vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

427 επισκέπτες, 3 χρήστες
Methodios, camber, manoslykos

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ

Αποσυνδεδεμένος Vamire

• 1539
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ
« Απάντηση #90 στις: Φεβρουαρίου 14, 2013, 18:27 »
Θα γίνω απατεώνας παιδιά είμαι και άνεργος βοηθάει και η ΕΕ γιαυτό!
Αλλοι πουλάνε χασίσια εγω θα πουλάω νικοτίνη :P
Μαύρες δουλειές γουστάρω!!! :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος aristarxos

• **
  • 141
  • H Τέχνη υπερτερεί της Ανδρείας
    • τα παντα για το στοιχημα
« Απάντηση #91 στις: Φεβρουαρίου 15, 2013, 00:57 »

Αποσυνδεδεμένος rgthekid

• *
  • 73
  • w00t w00t
« Απάντηση #92 στις: Φεβρουαρίου 15, 2013, 11:47 »
Τη'ν'τούτο για;  :confused1:

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #93 στις: Φεβρουαρίου 15, 2013, 11:55 »
χιουμοριστικη φωτο...
οτι απογορευστε ολους τους αλλους τροπους για προσληψη νικοτινης ... εκτος απο τα φαρμακευτικα προιοντα.... :P ($$)

Αποσυνδεδεμένος dafniv

• *
  • 10
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #94 στις: Φεβρουαρίου 15, 2013, 12:13 »
Θέλω να πιστεύω ότι αυτό είναι αποτέλεσμα photoshop και όχι στρατηγική πωλήσεων της nicorette.
Γιατί αν είναι επίσημο και πραγματικό, τότε άρχισε ο βαρβάτος πόλεμος...
Και εμείς αντί να οργανωθούμε σωστά, να κινηθούμε μεθοδικά και να περάσουμε στην επίθεση (γιατί ως γνωστόν η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση) τρέχουμε σε ατμιστικά πάρτυ...
Η πρότασή μου είναι να στείλουμε ΟΛΟΙ μαζικά την επιστολή προς τους ευρωβουλευτές όχι μόνο στους ίδιους, αλλα και σε όλα τα ειδησιογραφικά sites και blogs, όχι ένας, όλοι μαζί, να τους βομβαρδίσουμε με emails να δημοσιευθεί παντού, να γίνει κάτι μέσω της προβολής.
Επίσης, είναι δυνατόν να μην μπορούν ολόκληροι σύλλογοι εμπόρων Η/Τ να βρουν κάποιον που θα τους πάρει μια συνέντευξη, να τους καλέσει σε  μια εκπομπή στην TV? Φυσικά και μιλάω για κανάλια εθνικής εμβέλειας, και όχι τοπικά.
Είναι τόσο μα τόσο δύσκολο να πάρουν απο το χέρι τον αγαπητό κύριο Φαρσαλινό και να εμφανιστούν κάπου???
(Συγνώμη γιατρέ που "χρησιμοποιώ" το όνομά σας, αλλά είστε επιστήμονας, έχετε εργαστεί πάνω στο Η/Τ, αλλά στην τελική μόνο εμείς τα μέλη του φόρουμ το ξέρουμε. Κανένας άλλος!)
Συντονιστείτε, γιατί στο τέλος εμείς (ατμιστές) και εσείς (έμποροι) θα βγούμε χαμένοι!!!

Εγώ αν ήμουν στην πρωτεύουσα ξέρετε τι θα έκανα?
Εκεί που συναντιέστε και πίνετε καφέ και ανταλλάσετε απόψεις για το Η/Τ, πολύ απλά θα έκανα μια συγκέντρωση στο Σύνταγμα, (σαν σημείο συνάντησης), και μετά, πόσα άτομα θα μαζευτουν, 100- 200- 300? μαζί με τους εμπόρους, θα κατέθετα το κείμενο αυτό (της πρώτης σελίδας), μαζί με τις έρευνες του κυρίου Φαρσαλινού, στην Βουλή. Σε κάθε γραφείο βουλευτή. Και θα φώναζα και τα κανάλια. Και τις εφημερίδες. Και θα ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ απο τους 2 συνδέσμους, να κάνουν ΚΟΙΝΗ συνέντευξη τύπου (μαζί με τον κύριο Φαρσαλινό), και θα προκαλούσα μεγάλο θόρυβο.
Στο κάτω κάτω τόσες ομαδικές είχατε οργανώσει σωστά, μια συνάτηση στο κέντρο της Αθήνας δεν μπορείτε να κάνετε???
Και δεν μιλώ εκ του ασφαλούς επειδή είμαι μακριά. Μακάρι να ήμουν στην Αθήνα. Πόρτα πόρτα θα ερχόμουν στο σπίτι του καθενός απο εσάς - και των εμπόρων, απο μαγαζί σε μαγαζί- προκειμένου να μην μου κόψουν τον καθαρό αέρα που αναπνέω πλέον με το Η/Τ.
Κύριοι, να σας πω μια λαϊκή έκφραση?
Με πορδές δεν βάφονται αυγά...
Κουνηθείτε λοιπόν, γιατί αποφασίζουν για εμάς και εμείς καθόμαστε και βάζουμε απλά ηλεκτρονικές υπογραφές, σε site του internet...
Κουνηθείτε γιατί έτσι όπως -δεν- αντιδρούμε, στο τέλος όλοι στο περίπτερο θα καταλήξουμε.
Κουνηθείτε γιατί έχουμε μείνει πολύ πίσω.
Κουνηθείτε γιατί απο καρκίνο θα ψωφησουμε...

