vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

369 επισκέπτες, 2 χρήστες
thanos1071, Paso

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τεχνικά θέματα αντιστάσεων

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τεχνικά θέματα αντιστάσεων
« Απάντηση #225 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 20:34 »
Μεταλίλα συνήθως σημαίνει ότι κάποιο κομμάτι σύρματος πυρώνει. Σκασίματα συνήθως σημαίνουν λίγο βαμβάκι. Βάλε λίγο περισσότερο και αφού το διαβρέξεις με υγρό δώσε ρεύμα και τσέκαρε αν πυρώνει το σύρμα ειδικά στα ποδαράκια.

« Απάντηση #226 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 23:53 »
Δεν πυρώνει από όσο είδα. Έφτιαξα και καινούργια, με τις πρώτες τζούρες τα ίδια, σαν καμμένο. Αλλά αυτό μου το κάνουν και εργοστασιακές αντιστάσεις. Οπότε μάλλον θα θεωρήσω ότι είναι λόγω καινούργιου σύρματος. Εντωμεταξύ τον kayfun δεν είναι εύκολο να τον αδειάζεις και να τον ξαναγεμίζεις. Δεν στήνεται χωρίς να αδειάσεις το υγρό από όσο έχω δεί.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 00:12 από Stathis1 »

Αποσυνδεδεμένος ExMortus

• **
  • 395
« Απάντηση #227 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 23:55 »
Μπορεί να φταίει το σύρμα, όχι το στήσιμο. Δοκίμασε να το καθαρίσεις πριν στρίψεις.

Για τα σκασίματα φταίει το βαμβάκι. Βάζεις λίγο σε σχέση με το υγρό που ατμίζεις. Όσο πιο πηχτό, τόσο λιγότερο βαμβάκι χρειάζεται.

Αποσυνδεδεμένος MrExo

« Απάντηση #228 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 10:29 »
Πήρα έναν καινούργιο kayfunv4 και του έστριψα αντίσταση.Το πολύμετρο μου έβγαλε 1.7 εως 2.1 ωμ ( 7 σπείρες απο kanthal A1 0,32mm)
Έβαλα και το βαμβάκι όπως έβλεπα στο βίντεο δεν έβαλα αρκετά ώστε να με δυσκολέψει να το περάσω μέσα στις σπείρες.
Δεν ξέρω αν είναι λίγο γιατί δεν κάλυψα όλο το εσωτερικό , το πότισα αρκετά καλά και μετα το δοκίμασα χωρις να το κλέισω για να δω αν βγάζει ατμούς και έβγαζε.
Οπότε το έκλεισα και έβαλα υγρό, αλλά όταν πήγα να κάνω την πρώτη μου τζούρα πήρα ελαφρύ καμένο .
Πιστεύω είτε φταίει η μπαταρία μου μια Ego 1300mah είτε φταίει η ποσότητα του βαμβακιού ίσως είναι λίγο
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 10:38 από MrExo »

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #229 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 10:42 »
Δεν εχεις σωστη τροφοδοσια απο τα αυλακια του ατμοποιητη αν και η ποσοτητα του βαμβακιου παιζει και αυτη τον ρολο της.
Δεν πρεπει να ειναι ουτε λιγο (να εχει κενα μεσα στην αντισταση) αλλα ουτε και πολυ σφιχτο .
Η ποσοτητα πρεπει να γεμιζει το εσωτερικο της αντιστασης αλλα και με το περα δωθε του βαμβακιου να μην παρασυρει το συρμα.
Οσο πιο απλα μπορουσα το περιεγραψα.
Φροντισε το βαμβακι στα λουκια του ατμοποιητη να μην ειναι πολυ και τα φραζει

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2157
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
« Απάντηση #230 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 17:48 »
Μετα απο ενα μήνα ατμισματοσ μονο  με ν200 είπα εχτεσ να αλλάξω και να κάνω μια με κανθαλ στριβω μια με 0.32 σε 3χιλ πυρήνα 7 στροφές μαζί με τα ποδαράκια 1.46 ωμ όλα ωραία και καλά θέμα με τα υγρά μου δεν είχα ποτε μονο απο εχτεσ που άλλαξαν όλα vg/pg   60/40 στα 9mg όλα μου τα υγρά παράτηρησα μια αλλαγή που με παραξένεψε τα νιώθω ποιο δυνατά  και να μου ξερενη των λαιμό και να νιώθω και μία πικρυλα απο την γεύση τησ νικοτίνης  πράγμα που μόλις ξαναλαξα αντίσταση και εκανα με ν200 όλα αυτά χάθηκαν
Δεν ξερω αν σασ εχει συμβη κατι παρομοιο αλλα θα ειθελα να μου πει καποιοσ αν όντος με κανθαλ υπάρχει μια τέτοια διαφωρα

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος ExMortus

• **
  • 395
« Απάντηση #231 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 18:15 »
Έχω δοκιμάσει αρκετές φορές να ατμίσω με έλεγχο θερμοκρασίας και μου φαίνεται αρκετά υποτονικό. Υποθέτω ότι συνήθισες πλέον και έχει συμβεί το αντίθετο απ' αυτό που περιγράφω. Λογικα άμα ρίξεις λίγο τη νικοτίνη ή/και αυξήσεις το ποσοστό της VG, δε θα σε ενοχλεί πια.

