vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

355 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, Buliwyf, thebull

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

AGI rebuildable & Genesis & Dripping atomizer by UD

Αποσυνδεδεμένος kostasnew

• **
  • 108
  • Φύλο: Άντρας
Απ: AGI rebuildable & Genesis & Dripping atomizer by UD
« Απάντηση #30 στις: Μαΐ 09, 2013, 00:38 »
παντως με το ελατηριο κατι πρεπει να παιζει.....μου εκανε κ εμενα παραξενα και εχει  γινει μαυρο/μπλε δε ενα σημειο στη μεση του μηκους του...

« Απάντηση #31 στις: Μαΐ 09, 2013, 01:34 »
Αν με αυτό ή χωρίς αυτό, διαβάζει άλλες τάσεις μπαταριών πρέπει να δει κάποιος αν οι μετρήσεις
είναι από αξιόπιστες συσκευές μετρώντας και με άλλους ατμοποιητές που έχουν αυτήν την υβριδική
ιδιότητα. Λόγου χάρη όσους έχουν VV δεν τους ενοχλεί γιατί ρυθμίζουν τα volts εκεί που θέλουν.
Με τις eGo μπαταρίες υπάρχει πρόβλημα, αν υπάρχει πρόβλημα με το ελατήριο.
Αλλά πρέπει να χρησιμοποιούνται σε ατμοποιητές genesis ? με μια πτώση της αντίστασης ...  :bye:

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• **
  • 365
    • workfolio
« Απάντηση #32 στις: Μαΐ 09, 2013, 11:14 »
Εχτές τον παρέλαβα και τώρα τον λύνω για το μπανάκι του...

...οι πόλοι βγαίνουν από τις βάσεις τους ;

Είναι κάπως σφιχτοί και βλέπω o-ringάκια στο βάθος... να ζορίσω ή θα τον χαλάσω καλά καλά δεν τον πήρα ;

« Απάντηση #33 στις: Μαΐ 09, 2013, 11:21 »
Δεν βγαίνουν από ότι είδα αλλά δεν τα τράβηξα μην τα χαλάσω ...

Αποσυνδεδεμένος Atmistos

• *
  • 13
  • Χωρίς Κ.Τ απο 5/1/13
« Απάντηση #34 στις: Μαΐ 10, 2013, 14:28 »
Ολίγον άσχετος απο genesis  αλλά γίνεται να κάνω u μες με τη τρύπα αναπλήρωσης?

Επίσης με τρύπα αναπλήρωσης ανοιχτή, έχω καλύτερη γεύση και ατμο παρόλο που εχω οξειδώσει για κανα τέταρτο με γκαζάκι και εχει τρύπα το μες οσο μια χοντρή βελόνα σύριγγας, οπότε να την αφήσω ανοιχτή?

« Απάντηση #35 στις: Μαΐ 10, 2013, 14:49 »
Όχι στο πρώτο και Ναί στο δεύτερο  :D

Δεν υπάρχει άλλη οπή για U wick εκτός και αν κάνεις μόνος σου μια

Όντως έχει καλύτερη τροφοδοσία με ανοιχτή την οπή συμπλήρωσης
και μάλιστα έχει το θετικό πως επειδή είναι εσωτερική δεν έχεις διαρροές
μιας και συγκρατούνται στο "ταψάκι" της βάσης  :)

Αποσυνδεδεμένος koufos

• **
  • 168
  • find what you love and let it kill you
« Απάντηση #36 στις: Μαΐ 11, 2013, 21:21 »
αυτο συμβαινει μονο σε αυτον ή γενικα στους genesis? :-[ :))

Αποσυνδεδεμένος Mulder

• -Ο- The Truth Is Out There -Α- Trust No One -Ε- I Want To Believe -Π-
  • 1698
  • Ατμιστής Απο Παρασκευή 13/01/12 21:20
« Απάντηση #37 στις: Μαΐ 15, 2013, 18:41 »
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FGPCgNfsSCI[/youtube]

Αποσυνδεδεμένος snakeyes

• VENI - VIDI - VICI
  • **
  • 202
  • Μία νέα αρχή χωρίς τσιγάρο.
    • [url=http://sincemylastcigarette.com/][img]http://sincemylastcigarette.com/banners/1354570200_2.5_20_EUR_4_dark.png[/img][/url]
« Απάντηση #38 στις: Μαΐ 15, 2013, 20:36 »
Κουκλί το συνολάκι!
Πάντως το θέμα με το ελατήριο πρέπει να λυθεί... Όντως μαυρίζει στη μέση του και όντως προσθέτει αντίσταση...... Πού να βρεθεί ορειχάλκινο τέτοιο ελατήριο? Ή ακόμα καλύτερα ένα σταθερό κομμάτι που να μπαίνει ακριβώς αντί του ελατηρίου? Το έψαξε κανείς?

