1 ml έχω κάνει (boosted by boosted) και κοιτάξτε πως έγινε το σύρμα κάτω
από την αντίσταση... Αυτό σε λίγο θα είναι κατάμαυρο (μου συμβαίνει συνέχεια).
Και αυτό το παθαίνω με τα περισσότερα υγρά (πχ Castle Long, Mother's Milk)
εκτός από βάση και Frosty Tart πχ. Τόσο καιρό νόμιζα πως είναι φυσολιογικό
για τα περισσότερα υγρά και ειδικά τα σκούρα, βανίλιες, σοκολάτες και gourmet
(μιας που δεν το παθαίνω με βάση, άρα θεωρητικά δεν φταίει το στήσιμο), αλλά
μου μπαίνουν διαόλοι, ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;;
Το συγκεκριμένο στήσιμο είναι 28άρι kanthal, 2άρι τρυπανάκι, 6 στροφές, 1.35ohm
τη βλέπει το VTC Mini, στα 8-9W άτμιζα. Πρίν είχα κάνει και 2ml βάση και τα πάντα
ήταν πεντακάθαρα. Το βαμβάκι -κλασσικά- ούτε πολύ σφυχτό, ούτε χαλαρό.

Και στον Apollo & Magma μου συμβαίνει αυτό. Μαυρίζει πολύ γρήγορα το κέντρο. Ό,τι στυσήματα και να 'χω κάνει.