Λοιπον... εχοντας συμβιωσει μια βδομαδα κ κατι ψιλα με τον diver v2, μπορω να αναφερω μερικα πραματακια σχετικα..
Καταρχας, ΤΙ ΝΤΟΥΜΑΝΙ ειναι αυτο ρε παιδια? Πολυυυ πραμα.. Κ μεχρι στιγμης τα υγρα που εχω κανει ειναι 60/40 & 70/30 υπερ της PG.. Απορω με ολους εσας που κανετε σκετη VG... Ακομα δε σας εχουν διωξει απο το σπιτι?
Απο γευση τι να πω?? Αλλα υγρα ατμιζα μεχρι τωρα μου φαινεται.. Ηδη εχω αρχισει κ αναθεωρω με μερικα...
Επισης, αλλαγη γευσης αμεσα. Αλλαζεις υγρο & μετα απο 2-3 τζουρες εισαι "ανανεωμενος"..
Η τζουρα του πιστευα οτι θα με προβληματιζε, μιας κ τη θελω λιγο "σφιχτη". Ομως κ κει δεν ειχα προβλημα τελικα. Απεναντιας, ειναι ΟΣΟ αερατη θα ηθελα.. Αφηνω μικρα περιθωρια βελτιωσης για να το φερω στα μετρα μου.
Απο θεμα αλλαγης αντιστασης, δε μπορω να πω με σιγουρια οτι το χω ακομα, μιας κ ειχα 2 ετοιμες (προσφορα του φιλου
shadockan) κ ειμαι ακομα σε αυτες. Εχω ηδη παλεψει με αρκετα μετρα συρμα κ θελω να πιστευω οτι εχω ετοιμες 6-7 "λειτουργικες" (θα δειξει) φιτιλοαντιστασεις. Εχει πολυ παιδεμα παντως. Ελπιζω η υπομονη να ειναι με το μερος μου.
Αυτο που με ψιλοξενερωσε (αν κ δεν ειναι απολυτο ακομα, μιας κ μπορει να φταιει το υγρο ή η αντισταση) ειναι το "κτυπημα".
Το περιμενα δυναμιτη να πω την αληθεια. Ομως δεν πηρα το αποτελεσμα που ειχα στο μυαλο μου. Αρχικα χρησιμοποιησα ενα DIY υγρο με 15mg (60/40), το οποιο ναι μεν, αλλα... Μεχρι τα 8 watt πηγαινε καλα. Ικανοποιητικο, αλλα οχι οσο θα θελα. Ηθελα λιγο παραπανω κτυπημα κ ετσι προσπαθησα να ανεβασω watt. Τοτε μου βγαζε κατι σε καμενο να το πω.. σιδεριλα να το πω.. Kατι που με ξενερωσε προς στιγμην.
Αυτα με την 1η αντισταση(2.2Ω αρχικη). Λεω δε μαμιεται.. Παμε για τη 2η(2.4Ω) μηπως και αλλαξει το σκηνικο.. Κ κει τα ιδια φαινομενα.. Μετα απο 2-3 ml δεν αλλαξε κατι. Οποτε, εκανα ενα dry burn κ ξαναπροσπαθησα με διαφορετικο υγρο αυτη τη φορα. (RY4 by fa στα 18mg). Τωρα ολα καλα.. Αλλα το κτυπημα ηταν δυνατο απο τα χαμηλα watt (6-7).
Δε μπορει λεω τοση διαφορα στο κτυπημα με 3mg πανω μονο.. Οποτε τελειωνω ενα τανκακι RY4 κ μετα ξαναδοκιμαζω με το DIY μου. Τωρα... πειτε με τρελο,χαζο.. αλλα το κτυπημα ειναι διαφορετικο.
Πιο δυνατο απο αυτο που ειχα στην αρχη. Σε σημειο που να μου αρκει χωρις να θελω να ανεβω παραπανω απο τα 8watts.
placebo effect?Δε ξερω.. Εν τελει, πολυ ικανοποιημενος με την αγορα του diver μεχρι τωρα. Απο δω κ στο εξης που θα πρεπει να χρησιμοποιησω τις δικες μου αντιστασεις δε ξερω κατα ποσο θα αλλξω γνωμη...

Αλλα παντα υπαρχει κ η λυση των ετοιμων, οποτε ειμαι καλυμμενος.
Συγνωμη εαν σας κουρασα με το μεγαλο ποστ. Ειναι ο 1ος μου επισκευασιμος κ ηθελα να μοιραστω αυτη την εμπειρια. Ελπιζω να καλυψα κ το φιλο
metmat στο ερωτημα που μου ειχε θεσει.