vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

785 επισκέπτες, 5 χρήστες
anetost, manoslykos, thanoulis, mathimatikos1966, zalaros

Yγρά / αρώματα από την Atmos Lab

Αποσυνδεδεμένος Antonio_de_la_Svouras

• **
  • 163
  • Φύλο: Άντρας
  • να θυμηθώ να γράψω κάτι ψαγμένο εδώ
Απ: Yγρά / αρώματα από την Atmos Lab
« Απάντηση #1260 στις: Αυγούστου 22, 2016, 22:39 »
Σήμερα πήρα το bebeca balanced 12mg...τραβάω τζούρα και το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν αυτό http://papadopoulou.gr/products/biscuits/pick-crackers/pick-batonettes   :eyesplash:

Το έκλεισα στο πατάρι μέχρι να ασχοληθώ με DIY και καταφέρω κάπως να το αραιώσω/τροποποιήσω..

Είναι νομίζω "ιδιότροπο" το bebeca.
Άστο λίγο να ανασάνει, δώσε λίγο χρόνο και θα αλλάξει η γεύση του.

Πήρα το ίδιο balanced 12mg, αφού πρώτα το είχα δοκιμάσει στο μαγαζί. Το ρίχνω στον cubis... ε καμία σχέση;
Πωωω λέω την φάγαμε την φόλα (πάλι! )
Αμ δε... στρώνει από μόνο του. Είναι αρκετά γλυκό όμως γενικά και σίγουρα μπορείς να το αραιώσεις για να πέσει η ένταση του αρώματος.

Αποσυνδεδεμένος Sfigos

• *
  • 55
  • Vape it like u stole it!
« Απάντηση #1261 στις: Αυγούστου 22, 2016, 23:04 »
Να το αφήσω με ανοιχτό καπάκι?
Και εγώ μέσα σε cubis το έριξα...

Αποσυνδεδεμένος Antonio_de_la_Svouras

• **
  • 163
  • να θυμηθώ να γράψω κάτι ψαγμένο εδώ
« Απάντηση #1262 στις: Αυγούστου 22, 2016, 23:34 »
Δεν είμαι ειδικός στην ωρίμανση. Δεν ξέρω καν αν είναι ιδέα μου. Σιγά 2 μήνες παραπάνω ατμιστής από ότι εσύ.
Να σου γράψω όμως την εμπειρία μου.
Το bebeca σε cubis με την 0.6
ας πούμε μισό τανκάκι και δεν έβγαζε γεύση. (έβγαζε μια απογοήτευση για να είμαι κόσμιος)
Από εκεί και πέρα άρχισε να δουλεύει.
Το άφησα στην άκρη.
Πρέπει να πέρασαν δύο βδομάδες; (μπορεί και 3)
και ξαναέριξα στον cubis. Στις πρώτες εισπνοές τίποτα. Πολύ γρήγορα όμως ήρθε η γεύση.

Έχε υπόψην σου, ότι ο cubis μετά από συμπλήρωση υγρού - ξαναγέμισμα δεν αποδίδει αμέσως. Τα πρώτα πάφα πούφα είναι άχρηστα.
Επισης αν δεν είναι καινούργια η αντίσταση και αναλόγως τι υγρό είχες βάλει μέσα πριν, μπορεί να σου βγάλει κάτι σα λαδίλα ή κάτι τέλος πάντων αηδιαστικό. Δεν το έχω παρατηρήσει με το bebeca αλλά το λέω σαν ενδεχόμενο.

Αποσυνδεδεμένος staikosn1

• *
  • 15
« Απάντηση #1263 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2016, 16:35 »
Γενικα o cubis ειναι απογοητευτικος σε αποδοση γευσης για το bebeca.
Οτι υγρο και να εβαλα δεν με ικανοποιησε. Κατεληξα να ατμιζω RY69 στον cubis και μπορω να πω οτι μια ιδεα γευσης την δινει!

Αποσυνδεδεμένος GK1980

• 523
« Απάντηση #1264 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2016, 21:25 »
Το  cinnamon cookies σε άρωμα  είναι  πολύ  έντονο?  Γράφει  πάνω στο  μπουκαλάκι   5% αραίωση  με  βάση το  έχει  δοκιμάσει κανείς  σε  αυτό το  ποσοστό? 

