vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

361 επισκέπτες, 3 χρήστες
manoslykos, anetost, Milarepa

Ερεθισμένος λαιμός;

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ερεθισμένος λαιμός;
« Απάντηση #120 στις: Φεβρουαρίου 01, 2015, 21:40 »
Και βέβαια ας έχουμε υπόψη την έντονη σκόνη στην ατμόσφαιρα που μπορεί να επιβαρύνει την κατάσταση.

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #121 στις: Φεβρουαρίου 01, 2015, 22:03 »
μόλις τα έβαλα στον veritas πέραν του οτι από την τρελή δύναμη μου έκαψε το λαρύγγι με έχει πιάσει ένας ξερόβηχας άλλο πράγμα. Τι από τα δυο να φταίει πιο πολύ? ¨οσο κάνω τώρα τον Veritas δε με καίει πλέον αλλά ο βήχας βήχας....
Συμβουλές?
Ίσως το dripping να μην είναι για σένα. Μείνε στα κλασικά

Αποσυνδεδεμένος Ksp

• 1277
  • Το μπουκάλι είναι μισογεμάτο...
« Απάντηση #122 στις: Φεβρουαρίου 01, 2015, 22:10 »
Αμέσως ρε Doubt μαχαίρι στην καρδιά....
Σίγουρα φταίει κι η Σαχαροσκονη!!!
Απέχω όσο μπορώ...
Αλλά ρε παιδιά όλοι οι dripper τόσο δυνατά καίνε?

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #123 στις: Φεβρουαρίου 01, 2015, 22:31 »
Καλησπέρα παίδες,
είμαι ατμιστής εδώ και 5 μήνες με έναν kayfun και υγρά Nobacco με 6mg νικοτίνη.
Μου ήρθε η επιφώτιση αφού ανέμενα έναν dripper veritas να κόψω νικοτίνη και να κάνω μόνο βάση και άρωμα, ένα άρωμα όμως που δεν είχα ξαναδοκιμάσει. Όσο ήμουν στον καυφουνι όλα καλά μόλις τα έβαλα στον veritas πέραν του οτι από την τρελή δύναμη μου έκαψε το λαρύγγι με έχει πιάσει ένας ξερόβηχας άλλο πράγμα. Τι από τα δυο να φταίει πιο πολύ? ¨οσο κάνω τώρα τον Veritas δε με καίει πλέον αλλά ο βήχας βήχας....
Συμβουλές?

νικοτινη και καμμενο ειναι 2 υπουλα πραγματα ..δε ξεχωριζουν ευκολα . ενας καλος τροπος ειναι να κανεις μηδενικη βαση στην αρχη καθε στησιματος για να δεις αν οντως ειναι ολα καλα με το στησιμο σου και μετα το ενα τανκ να ριξεις το υγρο σου κανονικα.. με τη μηδενικη βαση καταλαβαινεις πολλα , αν σου γδαρει ξανα το λαιμο κατι δε παει καλα με το στισιμο σου, αν οχι τοτε απλα κατεβασε νικοτινη

Αποσυνδεδεμένος Ksp

• 1277
« Απάντηση #124 στις: Φεβρουαρίου 02, 2015, 14:02 »
Μα αυτό είναι το θέμα οτι πλέον έπεσα σε μηδενική βάση από τα 6mg.
Πάντως με τον καυφουνι δεν έχω θέμα αλλά και με τον Veritas σφίγγοντας την τζούρα ηρέμησε λίγο....
Είμαι πάντως και λίγο χάλια γενικότερα!

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #125 στις: Φεβρουαρίου 02, 2015, 14:46 »
Αφού σφίγγοντας τη τζούρα έστρωσε λίγο το θεμα, μήπως το πρόβλημα σου είναι οτι με τον αέρα τέρμα ανοιχτό και τον συνδυασμό φυτίλι/σύρμα/Watts λειτουργίας, δεν ατμοποιείς όπως πρέπει και τραβάς υγρή τζούρα που σε πνίγει?

Αποσυνδεδεμένος yian

• **
  • 498
« Απάντηση #126 στις: Φεβρουαρίου 02, 2015, 17:23 »
Χωρίς να θέλω να χαλάσω τη ροή του διαλόγου, μια σύντομη ερώτηση...

Ποιά εξήγηση δίνετε στο ότι όταν αφήσω στην άκρη το η.τ. για  20-30 λεπτά, οι πρώτες 3-4 τζούρες μου φαίνονται "άγριες" στο λαιμό (πολύ χτύπημα και γδάρσιμο σαν να κάνω καθαρή pg) ενώ μετά ο ατμός κατεβαίνει βούτυρο?

Τα υγρά μου είναι καθαρή vg και δεν έχω αλλάξει ούτε γεύση, ούτε τη συγκέντρωση νικοτίνης στο ενδιάμεσο και η φυτιλοαντίσταση είναι σχεδόν καινούργια.