Αποσυνδεδεμένος rgthekid

• *
  • 73
  • w00t w00t
« Απάντηση #95 στις: Φεβρουαρίου 15, 2013, 12:17 »
Μόλις διάβασα nicorette. Δεν είχα πάρει την αρκετή δόση μου καφεϊνης και νικοτίνης.
Είναι ψεύτικο, λέγονται demotivational posters και συνήθως είναι χιουμοριστικές ή/και ειρωνικές.
Όσο για αυτό που είπες για εκπομπή στην τηλεόραση, νομίζω είναι η καλύτερη ιδεά. Μακράν.

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #96 στις: Φεβρουαρίου 15, 2013, 12:18 »

Επίσης, είναι δυνατόν να μην μπορούν ολόκληροι σύλλογοι εμπόρων Η/Τ να βρουν κάποιον που θα τους πάρει μια συνέντευξη, να τους καλέσει σε  μια εκπομπή στην TV? Φυσικά και μιλάω για κανάλια εθνικής εμβέλειας, και όχι τοπικά.

πριν λιγο ειδα αυτο...

Αύριο το μεσημέρι είμαι καλεσμένος στην εκπομπή του Χρήστου Μαζάνη στο zougla radio. Ένα βασικό θέμα θα είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Η πρόσκληση με χαροποίησε ιδιαίτερα.
Η εκπομπή είναι 2-4μμ αύριο Σάββατο 16/2/2013.

Και είμαι πολύ "φορτωμένος"...

οχι παρεα με τον γιατρο, βεβαια,ή στην TV..αλλα κατι ειναι και αυτο...

Οσον αφορα στην διαφημιση..χιουμοριστικη φαινεται να ειναι, οχι επισημη ;)

Αποσυνδεδεμένος Red Led

• **
  • 135
  • To be a rock and not to roll
« Απάντηση #97 στις: Φεβρουαρίου 15, 2013, 13:19 »
Δυστυχώς, είναι πράγματι ουτοπία να περιμένεις πως... βάζοντας υπογραφές, η κουνώντας μαντηλάκια, ή χτυπώντας κατσαρόλες, θα συγκινηθούν κάποιοι και θα πουν..... "ΝΑΙ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΈΧΟΥΝ ΔΊΚΙΟ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΏΣΟΥΜΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ " την στιγμή που είναι ολοφάνερο πλέον, αλλά και το γνωρίζουμε, ότι ΌΛΑ είναι προσυμφωνημένα μεταξύ κυβερνήσεων και ενδιαφερομένων.

Με έναν χονδροειδέστατο υπολογισμό που έκανα, και βάζοντας έναν μέσο όρο 3 ευρό την ημέρα για κατανάλωση Κ.Τ , εάν είναι σωστός ο αριθμός των ατμιστών που διάβασα κάπου εδώ στο forum ότι " είμαστε " 40.000 στην Ελλάδα, 3χ30=90χ12=1.080 ο ένας το χρόνο, επί 40.000 = 43.200.00 ευρώ μείωση εσόδων για τις καπνοβιομηχανίες .  Είναι πάρα πολλά τα λεφτά Άρη!!!

Έβαλα και εγώ την υπογραφή μου, και ο θεός βοηθός...

« Απάντηση #98 στις: Φεβρουαρίου 15, 2013, 14:13 »
Υπεγραψα και εγω,καλη επιτυχια μας

Αποσυνδεδεμένος soulpe

• *
  • 58
  • Ατμιστής απο 10/12/2012
« Απάντηση #99 στις: Φεβρουαρίου 15, 2013, 16:34 »
Έβαλα και εγώ τήν υπογραφή μου. Για να δούμε.

Στάλθηκε από το GT-P7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος mihm

• *
  • 44
« Απάντηση #100 στις: Φεβρουαρίου 16, 2013, 12:29 »
Καλημέρα,

τώρα το είδα, βρε τα γουρούνια ....

Ετοιμαστείτε για πατέντες με μηχανήματα απόσταξης, δεν κωλώνουμε, εδώ μέσα είναι σχολή, ήδη άκουσα ότι ο καπνός απευθείας από τους παραγωγούς δουλεύει φουλ ...

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #101 στις: Φεβρουαρίου 16, 2013, 12:35 »
 :confused1: :confused1:
Δεν κανουμε αλχημιες εδω μεσα...  ;)
διαβασε λιγο το νημα: Πληροφορίες σχετικά με τα υγρά άτμισης [ΕΠΙΣΗΜΟ ΘΕΜΑ]

Αποσυνδεδεμένος mihm

• *
  • 44
« Απάντηση #102 στις: Φεβρουαρίου 16, 2013, 12:40 »
Αλλάζουν αυτά φίλε μου, μέχρι και τα ευαγγέλια διαφορετικά είναι ...:thumpup:

Αποσυνδεδεμένος geotsa

• *
  • 5
« Απάντηση #103 στις: Φεβρουαρίου 16, 2013, 12:50 »
Εβαλα και εγω την τζιφρα μου!!!

Αποσυνδεδεμένος tearsforfear

• **
  • 134
« Απάντηση #104 στις: Φεβρουαρίου 16, 2013, 13:05 »
και εγω. ολοι πρεπει να την βαλουμε παιδια.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359743 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114159 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449993 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110643 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374692 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1060 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6418 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15276 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29330 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99878 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F