vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

561 επισκέπτες, 8 χρήστες
Tem, giorgosp, Doubt, camber, Kouros17, chkontog, I.P, george kotsopoulos

Η ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΠΟΥΡΟΥ

Αποσυνδεδεμένος Philip

• **
  • 105
  • Φύλο: Άντρας
    • RentalDeals.gr
Απ: Η ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΠΟΥΡΟΥ
« Απάντηση #45 στις: Ιουνίου 22, 2013, 16:22 »
Πουλάει κάποιος αντιπρόσωπος el toro να παω για test drive?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος john67

• **
  • 277
« Απάντηση #46 στις: Ιουνίου 22, 2013, 16:27 »

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #47 στις: Ιουνίου 23, 2013, 03:02 »

http://www.el-toro.gr/SearchResults.asp?Cat=1820

Αποσυνδεδεμένος Philip

• **
  • 105
    • RentalDeals.gr
« Απάντηση #48 στις: Ιουνίου 26, 2013, 12:10 »
Ευχαριστώ πολύ! :thumpup:

Όταν θέλετε να ευχαριστήσετε κάποιον, αρκεί να χρησιμοποιείτε το  κουμπάκι bravo στο μήνυμά του.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 26, 2013, 12:20 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος savvis66

• *
  • 83
  • Carto με λεμόνι στο μπαλκόνι κ' η pg μου φουντώνει
« Απάντηση #49 στις: Ιουνίου 29, 2013, 12:19 »
Έχω δοκιμάσει και δοκιμάσει...και μετά δοκίμασα το cigar de pari.Oτι και να πώ είναι λίγο.Δεν τολμώ καν να το συγκρίνω με οποιοδήποτε καπνικό υγρό.Σαν να συκρίνω μπουγάτσες με τσιγάρο.Αυτή η μυρωδιά του ατμού σαν να άναψα πουράκι δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη.Η αίσθηση στον λαιμό σαν να κάπνισα...αλλά δεν κάπνισα άτμισα :laugh1: :laugh1: :laugh1: .Oταν κάποιος θέλει καπνικό με Κ κεφαλαίο εδώ είναι.Καπνικό όμως οχι μπουγάτσα.Όσοι θεωρούν tribeca και ry και τέτοιο στύλ υγρών καπνικά ας το αποφύγουν.Όσοι θέλουν τσιγάρο-πούρο καλως ήρθατε :thumpup: :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 29, 2013, 12:50 από savvis66 »

Αποσυνδεδεμένος malamadre

• 717
« Απάντηση #50 στις: Ιουνίου 29, 2013, 12:25 »

Δοκιμασα χθες el toro σε ενα από τα καταστήματα της fabvape.Aρκετά ρεαλιστική γευση πουρου σε κάποιο από αυτά (δεν θυμαμαι ονομασία) αλλά πολύ βαρύ για μενα (24mg) :o

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #51 στις: Ιουνίου 29, 2013, 12:55 »
24mg+El Toro+Πούρο= Puros Naturales!

Είναι όντως πολύ βαρύ, αλλά είναι τόσο καλό που όποτε το τιμάω, "πονάω και μ' αρέσει"!

Αποσυνδεδεμένος crab21

• *
  • 68
« Απάντηση #52 στις: Αυγούστου 30, 2013, 19:58 »
Μακάρι να έβγαζε ο El-Toro το Guevara σε άρωμα

• 9074
« Απάντηση #53 στις: Αυγούστου 30, 2013, 20:28 »
Φίλε Crab, η μέθοδος παραγωγής των El Toro δεν επιτρέπει την παραγωγή αρώματος! Προέρχονται από φυσικά φύλα καπνού και όχι από κάποιο συμπυκνωμένο άρωμα.

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• **
  • 365
    • workfolio
« Απάντηση #54 στις: Αυγούστου 30, 2013, 23:58 »
Αν θέλεις, όλα γίνονται...

Η TPA πώς πουλάει tobacco extract ;

• 9074
« Απάντηση #55 στις: Αυγούστου 31, 2013, 14:54 »
Το ότι γίνεται, γίνεται. Απλά θεωρώ ότι αν γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι πολλά επίπεδα κάτω από το Guevara που ξέρουμε και αγαπάτε!!!

