vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

591 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, lagoudakis, Paso, pngtszs1976, jim356

Innokin iTaste SVD

Απ: Innokin iTaste SVD
« Απάντηση #570 στις: Νοεμβρίου 07, 2014, 17:27 »
Ρε σεις πατε καλα ?
Γιατι να μην τηρησει την εγγυση του ?

Βαση ευρωπαικης ενωσης πρεπει να εχει 2 ετη καθοτι ηλεκτρονικο.

Θα πουμε και μπραβο για ποιο λογο επειδη καποιος κανει τη δουλεια του ?

@chrismel το πρωτο πραγμα που επρεπε να κανεις ειναι να το πας στο μαγαζι. Ειναι ηλεκτρονικο αγορασμενο με αποδειξη και αν σου πουν τιποτα η λυση ειναι απλη, ενωση καταναλωτων και καταγγελια.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Φύλο: Άντρας
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #571 στις: Νοεμβρίου 07, 2014, 19:46 »
Είναι να μην σου τύχει τελικά, όντως. Και εγώ το δικό μου κοντά ένα χρόνο τώρα, έχει δουλέψει σαν είλωτας. Σπάνια να μου κάνει καμιά τσούκα το κουμπί όμως.

Αποσυνδεδεμένος dNikos

• **
  • 147
« Απάντηση #572 στις: Νοεμβρίου 07, 2014, 20:33 »
 Έχω το συγκεκριμένο μοντάκι περίπου έξι εβδομάδες. Σήμερα άρχισε με τα προβλήματα, συγκεκριμένα μετράει άλλα αντάλλων τα Ωμ. Συνήθως τα δείχνει μηδενικά και μετά από κάμποση ώρα κόβει την τροφοδοσία.

Το αγόρασα από γνωστό ελληνικό κατάστημα και η πρώτη επικοινωνία μαζί τους ήταν αρκετά δυσάρεστη. Τελικά θα το στείλω στο κατάστημα για έλεγχο σωστής λειτουργίας!!!  Ενημερωτικά η εγγύηση που δίνει ο κατασκευαστής είναι 90 ημέρες.

« Απάντηση #573 στις: Νοεμβρίου 07, 2014, 21:24 »
Ενημερωτικά η εγγύηση που δίνει ο κατασκευαστής είναι 90 ημέρες.

Αυτα ειναι του κατασκευαστη.
Απο τη στιγμη που κατι πωλειται εντος ΕΕ υπαρχουν νομοθεσιες.

Μη σας παραμυθιαζουν.

Ο κατασκευαστης μπορει να δινει 90μερες αλλα ο πωλητης στην Ελλαδα ειναι υποχρεωμενος να σε καλυψει για 2 χρονια. Προβλημα του το πως θα το κανει, ας τα βρει με τον κατασκευαστη.

http://europa.eu/youreurope/citizens/shopping/shopping-abroad/guarantees/index_el.htm

:)

Αλλιως αν ειναι ετσι να μην ψωνιζουμε ποτε απο δω αλλα μονο απο εξω.  :))

Αποσυνδεδεμένος sxolare

• **
  • 147
  • Dripping IS the future and the future IS now :D
« Απάντηση #574 στις: Νοεμβρίου 08, 2014, 01:22 »
Αυτά τα κουμπιά στα svd είναι μεγάλη επιτυχία και στο δικό μου πρέπει να πατήσω πολύ προσεχτικά στο κέντρο και ένα σορό κόλπα να του κάνω για να δουλέψει σωστά, καποια μέρα θα του βάλω μπλε κορδέλα και θα το πετάξω στην θάλασσα δεν θα μου γλιτώσει. :yes:

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #575 στις: Νοεμβρίου 08, 2014, 08:11 »
τελικα το ανοιξα και δεν ηταν το μονωτικο που ειχε προβλημα αλλα ειχε πιασει αλατα η πλακετα επανω , τη καθαρισα λιγο και πυροβολαει το svd .
αν και ανοιγει δυσκολα πολυ .... με το κουμπι δεν εχω κανενα προβλημα δουλευει κανονικα

Αποσυνδεδεμένος eliaspage

• **
  • 264
« Απάντηση #576 στις: Νοεμβρίου 08, 2014, 13:48 »
Μπορείς να μας πεις πως τα κατάφερες να το ανοίξεις? Γιατι και εγώ έχω προσπαθήσει αλλά δεν τα εχω καταφέρει με τίποτα

Αποσυνδεδεμένος metmat

• **
  • 470
« Απάντηση #577 στις: Νοεμβρίου 08, 2014, 14:00 »
Ρίξε αν θες μια ματιά εδώ μήπως σε βοηθήσει

Προσθήκη φωτογραφίας
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 08, 2014, 20:08 από joyeman »

Αποσυνδεδεμένος LefTTeriS

• **
  • 176
« Απάντηση #578 στις: Δεκεμβρίου 15, 2014, 22:05 »
Θέλω να κάνω μια ερώτηση όσο αφορά το SVD...και αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα θα ήθελα τα φώτα του.
Το έχω αγοράσει από μαγαζί εδώ στην Ελλάδα, πριν από ενάμιση μήνα περίπου. