vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

526 επισκέπτες, 7 χρήστες
Buliwyf, I.P, KORG N364, lagoudakis, apollwnas21, ThioVag, laniel

Zmax mini (telescopic) by SIGELEI.

Αποσυνδεδεμένος christos520

• 541
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Zmax mini (telescopic) by SIGELEI.
« Απάντηση #135 στις: Μαρτίου 07, 2014, 23:52 »
στο πρώτο που είχα μου το είχανε σταθεροποιήσει αλλά πάλι δεν δούλευε σωστά, ενώ είναι δυνατό μοντάκι έχει αυτό το θέμα με το κουμπί.

Αποσυνδεδεμένος Thanos fr

• *
  • 6
« Απάντηση #136 στις: Μαρτίου 19, 2014, 15:29 »
xaire se olous!
to problima me to koumpi mou to ekane emena to zmax Mini apo smoktech,polles fores empene sto menu ktl,twra pira to zmax v5 telescop apo sigelei me koumpi apo to (legend) etuxe den kserw etsi to brika se magazi edw,kai mexri stigmis einai kala den mou kanei kati,to koumpaki einai (asimenio) me sima epanw idio me tou legend,isws lathos apo kataskeuh. Tha diksei,twra oso afora gia kalutero an mou bgalei problima tha paw se mixaniko mod na einai apla ta pragmata on/off katastaseis!

_____________________________________________________________________________________

Μετάφραση:

χαίρε σε όλους!
το πρόβλημα με το κουμπί μου το έκανε εμενα το zmax Mini από smoktech,πολλές φορες έμπαινε στο menu κτλ,τώρα πήρα το zmax v5 "τηλεσκοπικό" από sigelei με κουμπί από το (legend) έτυχε δεν ξέρω έτσι το βρήκα σε μαγαζί εδώ,και μέχρι στιγμής είναι καλά δεν μου κάνει κάτι,το κουμπάκι είναι (ασημένιο) με σήμα επάνω ίδιο με του legend,ίσως λάθος από κατασκευή. Θα δείξει,τώρα όσο αφορά για καλύτερο αν μου βγάλει πρόβλημα θα πάω σε μηχανικό mod να είναι απλά τα πράγματα on/off καταστάσεις!

Παρακαλούμε: Μην γράφετε greeklish στο φόρουμ μας. Από τη στιγμή που έχετε πρόσβαση στο internet, ακόμα κι αν η συσκευή σας αδυνατεί να γράψει ελληνικά, χρησιμοποιήστε το All Greek to me ή το Greklish to Greek και μετατρέψτε το greeklish κείμενό σας σε ελληνικό.
Ευχαριστούμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 19, 2014, 16:01 από joyeman »

Αποσυνδεδεμένος Tanquer1

• *
  • 94
« Απάντηση #137 στις: Απριλίου 23, 2014, 11:55 »
Μόλις έπιασα στα χέρια μου το zmax v5 απο sigelei (fasttech) και θα ηθελα να ρώτησω κατά πόσο πρεπει να σφίγγω το τηλεσκοπικό οταν βάζω μια μπαταρία π.χ 18500.Λογικά οχι πολύ σφιχτά αλλά το "πολύ" περίπου πως οριζεται?(υπαρχει καποιο σημαδι με τα δαχτυλιδια που φαινονται?)
Πρώτα βάζω την μπατάρια και το καπάκι και μετα σφίγγω?Και τέλος το μεγάλο καπάκι να το βάζω μόνο οταν χρησιμοποιώ τη 18650?

Αποσυνδεδεμένος takisme

• *
  • 22
« Απάντηση #138 στις: Απριλίου 23, 2014, 12:31 »
Σημάδι δεν υπάρχει. Γενικά σε όλα τα ατμιστικα εργαλεία όπου βιδωνουμε ποτε δεν πρέπει να υπερβάλουμε. Βιδώνεις μεχρι εκει που αρχίζει να σφίγγει και καθόλου παραπάνω, ειδικά στο συγκεκριμένο αν το παρακανεις υπάρχει κίνδυνος να μετακινηθεί η πλακέτα μαζι με το κουμπί και να έχεις πρόβλημα. 
Το μεγάλο καπάκι ειναι σε περιπτωση που θελεις να βάλεις 2 18350 μαζι.

Διαγραφή άμεσης παράθεσης

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 23, 2014, 12:41 από Giannis Pap »

Αποσυνδεδεμένος geopal

• **
  • 173
« Απάντηση #139 στις: Απριλίου 29, 2014, 20:34 »

« Απάντηση #140 στις: Απριλίου 29, 2014, 20:37 »
Αυτό είναι το mini Όχι το τηλεσκοπικό.
Το τηλεσκοπικό είναι αυτό

Αποσυνδεδεμένος panpan267

• *
  • 79
    • Panagioths Panagiotou
« Απάντηση #141 στις: Μαΐου 08, 2014, 18:20 »
μια ερωτηση παρακαλω. πωσ κλεινει αυτο το  μαραφετι?

• 541
« Απάντηση #142 στις: Μαΐου 08, 2014, 18:24 »
πατώντας το κουμπί τρεις φορές μπαίνει στου μενού 1. out on/ off το αφήνεις και μόλις μπεις σου δείχνει on πατάς το κουμπί μια φορά να αλλάξει στο off και είσαι έτοιμος.