Αποσυνδεδεμένος eliaspage

• **
  • 264
« Απάντηση #56 στις: Αυγούστου 31, 2013, 17:58 »
El Toro - Puros Naturales          :respect: :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• **
  • 365
    • workfolio
« Απάντηση #57 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2013, 00:30 »
Το ότι γίνεται, γίνεται. Απλά θεωρώ ότι αν γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι πολλά επίπεδα κάτω από το Guevara που ξέρουμε και αγαπάτε!!!

Δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις για να το αντικρούσω αυτό και, κατά συνέπεια, δεν κατανοώ την λογική της σκέψης σου.

Θα την δεχτώ ως μια υποκειμενική άποψη, εκτός βέβαια κι αν υπάρχει τεκμηρίωση.
Η δική μου υποκειμενική άποψη είναι ότι ο συγκεκριμένος κατασκευαστής έχει επιλέξει να πουλάει την βάση του αρωματισμένη, κι όχι τα αρώματα και τις βάσεις του, για ευνόητους λόγους  ;)
Σαν καταναλωτής, δεν συμφωνώ με την πρακτική του, όμως βρίσκομαι στο σημείο "δεν με χαλάει κιόλας", αφού τα προϊόντα του είναι, όντως, ιδιαίτερα και, οι τιμές τους, σε λογικά πλαίσια γι' αυτά που προσφέρουν, (εξαιρουμένων των βάσεών του).

Για να μην είμαι και εντελώς οφ τόπικ, θα συμφωνήσω άλλη μια φορά ότι, τα Guevara & Puros Naturales, έχουν την πιο ρεαλιστική γεύση πούρου που έχω δοκιμάσει. Θα τα αγόραζα (και θα συνεχίσω να τα αγοράζω) είτε ως έτοιμα υγρά, είτε ως αρώματα αν υπήρχαν και, πάντα θα έχω ένα μπουκαλάκι Guevara μέσα στο "ατμοσυρτάρι". Απλώς η χρήση του έχει μειωθεί αρκετά, γιατί έχει αρχίσει να με εκνευρίζει το θέμα με τα κατάλοιπά των συγκεκριμένων υγρών  8)

• 9074
« Απάντηση #58 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2013, 17:12 »
Ούτε εγώ έχω τις τεχνικές γνώσεις, απλά "μεταφράζω" τον τρόπο κατασκευής των συγκεκριμένων υγρών. Το αν όντως ο συγκεκριμένος κατασκευαστής έχει επιλέξει να ακολουθεί την πρακτική που αναφέρεις, αν και εφ' όσον αυτό είναι δυνατόν για τα συγκεκριμένα υγρά, αυτό είναι μια άλλη ιστορία η οποία είναι κάργα off topic και προσωπικά δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κιόλας. Και εγώ χαλιέμαι με την ποσότητα των καταλοίπων, σε σημείο να χρησιμοποιώ τα υγρά αφού πρώτα ο ατμοποιητής έχει βγάλει το ψωμί του με αρκετά ml σκέτης βάσης, και ξέρω ότι όπου να ναι θα χρειαστεί αλλαγή, άντε μετά από κανένα dry burn ας πούμε.

Για να γράψω και εγώ κάτι εκτός off topic, προσωπικά θεωρώ το Puros δύναμη. Το Guevara δεν με ενθουσίασε, όχι που δεν θα το τιμήσω, αλλά όχι με τόση πόρωση όσο το Puros. Εκτός αν μιλάμε για Reserve, οπότε αλλάζει το πράγμα και προσκυνώ γονατιστός!

Αποσυνδεδεμένος Zarathustra

• 638
« Απάντηση #59 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2013, 17:25 »
Θα ήταν εποικοδομητικό να διαβάσουμε την άποψη του συντοπίτη μας κατασκευαστή. Μιλάω περί της συμπύκνωσης και το αν είναι εφικτό, ή το πόσο ακριβότερη-άρα εφικτή οικονομικά στην τελική- μπορεί να είναι η διαδικασία αυτή. Διότι στο δικό μου άπειρο μυαλό δεν υπάρχει δεν γίνεται -το 2013 με την υπάρχουσα τεχνολογία, αλλά πόσο θα κοστίζει το να γίνει ..  :confused1:

Πάντως είναι οξύμωρο που δεν είχα ποτέ μου ενδιαφερθεί για πούρα ως καπνιστής, ενώ τώρα του δίνω και καταλαβαίνει !!  :laugh1:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360039 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450348 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110768 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375008 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6445 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15307 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29366 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99947 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F