / 1 θέματα (όχι μετά το 510)
** _____________________________________________
* 12A Fuse σε αυτή την περίπτωση, b'coz της Υπο-Ohm χτίζει (μπορεί να βάλει φωτιά με ασφάλεια μέχρι 0.3Ω πηνία) ** Έτσι μπορεί βίδα απευθείας σε παρόμοιες σπείρωμα mods όπως η GUS (προφανώς), Χυλός, Caravela, JM22, Μαγνητική Dragon, Ba Gua 22, Element, βανίλια κ.α.Χτισμένο & Υλικά ---------------------- --- Ουσιαστικά από 303 ανοξείδωτο χάλυβα (η πινέζα τηλεσκοπικό είναι από ορείχαλκο, έξω από το σώμα), η ΕΣΤΙΑ μοιάζει με ένα "Mean Machine" αισθάνεται ισχυρή, ισχυρή και βαριά (εν τούτοις σε σύγκριση είναι
ελαφρύτερο από το K'fun Lite). Σε 40 χιλιοστά μήκος είναι επίσης μικρότερη από 11 χιλιοστά του K'fun Lite (η οποία είναι 51 χιλιοστά) Υπάρχει μια «ασφάλεια» στη βάση αυτή, η οποία συνδέει στο mod και κάνει επαφή με τη μπαταρία. Είναι 12Α βαθμολογία και ως εκ τούτου μπορεί να χειριστεί Sub-Sub Ohm χτίζει μέχρι
0.3Ω . Και ως συνήθως, αυτή η «λιωμένο μετά» μπορεί να
αντικατασταθεί με οποιοδήποτε POS Pin από οποιοδήποτε άλλο mod (οι περισσότεροι θα ταίριαζε αν όχι όλα).
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: ------------------ 1 . Εξωτερική διάμετρος / s:
....... Βάση = 22 χιλιοστά
....... Slim Tank (v23) = 22,8 χιλιοστά
....... λιπαρά Tank (v25) = 24,8 χιλιοστά 2. Ορατό Ύψος: 40mm (χωρίς driptip) 3. Χωρητικότητα Juice:
....... Tank v23 = 2,5 ml περίπου
....... Tank v25 = 5,0 ml περίπου 4. Βάρος: 55 γραμμάρια
Detailing & Τέλος --------------------------- Στα βλέμματα dept αυτό είναι κάτι σπουδαίο. Ναι, αυτό είναι υποκειμενικό, αλλά θεωρώ ότι όλα τα αυλάκια γύρω από την περιφέρεια του top-cap, τα γωνιακή υποδοχή περικοπές στον σύνδεσμο σταγόνα-άκρη, ελαφρώς παχύσαρκοι τμήμα της δεξαμενής και τα φανερά ορατό αέρα τρύπες (4 στο κάτω μέρος και 2 στην κορυφή του σωλήνα δεξαμενής) πολύ ελκυστική. Όπως ανέφερα και πριν, το συνολικό θέμα είναι πολύ Gus, όπως η ίδια βιομηχανική έννοια του σχεδιασμού, όπως είναι προφανές σε όλα τα προϊόντα Gus. Αν σας αρέσει το λεπτομερώς από Gus mods ~ θα σας αρέσει η ΕΣΤΙΑ πάρα πολύ. Η ΕΣΤΙΑ έρχεται σε δύο φινιρίσματα. Mirror Polished (όπως και σε φωτογραφίες μου) και Ματ. Ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα επιλογής σχετικά με την επιλογή, είτε κατά την αγορά. Την ίδια στιγμή κάποιος μπορεί επίσης να επιλέξουν να αγοράσουν τη δεξαμενή «λιπαρά» (v25, λεπτομέρειες παραπάνω) με επιπλέον κόστος. Η ΕΣΤΙΑ έρχεται υλικό με το «λεπτό» δεξαμενή (v23).
Συμβουλή :Όταν αποσυναρμολογηθεί εφαρμόσει ένα κομμάτι της βαζελίνη για τις ροδέλες (κάθε ένα από αυτό). Αυτό βοηθά ενώ επανασυναρμολόγηση του
ΕΣΤΙΑ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ: ---------------- Αυτό είναι το αγαπημένο μου περιοχή της ΕΣΤΙΑ Μια ματιά και θα γνωρίζετε ότι αυτό το atty μέσα των επιχειρήσεων. Καν φαίνεται συντριπτική κατά την πρώτη ματιά - αλλά επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό είναι ένας από τους
ευκολότερους «προηγμένες» attys να οικοδομήσουμε. Αυτό που με όλο αυτό το διάστημα κατάστρωμα! Το εκπληκτικό POS Κέντρο Δημοσίευση!Η εφευρετικότητα σχεδιασμού πράγματι! Ότι "στέφθηκε" κορυφή του Κέντρου Post είναι πραγματικά εκεί για να "παγίδα" πολλαπλά καλώδια. Έτσι, όλα τα άκρα Coil μας μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί εκεί (κάνει ένα "U" ανάμεσα σε δύο από τις περικοπές) χωρίς να σφίξετε τη βίδα evertime τοποθετείτε ένα πηνίο. Και δεν υπάρχει μπέρδεμα μεταξύ συνδέσεων ουρά πηνίου. Αυτό είναι ένα θαύμα της καινοτομίας παιδί!