« Απάντηση #39 στις: Μαΐ 15, 2013, 20:43 »
Σε όλους τους ατμοποιητές που έχω μαυρίζει ο θετικός πόλος αλλά όλοι δουλεύουν κανονικά
εκεί περνάει μέσω αυτών το ρεύμα από την μπαταρία

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• From the bottom of my heart... THANK YOU Hon Lik..!!!!
  • 2683
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #40 στις: Μαΐ 18, 2013, 22:34 »
Τον πήρα και εγώ τον Agi σήμερα το "πρωί" (εδώ γελάμε Μαρία!  :laugh1: ) και μεχρι στιγμης εχω να πω οτι ειναι μακράν ο καλύτερος Meshάτος που έχω χρησιμοποιήσει... Απο RSS, Aga-T, κινεζοgenesis κλπ meshατα που έχω δοκιμάσει είναι στο σύνολό του ο καλύτερος, με την καλύτερη ποιότητα κατασκευής και την καλύτερη απόδοση!
Δεν έχει τόσο πολύ χώρο για να δουλέψω στο σετάρισμα όπως είχε ο Rss αλλα αυτο δεν είναι πρόβλημα. Η Διάμετρος της τρύπας της καμπάνας του είναι ιδανική για τα γούστα μου και απο εμφάνιση...μακράν πιο όμορφος απο τους προηγούμενους που είχα...

Για να είμαι δίκαιος όμως πρέπει να επισημάνω ότι τώρα πια είμαι αρκετά πιο έμπειρος σχετικά με την οξείδωση,σετάρισμα του mesh και σχετικά με τις διατομές συρμάτων που πρέπει να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με την πυκνότητα του υγρού που θα χρησιμοποιήσω,συνεπως αυτή η εξοικείωση μου με το mesh παίζει μεγάλο ρόλο ανεξάρτητα απο την ποιότητα κατασκευής του Agi....  8) 
Με φυτίλι δεν τον σετάρισα ακόμα αλλά υποθέτω πως θα είναι κοντά στον Igo-L άρα θα είναι μια χαρά και σαν dripping ατμο... :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος snakeyes

• VENI - VIDI - VICI
  • **
  • 202
  • Μία νέα αρχή χωρίς τσιγάρο.
    • [url=http://sincemylastcigarette.com/][img]http://sincemylastcigarette.com/banners/1354570200_2.5_20_EUR_4_dark.png[/img][/url]
« Απάντηση #41 στις: Μαΐ 18, 2013, 22:44 »
.......τώρα πια είμαι αρκετά πιο έμπειρος σχετικά με την οξείδωση,σετάρισμα του mesh και σχετικά με τις διατομές συρμάτων που πρέπει να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με την πυκνότητα του υγρού που θα χρησιμοποιήσω.......
Πές μας, αν σου είναι εύκολο, τις διαπιστώσεις σου για τα σεταρίσματα που εννοείς (σύρματα - σπείρες - ΩΜ) ανάλογα με τα πυκνά ή μη υγρά...... τι προτείνεις?
Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• From the bottom of my heart... THANK YOU Hon Lik..!!!!
  • 2683
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #42 στις: Μαΐ 18, 2013, 23:00 »
Mesh 200άρι για σκέτη VG , 400άρι για όλα τα υπόλοιπα. Ribbon Kanthal σύρμα 13άρι ότι mesh και να βάλω, στο 200άρι mesh 4 σπείρες και βγήκε 2.1 οHm... ;)

Αποσυνδεδεμένος LoOk

• BasilisL
  • **
  • 390
  • BasilisL
    • greekecigreviews
« Απάντηση #43 στις: Μαΐ 19, 2013, 18:09 »
[youtube] BsGswOHI8ik [/youtube]

« Απάντηση #44 στις: Μαΐ 21, 2013, 23:49 »
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9BrTX2KZY3Q[/youtube]

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 35 19941 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 926 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877202 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 360799 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 464494 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1905171 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 518352 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1495 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 374672 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 700761 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19827 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 445678 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 11:58
από zilberto