Αποσυνδεδεμένος TeoTzi

• **
  • 153
  • Vi Veri Vniversum Vivus Vici
« Απάντηση #1265 στις: Οκτωβρίου 15, 2016, 21:16 »
Έχει δοκιμάσει κανείς το μανταρίνι;
Έχω δύο μπουκαλάκια με ημερομηνία παραγωγής 02/2016 (δηλαδή δεν έχουν λήξει ή οτιδήποτε άλλο). Κάθε απόπειρα που έκανα είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλα φρουτένια αρώματα ήταν αποτυχία. Για την ακρίβεια δεν διαλύθηκε καν, αλλά παρέμεινε σαν κρούστα στην επιφάνεια. Μετά από κάθε ανακίνηση δημιουργούνταν κάτι σαν κηλίδες (για να γίνω πιο περιγραφικός, σαν λάδι σε νερό). Επίσης, μια από τις απόπειρες έγινε σε μπουκάλι βάσης T-juice (που είναι μπλε) και -ως εκ θαύματος- το υγρό έγινε μπλε.
Να σημειώσω οτι η διάλυση ήταν η προτεινόμενη (4%) κι όταν είδα και απόειδα το αραίωσα κι άλλο. Χρόνος ωρίμανσης πάνω από 1 μήνας και σε προβλεπόμενες συνθήκες.
Προφανώς τα έφαγε ο νεροχύτης. Αλλά τι μπορεί να παίζει; Να προσπαθήσω ξανά ή τζάμπα τόσα ml βάσης;

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
  • Η πραγματικότητα ξεπερνάει την ανθρώπινη φαντασία!
« Απάντηση #1266 στις: Οκτωβρίου 15, 2016, 22:08 »
Μια χαρά είναι το μανταρίνι. Κάποια αρώματα όπως το μανταρίνι, το πορτοκάλι, κάνουν αυτό το δακτυλίδι στην επιφάνεια του υγρού. Κατά την ανακίνηση θολώνει το υγρό. Έτσι γίνεται σ' αυτά και δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Να ανακινείς το μπουκαλάκι καλά και μετά να γεμίζεις τον ατμοποιητή σου.

Δες στο 16.45 τι λέει ο δημιουργός...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 15, 2016, 22:26 από sensk3 »

Αποσυνδεδεμένος pechr

• *
  • 36
« Απάντηση #1267 στις: Οκτωβρίου 19, 2016, 23:40 »
Γεια σας
Θα μπορούσε κάποιος που γνωρίζει να μου πει τι χρόνο ωρίμανσης χρειάζεται το atmoslab MINT (μέντα) σε βάση 50/50 ;; 
Υ.Γ. Το διάλυμα μου είναι 100ml.

Αποσυνδεδεμένος lesarros

• **
  • 203
« Απάντηση #1268 στις: Οκτωβρίου 20, 2016, 00:25 »
Γύρω στις 2 βδομάδες θα είναι ok νομίζω.

Αποσυνδεδεμένος Stratos Xilog

• **
  • 468
« Απάντηση #1269 στις: Οκτωβρίου 20, 2016, 09:57 »
Εγω παντως πιστευω,πως εαν η atmoslab δεν κανει συντομα πληρη ανανεωση στα αρωματα της και γενικοτερα στα υγρα της,τον ''πατο''της ατμιστικης αγορας,δεν θα τον αποφυγει...... :'(
Sorry για το off topic !!

Αποσυνδεδεμένος diego

• *
  • 82
  • Θα Φάει η Μύγα Σίδερο και το Κουνούπι Ατσάλι...
« Απάντηση #1270 στις: Οκτωβρίου 20, 2016, 12:19 »
(δεν ειναι οφ τοπικ, το Θεμα αφορα τα τις ατμος λαμπ)
έχει κοντά στα 100 αρώματα! τη ανανέωση να κάνει? τη θες να πεις, οτι ολα ειναι χάλια, οτι δεν ειναι καλα, ειναι ποιοτικά πίσω σε αντιθέσει με αλλες εταιρίες, δεν εχουν καλη αποδοση ? 

