Μόνο Kanthal και SS στην αρχή. Εδώ δεν ξέρω καλά καλά να στρίβω, θα πάω σε εν δυνάμη επικύνδινα σύρματα. Θα έρθει και η σειρά τους σιγά σιγά.
Ας μάθω να στρίβω με kanthal & SS και τα άλλα έρχονται. TC δηλαδή με SS για αρχή.
Κοίτα να δεις...το NiFe είναι πολύ κοντά στο στρίψιμο με το ατσάλι, εύκολο, αλλά για μένα δίνει ίδια ή και καλύτερη γεύση απο το Ni200 (σίγουρα απο το ατσάλι που δε μου έδωσε ούτε τη μισή απο το Ni200) που μέχρι στιγμής απο αυτή την άποψη είναι το καλύτερό μου. Δεν έχω καταλήξει ακόμα βέβαια γιατί το δουλεύω πολύ λίγο καιρό. Επίσης μπορεί να δουλέψει και αυτό με μεγαλύτερη ασφάλεια σε power mode απο όσο το έχω ψάξει μέχρι τώρα. Δεν νομίζω να το κάνω εγώ, γενικά το αποφεύγω σε σύρματα που είναι για TC...απλά λέω τί έχω διαβάσει... Έχει και μεγαλύτερες μεταβολές αντίστασης απο το ατσάλι, οπότε θα παίξει πιο σίγουρα καλά σε TC. Το τιτάνιο έχει επίσης πάνω κάτω ίδιες μεταβολές αντίστασης με το NiFe(30 - 48), ωραία γεύση, αλλά δουλεύεται πολύ πιο δύσκολα. Το στρίβεις σε 2mm τρυπανάκι και όταν το αφήνεις εκτός του ότι ανοίγουν οι σπείρες απο μόνες τους, οπότε γλιτώνεις το ακορντεόν, ανοίγει και η διάμετρός του και γίνεται 2.5mm...

Δε συζητώ βέβαια για διορθώσεις μετά...σε τέτοια κλίμακα είναι σχεδόν αδύνατο...
Για αυτό πλέον στη φάση που είμαι και έχοντας δοκιμάσει κάποια πράγματα, προτείνω το NiFe.
Εννοείται βέβαια οτι ο καθένας θα κάνει τις δικές του δοκιμές και θα αποκτήσει τις δικές του εμπειρίες και απόψεις. Σε πολλούς ας πούμε αρέσει πολύ η γεύση που δίνει το ατσάλι...το σίγουρο όμως είναι οτι με το ατσάλι το TC είναι περίεργο...για αυτό σου είπα πριν οτι αυτό βρήκες να ξεκινήσεις με TC?
@Antonelos Ωραίο το Ni200 δε λέω...αλλά έχει το κακό της πολύ χαμηλής αντίστασης...ψάχοντας λοιπόν και εγώ κάτι που να μου δίνει αντίστοιχη γεύση, με μεγαλύτερο εύρος αντιστάσεων, τείνω να καταλήξω στο NiFe...