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #127 στις: Φεβρουαρίου 02, 2015, 17:31 »
το παθαινω κι εγω αυτο yian και πιστευω οτι αυτο γινεται σε αυτους που κανουν υγρα vg,δηλ για να πετυχεις χτυπημα αναγκαστικα ανεβαζεις περισσοτερη νικοτινη απο αυτον που εχει μεσα στα υγρα του pg,οταν λοιπον ατμιζεις αρχικα την συνηθιζεις και προχωρας οταν το αφησεις στην ακρη για καποια ωρα αυτο παιρνει χρονο προσαρμογης μεχρι να συνηθισεις την αυξημενη ποσοτητα νικοτινης και να την ριξεις την αναλογια νικοτινης δεν μπορεις γιατι αν το κανεις τοτε στη ροη του ατμισματος την συνηθιζεις και παλι αλλα τοσο ωστε να χανεις χτυπημα γι'αυτο ρυθμιζεις και τα watt οταν ξεκινας ριξε 1-2 watt και στην συνεχεια δωσε γκαζια

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
το θεμα αυτο με ταλαιπωρησε μηνες μεχρι να βρω την αναλογια και να πετυχω την ισορροπια που σου περιγραφω

Αποσυνδεδεμένος yian

• **
  • 498
« Απάντηση #128 στις: Φεβρουαρίου 02, 2015, 18:16 »
Όντως, ξεκινώντας με 2W χαμηλότερα και ανεβάζοντας σταδιακά, το πρόβλημα ελαττώνεται κατά πολύ...

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #129 στις: Φεβρουαρίου 02, 2015, 18:38 »
Αμέσως ρε Doubt μαχαίρι στην καρδιά....
Δεν το διευκρίνισες πως είσαι ερωτευμένος  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Ksp

• 1277
« Απάντηση #130 στις: Φεβρουαρίου 02, 2015, 19:57 »
Τελικά επικοινώνησα και με άλλον συνατμιστή Veritas κι αντιμετωπίζει κι αυτός τα ίδια!
Είναι πολύ δυνατή κι έντονη η γεύση του ακόμα και σε μηδενική νικοτίνη που σε τσακίζει.....

« Απάντηση #131 στις: Μαρτίου 10, 2015, 15:23 »
Καλησπέρα σας,
θέλω να ρωτήσω για ένα υγρό που φτιάχνω μόνος μου.
Χρησιμοποιώ για βάση της atmos lab το balanced 20mg και 0mg και το άρωμα RY69 σε ένα απλό ηλεκτρονικό τσιγάρο της nobacco.
http://www.nobacco.gr/el/e-shop/e-cigs/2698-01-01-1027-nobacco-set-epsilon-v1-bvc-650-mayro-detail

Αυτό που έχω παρατηρήσει, που δε συνέβαινε με το έτοιμο υγρό Number 2 της nobacco, είναι ότι νοιώθω το λαιμό μου ξερό και μου είναι κάπως δύσκολο να αναπνεύσω. Γιατί συμβαίνει αυτό; Είναι λόγω του αρώματος μόνο, ή παίζει να με πειράζει η βάση;
Εχω φτιάξει και άλλο υγρό, με λιγότερο % αρώματος, αλλά περιμένω 2-3 μέρες για να το χρησιμοποιήσω.

Παραθέτω και φωτογραφία αναλογίας του υγρού που έχω φτιάξει.

Υ.Γ. Αν έχω γράψει σε λάθος sector, παρακαλώ συγχωρέστε με...

Αποσυνδεδεμένος skevos95

• *
  • 94
« Απάντηση #132 στις: Μαρτίου 10, 2015, 15:30 »
ρίξε λίγο νικοτίνη φίλε μου.. δοκίμασε να φτιάξεις 6-9 mg/ml . Από κει και πέρα ίσως φταίει η pg για την ξηρότητα που νιώθεις... δοκίμασε να την ελλατώσεις λίγο προσθέτωντας σκέτη vg βαση  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος sergor

• 1049
  • Τώρα σε ρώτανε πότε θα κόψεις το άτμισμα.
    • http://e-kapnisma.gr/userbanners/banner_details_form.php
« Απάντηση #133 στις: Μαρτίου 10, 2015, 15:51 »
εγω οταν βαζω 1 ml αρωματος στα 30ml υγρου στα υγρα που κανω με ενοχλει και εμενα στο λαιμο και στο στομαχι.

Αποσυνδεδεμένος NekosAthina

• 571
  • Εσύ. Πόσο θέλεις να ακουστείς;
« Απάντηση #134 στις: Μαρτίου 10, 2015, 15:56 »
Το Ry69 το έφτιαξα και εγώ. Θέλει αρκετές μέρες να ωριμάσει σίγουρα. Εγώ το έχω 8η και ακόμα δεν έχει στρώσει όπως το περιμένω.
Το Number2 αν θυμάμαι καλά έχει 70 πιτζί, οπότε ίσως να μην φταίει η πιτζί. ϊσως να στον ξυρένει και η βιτζί ( εμένα μου ξέρανε το λαιμο στο 50-50 όταν έιμουν κρυωμένος) ¨ολα τα υγρά μου τα φτιάχνω με 70 πιτζί γιατί κάπως το νιώθω με παραπάνω από 30 βιτζί.
ϊσως το θέμα να είναι επίσης η νικοτίνη. Δοκίμασε και ενα δείγμα με λιγότερα mg νικοτίνη.
Επίσης κάτι που μου έιχαν πέι και οι παλιότεροι και ήταν και σωστώτατοι σε αυτό. Νερό. Αρκετό νερό να πίνεις. Βοηθάει αρκετά και στο λαιμό και στην αίσθηση του ατμίσματος.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359940 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114252 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450243 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110733 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374887 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328208 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6438 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29361 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99936 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F