• **
  • 468
« Απάντηση #1271 στις: Οκτωβρίου 20, 2016, 12:50 »
Δεν μπορεις να χαρακτηρισεις,ωραια ή ασχημα τα όποια αρωματα,διοτι ειναι καθαρα θεμα γουστου!!!
Με βαση λοιπον,μονο,την δικη μου αποψη,αλλα και αυτο το οποιο διατυπωνετε εντος του φορουμ σε αλλα θεματα,θεωρω πως ναι μεν εχουν ποιοτητα τα αρωματα τους και γευστικη και συστατικη,αλλα θεωρω πως οι υπολοιπες εταιρειες εχουν κανει ενα βημα παραπανω,ειτε σε ορισμενα αρωματα,ειτε με την δημιουργια των γκουρμε αρωματων,που φυσικοτατα ειναι ενα ''συν'' στην εκαστοτε εταιρεια!!
Επισης,π.χ,αλλο βανιλια και αλλο βανιλια custard......ενα απλο παραδειγμα,για το ενα βημα παραπανω που προ ειπα!!
Συμπερασματικα,θεωρω πως η atmoslab,μου δινει την εντυπωση,πως εχει μεινει στασιμη αν και ημουν φανατικος θαυμαστης της.Ευχομαι,να μας επιφυλασει εκπληξεις για το τελος!!! ;) :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1272 στις: Οκτωβρίου 20, 2016, 13:03 »
Δεν έχεις άδικο, ως προς την πολυπλοκότητα των αρωμάτων υστερεί η Atmos, όμως είναι από τις λίγες εταιρίες που τα αρώματά της μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς πολλές προσμίξεις. Εξάλλου, μπορεί κάποια στιγμή να θέλεις να ατμίσεις μήλο σκέτο και όχι μηλόπιτα. Πάντα όμως περί ορέξεως........κολοκυθόπιτα. ;)
(Μιλάω κι εγώ που το έχω ρίξει στους κλώνους  6+ αρωμάτων) :eyesplash:

• **
  • 468
« Απάντηση #1273 στις: Οκτωβρίου 20, 2016, 13:09 »
 :laugh1: :laugh1: Μαρια,παει ο κλωνος.....''συννεφο''...... ε!!
περι του θεματος ομως,μηλαρακι,πορτοκαλακι,μπανανιτσα κ.α μπορεις να τα βρεις και να τα ατμισεις ανετα,οχι σε προσμιξεις, και στις υπολοιπες εταιρειες......so..?? οπως λενε και τα εγγλεζακια  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος diego

• *
  • 82
  • Θα Φάει η Μύγα Σίδερο και το Κουνούπι Ατσάλι...
« Απάντηση #1274 στις: Οκτωβρίου 20, 2016, 16:35 »
Ως προς την πολυπλοκότητά εν μέρει συμφωνώ, απο την αλλη ομως εγω σαν υγροιδιοκατασκευαστης προτιμώ τα αρώματα αυτούσια χωρις να περιπλέκονται πολλά αρώματα και γεύσεις, πχ καλο το κανελομπισκοτο άλλα εγω θα επιχειρούσα να το φτιάξω με τα αρώματα χωριστά (προς αποφυγή παρεξηγήσεως να τονίσω οτι δεν τα εχω δούλεψη τα συγκεκριμένα αρώματα κανελα μπισκοτο η κανελομπισκοτο), γιατι να το κανω αυτο? διότι μου αρέσουν τα challenge, προτιμώ τα δύσκολα η άπλα θέλω στο μπισκότο μου λιγότερη κανέλα, θελω να δοκιμασω να του βαλω λίγη ίσως σοκολάτα, μια σταγονα ουίσκι, η μήπως ρουμη, ο καφες αραγε θα βοηθαγε ?, η κανέλα ειναι μπαχαρικό και το nutmeg ειναι μπαχάρι... χμμ αληθεια το γαλατομπισκοτο (ναι εχει και απο αυτο) με κανελα πως θα ειναι?
ποσο ευκολα χανετε κανεις και ξεχνα τη ηθελε να πει...
τη ηθελα να πω?
Ναι όντως βανιλια κασταρντ δεν εχει (ακομα), οπως δεν εχει και γευση αχλαδι... απο την αλλη ομως εχει αρωματα που αλλες δεν εχουν (με πρωτο και καλυτερο το τζατσικι) τα περισσότερα εκ των οποίων ειναι στην τελευταία σειρά που έβγαλε  herbs & spices
ενα απο τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα η κατήγορο πανω στα αρώματα της ατμος λαμπ ειναι οτι άλλο μυρίζεις και άλλο γεύεσαι... 
Ολα τα αρωματα ανεξαρτητα ποιασ εταιριας ειναι θελουν υπομονη και τον τροπο τους
υποκειμενικά για το καθένα απο εμας,  αλλα ειναι καλα η κακα, καποια μας αρεσουν και καποια οχι, καποια πανε νεροχυτη (δεν το εχω κανει ποτε) (οσο και αν με δυσκολεύει ενα αρωμα κανω τα παντα για να βρω τα κουμπια του), καποια μας ενθουσιαζουν και καποια απλα εχουν το διαολο μεσα τους... δεν θα πω ονοματα

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 981 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114136 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359711 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449968 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110635 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374680 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327979 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1051 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6411 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15268 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29318 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99865 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F