vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

406 επισκέπτες, 6 χρήστες
spiro, lidbab, maraki1308, laniel, ZoeM, Doubt

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τεχνικά θέματα αντιστάσεων

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• Ατμίζω και τρελαίνομαι!
  • 1037
  • Φύλο: Άντρας
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
Ρίξε λίγο νικοτίνη αν θα συνεχίσεις με subohm. Δοκίμασε την 1.8Ω αντίσταση του Triton, στα 11w θα έχεις καλή γεύση και ντουμάνι.

Λογικα καπου θα εχει απαντηθει αλλα δε το βρισκω. Ξερουμε τι λαθος μπορει να κανω σε επισκευασιμο κ συχνα πυκνα να μου εχει σκασιματα-πεταγμα υγρου στη γλωσσα?

Αποσυνδεδεμένος takkat

• **
  • 218

Αποσυνδεδεμένος comandante7

• *
  • 81
  • keep faith and vape
Ερώτηση: Στείνοντας διπλη αντισταση παιρνεις παραπάνω γευση Ή παραπάνω ντουμάνι Η και τα δυο μαζί?
Εγώ θέλω να πάρω παραπάνω γεύση. Οποτε...

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2160
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
Φίλε μου σε ατμό με διπλές αντίστασης το ντουμανι είναι αναπόφευκτο τώρα κάθε ατμό έχει διαφορά ο ένας από των άλλο σε γεύση
Με κάτι τέτοια ατμιζω τώρα και η γεύση και το ντουμανι είναι σε πολύ ικανοποιητικο αποτέλεσμα
billow V2 Nano

Στάλθηκε από το ALCATEL ONE TOUCH 7041X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος megst

• 1278
  • Γιώργος
Ναι, θα πάρεις και περισσότερη γεύση και περισσότερο ατμό. Επίσης όμως, θα πάρεις και πιο γρήγορα, ένα άδειο μπουκαλάκι υγρού και μια άδεια μπαταρία.... :))  γιατί καταναλώνει περισσότερο...

Αποσυνδεδεμένος comandante7

• *
  • 81
  • keep faith and vape
Ευχαριστω για τις απαντησεις. Απ' οτι καταλαβα παιρνεις πιο πολύ σε όλα. Σκοπος μου ειναι να παρω παραπανω γευση. Εχω εναν subtank mini, εναν Plum veil dripper και περιμενω τον Bellus RTA.
Επίσης σε τι αντιστασεις να παίξω ?
 Ενας φιλος μου προτεινε γυρω στο 1,5 ohm με 2,5 τρυπανακι και 0,3 Kanthal.

Αποσυνδεδεμένος giorg0ss

• *
  • 53
Ρε παιδιά ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ συρμάτων twisted, clapton και ribon;

Αποσυνδεδεμένος giorg0ss

• *
  • 53
Εξακολοθώ να μην καταλαβαίνω τις διαφορές. Οκ twisted είναι 2 σύρματα ίδιας διαμέτρου τυλιγμένα σαν πλεξούδα, το ribbon το clapton το alien που βλέπω τι είναι ρε παιδιά; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Αποσυνδεδεμένος Zarathustra

• 642
Ribbon είναι τα πλακέ σύρματα (ribbon=κορδέλλα, στα Αγγλικά). Το βρίσκεις και σε Kanthal και σε Ni200, πιθανόν και σε Titanium και σε άλλα κράμματα. Αυξάνει την επιφάνεια ατμοποίησης χρησιμοποιώντας λιγότερες σπείρες στο coil, αλλά είναι λίγο πιο δύσκολο να το δέσεις στους πόλους, ανάλογα πάντα με το deck και τα βιδάκια του εκάστοτε άτμο ..

Για Clapton, κάνε μια καταζήτηση στο YouTube.

Αποσυνδεδεμένος prevezano

• *
  • 91
Εξακολοθώ να μην καταλαβαίνω τις διαφορές. Οκ twisted είναι 2 σύρματα ίδιας διαμέτρου τυλιγμένα σαν πλεξούδα, το ribbon το clapton το alien που βλέπω τι είναι ρε παιδιά; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Αν δεν μπορείς να τα καταλάβεις δεν είσαι και έτοιμος να τα στήσεις οπότε αστο...πέρα από την πλάκα είναι hi end κατασκευές για υπερβολικούς χομπίστες που νομίζω ότι εγώ και εσύ που ατμιζουμε λίγο καιρό δεν μπορούμε να καταλάβουμε διαφορά...

Αποσυνδεδεμένος bono

• **
  • 383
Κατά την προσωπική μου άποψη δεν αξίζουν την ταλαιπωρία για να στήσεις και δεν αξίζουν και την ταλαιπωρία στην οποία υποβάλεις τις μπαταρίες σου, εγώ διαφορά σε γεύση δεν έχω βρεί, μπορεί πάλι κάποιος άλλος να πιστεύει ότι έχω άδικο και η γεύση απογειώνεται με αυτά τα σύρματα.

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
εχω διαβασει τόσα....καπου το ειδα, αλλα το εχασα.
Ειμαι με το wismec dns200, και δοκίμασα  σημερα την κεφαλή από triton ni 0.14 coil  σε melo 2. σεταρισμενο το προφίλ στο escribe se ni200. στους 220c με 20watt, κλειδωμςνη αντισταση στα 0,14. (φωτο 1)
στο device monitor εβγαλε το εξης... φωτο 2.
Ειναι σωστά όλα??  γιατι δεν μου αρέσει κατι....  :hmmm: :hmmm: δεν βλέπω τόσο απόδοση και "κοβει" ευκολα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 24, 2016, 18:45 από bazexa »

Αποσυνδεδεμένος bono

• **
  • 383
Μα αφού λές ότι η κεφαλή σου είναι τιτάνιο κι εσύ ρύθμισες για νικέλιο, για τσέκαρέ τα πάλι μήπως προσπαθείς να ρυθμίσεις λάθος υλικό ή το έγραψες λάθος στο ποστ σου.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 363825 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:42
από tony1976
Omerta Liquids Shake and Vape 38 20518 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:35
από tony1976
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 244 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 356 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1245 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 879172 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 468977 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1915615 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 523479 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1673 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 377591 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 704231 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