σήμερα χρησιμοποίησα για πρώτη φορα τιτάνιο και όσα στησίματα και αν δοκίμασα σκάει αρκετά
έχω αυτό το σύρμα http://www.esmokeguru.com/el/e-smokeguru-titanium-wire-grade-1-10m-spool-0.40mm-26g-de-el.html
έχω δοκιμάσει με 5,6,7,8 σπείρες ποιο ανοιχτές και αρκετά κλειστες αλλα δεν κατάφερα κάτι τι μπορεί να κάνω λάθος? όσο ανεβάζω την θερμοκρασία τόσο ποιο πολύ σκάει...
Μήπως είναι το σύρμα χοντρό για έλεγχο θερμοκρασίας μήπως να περάσω αρκετά σφιχτό το βαμβάκι? το στήσιμο το κάνω όπως και με το ni200 αλλα εκεί δεν είχα ποτε σκασίματα το υγρό δεν παίζει να είναι πριν δεν έκανε δοκίμασα και αλλα υγρά με ποιο πολύ vg αλλα πάλι το ίδιο
τώρα το έχω το παρακάτω στήσιμο και το σκάσιμο στους 220 είναι σαν να σκάει popcorn σε κλειστή κατσαρόλα! στους 190 είναι κάπως καλύτερα αλλα πάλι σκάει πολύ στρακαστρούκα έχει γίνει ο καιφουνης!
(
.)
(
.)
Σήμερα έπλυνα τον κν4 και δοκίμασα να στήσω πάλι με το ίδιο σύρμα για να δω αν θα κάνει πάλι τα ίδια περίεργα
Τελικά δουλεύει κανονικά χωρίς τα περίεργα που έκανε πριν μέρες που προσπαθούσα να τον στήσω , όπως πριν έτσι και σήμερα η αντίσταση βγήκε σχεδόν ακριβώς με βάση τον υπολογισμό
Δεν ξέρω γιατί την πρώτη φορα πριν μέρες δεν δούλευε δεν άλλαξε κάτι ίδιο υγρό, ίδιο mod, ρυθμίσεις ατμοποιητης όπως και τώρα ηταν φρεσκοπλυμένος και στεγνός....
Ατμίζει βελούδο χωρίς σκασίματα το επιβαιώνει και escribe τι έφταιγε όταν προσπαθούσα να τον στήσω την πρώτη φορα και έκανε κούλα δεν ξέρω.... πάντως δεν ήταν το σύρμα σήμερα δούλεψε ρολοι 7 σπείρες 0.40mm ti 1 με 2.5mm διάμετρο αντίστασης δίνει την παρακάτω αντίσταση

θεωρητικά στο steam engine υπολογίζει

Και στο escribe η θερμοκρασία δείχνει να είναι σταθερή