Αποσυνδεδεμένος zamc

• 558
« Απάντηση #143 στις: Ιουνίου 11, 2014, 12:28 »
Ξέρει κανεις αν μπορούμε να βρούμε πουθενά πλακέτα για το zmax v5 ?

« Απάντηση #144 στις: Ιουνίου 11, 2014, 13:06 »
Για κοίτα μήπως και βγάλεις άκρη εδώ, βλέπω στέλνει και μια  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος zamc

• 558
« Απάντηση #145 στις: Ιουνίου 11, 2014, 13:32 »
Σ ευχαριστώ καταρχήν! Λέει κάπου για ποια έκδοση zmax είναι ? Γιατί η οθόνη του μου φαίνεται κάπως (διαφορετική να το πω!)

• 541
« Απάντηση #146 στις: Ιουνίου 11, 2014, 14:20 »
αυτή η πλακέτα είναι για το zmax smoktech και όχι για το sigelei δεν ξέρω αν ταιριάζει στο σωλήνα του sigelei.

Αποσυνδεδεμένος value

• *
  • 12
« Απάντηση #147 στις: Ιουνίου 12, 2014, 00:02 »
Γεια και χαρά σας. Ας πω κι εγώ την πικρή ιστορία μου με το συγκεκριμένο mod. Το αγόρασα πριν από 8 περίπου μήνες από γνωστό κατάστημα σχετικό με το ηλεκτρονικό κάπνισμα. Ήταν το δεύτερό μου mod και σε σχέση με το πρώτο... καμία σχέση! Ενθουσιάστηκα. Το κουτί που το έιχα αγοράσει έγραφε Sigelei Zmax V3. Είναι ακριβώς το ίδιο με την πρώτη φωτογραφία στο θέμα. Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που 2-3 μήνες μετά, το κουμπί του άρχισε τον λόξυγγα. Κανά δυο μήνες ακόμα, και το πράγμα είχε γίνει πια σχεδόν αδύνατον να το λειτουργώ. Πατούσα το κουμπί, και είτε έμπαινε στο menu αλλάζοντας ρυθμίσεις στα κουτουρού, είτε δεν άναβε καθόλου.

Είδα κι απόειδα, πήρα τηλέφωνο το κατάστημα, τους ρώτησα τι εγγύηση έχει, μου απάντησαν 6 μήνες, και με χαρά τους το πήγα πίσω. Στην αρχή μου κλαψούρισαν λίγο, "μήπως σας έπεσε", "μήπως το δαγκάσατε", "μήπως είναι στο μήνα του" κλπ κλπ. Τελικά μου το άλλαξαν με καινούργιο. Πασιχαρής που ξεφορτώθηκα το ελαττωματικό mod, ξεκίνησα και πάλι τον μήνα του μέλιτος με το καινούργιο. Στους 2-3 μήνες, πάλι τα ίδια. Δυστυχώς όπως καταλαβαίνετε, αυτή τη φορά δεν είχα εναλλακτική. Φινίτο το εξάμηνο. Έτσι αποφάσισα, αφρίζει-ξαφρίζει, εγώ θα το καπνίζω! Όλα αυτά μέχρι πριν 3 μέρες. Εκεί που το χρησιμοποιούσα, πάει το γυαλάκι της οθόνης. Στα καλά καθούμενα! Ωραία λέω, ευκαιρία να ρίξω μια ματιά στα ενδότερα.

Διαπίστωσα όπως έχουν αναφέρει και άλλοι συν-φορουμίτες ότι το κουμπί είχε μετακινηθεί (δε γνώριζα ακόμα ότι πάει όλο μαζί με την πλακέτα). Και ω του σφάλματος του μεγίστου, παίρνω ένα κατσαβιδάκι και προσπαθώ να το σπρώξω στη θέση του. Μεγάλη μακακία μου. Κάτι ακούμπησα, κάτι βραχυκύκλωσα, και δυστυχώς μόλις βιδώνω ατμοποιητή, αυτός λειτουργεί χωρίς να έχω πατήσει το κουμπί...

Αυτά τα ολίγα περί αυτών των πολλών και εν κατακλείδι έχω μια συμβουλή και μια απορία. Η συμβουλή: αγοράστε κάτι άλλο. Η απορία: τα μαγαζιά που αναφέρετε ότι κάνουν επισκευές , γνωρίζετε αν έχουν τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν την πλακέτα του συγκεκριμένου mod;

Αποσυνδεδεμένος erwtas13

• 586
  • τέλος η βρώμα
« Απάντηση #148 στις: Ιουνίου 12, 2014, 01:29 »
από εκεί που το πήρες δεν...?

Αποσυνδεδεμένος value

• *
  • 12
« Απάντηση #149 στις: Ιουνίου 12, 2014, 01:35 »
Είχα ρωτήσει όταν είχα πάει το πρώτο για αλλαγή, αν υπάρχει δυνατότητα επισκευής του διακόπτη και είχα λάβει αρνητική απάντηση. Πόσο μάλλον για την πλακέτα φαντάζομαι...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359820 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114213 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450032 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374740 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328125 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99913 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F