Η εγκατάσταση με Microcoils & Cotton ------------------------------------- ------------------- Παρακάτω έχω μία από ρυθμίσεις μου, η οποία χρησιμοποιεί όλα τα τερματικά του ESTIA, μέσω τριών Microcoils τρέφονται με βαμβάκι μπάλα Wicks. Έχω δοκιμάσει όλες τις πιθανές στηρίζεται σε αυτό, και μόνο, duals, S'n'C Νήματα, Silica, Ekowool κλπ. Όλα δουλεύουν τέλεια και κάδους έξω τα λοφία. Ωστόσο, το αγαπημένο μου είναι η ακόλουθη κατασκευή.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Μια λεπτομερής εικονογραφική του build αυτή έχει αναρτηθεί ξεχωριστά λόγω των περιορισμών της εικόνας. Pls δείτε: > ΕΣΤΙΑ microcoil & Cotton Build < Microcoils στο κατάστρωμα 28g Kanthal, 11 αναδιπλώνεται κάθε πηνίο, 0.7Ω Συνολικά Κατασκευάστηκε Αντίσταση
Microcoils Test Απολύομαι βαμβάκι Wicks Έγραψαν Wicks μπαίνει σε Juice Κανάλια Ρύθμιση Juiced Vapor Παραγωγής Σπίτι θολωμένο Τελικές Σκέψεις ----- ------------------ Έχω χρησιμοποιήσει πολλές (που αναφέρονται στην υπογραφή μου) και ορκίζονται από Kayfuns μου και το Aqua. Η ΕΣΤΙΑ βήματα μέχρι το παιχνίδι και προκλήσεις τόσο με την υπέροχη VTF
* . Προφανώς τρι-πηνία θα πάει με ένα κτύπημα ~ και το γεγονός ότι η RBA έχει σχεδιαστεί για την ίδια - το καθιστά ένα "παιχνίδι changer". Και αυτό δεν είναι ένα RDA (dripper), η οποία εν τούτοις είναι γνωστό για να δώσει το καλύτερο από τους χυμούς μας, είναι μια ΠΙΤΑ όταν έξω-n-περίπου. Αυτή είναι μια "δεξαμενή» RBA που δίνει το "ίδιο" ικανοποίηση vape τρι-περιτυλιγμένα Σταγονόμετρο, χωρίς botheration μεταφέρουν ένα χυμό μπουκάλι! Γύρω από πολλές δεξαμενές μέσω είμαι ακόμα να πάρει οποιαδήποτε νότες πάνω-ύγρανση ή κάτω -ύγρανση. Φαίνεται να χειρίζεται τυχόν συσσώρευση με ευκολία. Και με δεδομένο το χώρο στο κατάστρωμα, με αρκετό χώρο γύρω από τις τερματικές θέσεις και ένα μοναδικό design των υστέρων στο θετικό άκρο της - αυτό είναι ένας από τους ευκολότερους προηγμένες attys για την κατασκευή, καθώς και. Σε μια κλίμακα από 1-10, όπου το 10 είναι το καλύτερο, θα το αξιολογήσουν ως: Vapor Παραγωγή =
10/10 , το λαιμό Hit =
8/10 , Γεύση =
09.10 .
Αυτή είναι μια "Killer Ατι " ! * Vapor , το λαιμό Hit and Flavor ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ --------------------- Υπάρχουν πολλά ωραία εργαλεία που προέρχονται από την Ελλάδα από
vaping συγκεντρώθηκαν κάποια ατμού. Η ΕΣΤΙΑ είναι ένα τέτοιο Ελληνικό προϊόν. Μια συσκευή ποιότητας - χτίστηκε για να εκτελέσει. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εμφανής σε κάθε πτυχή αυτής της RBA. Αισθάνεται δεξιά στο χέρι και λειτουργεί σαν ένα όνειρο. Ναι, χρειάζεται υποδείξεις από την Aqua - αλλά σε αντίθεση με τη ρωσική / s δεν είναι μια άμεση αναλάβει το Kayfun / s - που δείχνει τη δική του στοιχεία και παίρνει superlatively ισχυρότερη, πιο όμορφη και πιο πλούσια σε σχεδιασμό, την κατασκευή και τις επιδόσεις.
vaping αυτή τη συσκευή είναι μια εμπειρία από μόνη της. Τρία ζήτω γιαGus Mods για τη δημιουργία αυτής Superb RBA √ ΕΣΤΙΑ Διαθέσιμο στο: www.gus-mod.gr/zencart_gus/ ------------------- -------------------------------------- ΠΡΟΣΟΧΗ : Αυτό είναι ένα υπο-Ohm χτίσει προορίζεται για "προχωρημένους χρήστες"? και σίγουρα δεν συνιστάται για τα νέα vapers. Είναι, επίσης, να σημειωθεί ότι όλες οι μπαταρίες δεν μπορεί να χειριστεί συνεχή υπερβολική απαλλαγή. Για υπο-Ohming θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια μπαταρία βαθμολογημένα 10C ή παραπάνω, υψηλότερο είναι το καλύτερο.Είμαι ψήσιμο αυτό το build με ένα Sony 30Α 18650 και τους ομοίους. ----------------------------------- ----------------------μΕΤΑΦΡΑΣΗ GOOGLE ΑΠΟ http://www.e-cigarette-forum.com/forum/rebuildable-atomizer-systems/541583-gus-estia-unleash-power.html