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2157
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
« Απάντηση #232 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 18:21 »
Φίλε μου το σκέφτηκα αλλά σε περιπτωση ν 200 θα μου ειναι  τελιωσ υποτονικο εκανα απο 4 εωσ 6 mg το πολλυ και με το νικελιο ανεβασα ποσοστα θα δω πωσ θα το κανω να ειμαι καπου αναμεσα και στα2 ειδη στισηματοσΙσωσ με 80/20vg /pg  και στα7 mg να κανω καποιο υγρο ν  δω τι πεζη αυτο το καλλο εχει το ητ δεν σε αφήνει ποτε απο ασχολία παντα όλο και κάτι θα προκύψει και θα πρεπη να βρείσ κάποια λύση   

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 18:27 από giorgos maniadakis »

Αποσυνδεδεμένος ExMortus

• **
  • 395
« Απάντηση #233 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 19:19 »
Αν ντε και καλά ψάχνεις να βρεις την ιδανική σύσταση του υγρού που ατμίζεις ώστε να το χρησιμοποιείς και με Nickel και με Kanthal, δεν νομίζω να βρεις εύκολα τη λύση. Γιατί δε δοκιμάζεις να ανεβάσεις τη θερμοκρασία στο TC ή να ρίξεις τα βατ στο VW; Πιο εύκολο μου φαίνεται.

Αποσυνδεδεμένος Christos_swc

• **
  • 194
« Απάντηση #234 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2015, 09:38 »
Καινουριος στο αθλημα του στριψιματος και μετα τα πρωτα βηματα που προσπαθησα να εφαρμοσω τα οσα διαβασα δεξια και αριστερα ακολουθω το δικο μου δρομο με βαση τις ως τωρα εμπειριες.
Επειδη η πιο επιτυχημενη αντισταση στον Russian μου μεχρι τωρα ηταν στα 2,5Ohm δεν ειχα ενδιασμους να παω ενα βημα παραπερα.
Εστριψα σε silica με 32αρι Kanthal μια καινουρια και μου βγηκε στα 2,8Ohm.
Η γευση εξαιρετικη, ισως η καλυτερη μεχρι τωρα.
Μου δουλευει πολυ καλα στα 6,3V και 14,1Watt αλλα σηκωνει παραπανω χωρις καμμενα, δεν εχω ψαξει τα ορια της.
Ωστοσο δεν εχω διαβασει ποτε να χρησιμοποιουνται τοσο υψηλες αντιστασεις.
Αναρωτιεμαι το γιατι.
Εχει να κανει με το ποσα Volt μπορουν να εφαρμοσουν οι συσκευες ή υπαρχει καποιο αλλο θεμα με τις πολυ υψηλες αντιστασεις;

Αποσυνδεδεμένος sarchos59

• **
  • 299
  • Μια ζωή με τη νικοτίνη παρέα;
« Απάντηση #235 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2015, 11:30 »
Μην ανησυχείς για κάτι το περίεργο στις υψηλές αντιστάσεις. Αντίθετα δίνουν πράγματι καλύτερη γεύση. Πιστεύω πως τις αποφεύγουν οι περισσότεροι γιατί έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις σε ρεύμα (για να «αρπάξουν» το ίδιο σύντομα με τις χαμηλές αλλά και να αποδώσουν γενικά) και εξαντλούν γρήγορα τις μπαταρίες.   

• **
  • 194
« Απάντηση #236 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2015, 11:49 »

Ειναι τα υψηλα βολτ ομως που αδειαζουν γρηγορα τις μπαταριες ή τα υψηλα βατ;
Ειχα την αισθηση οτι τα βατ ειναι που κανουν τη δουλεια γιατι εκφραζουν το ποση θερμοτητα απελευθερωνεις στην αντισταση, και αρα ενεργεια.
Σε καθε περιπτωση το build ειναι αψογο απο γευση.

Αποσυνδεδεμένος acupuncturist

• **
  • 242
« Απάντηση #237 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2015, 11:53 »
με 32αρι εκανες 2,8 αντισταση?σου χωρεσε στο ντεκ?η εννοεις 32 gauge?

• **
  • 194
« Απάντηση #238 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2015, 11:59 »

Φανταζομαι εννοεις 0,32 χιλ.
Οχι, ειναι 0,20 χιλ, 32 gauge.

Αποσυνδεδεμένος acupuncturist

• **
  • 242
« Απάντηση #239 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2015, 12:05 »
ειπα κι εγω :) .δοκιμασε με 0,32mm σε 2αρι τρυπανι 8-9 σπειρες microcoil.θα σου βγει 1,2-1,3.εμενα εδω ειναι το sweetspot μου.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2130 356530 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 12, 2024, 22:10
από Paso
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372429 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 464 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5637 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1029 108916 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 10:39
από Giorgos F
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14480 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28405 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 98912 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325460 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 604723 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12806 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F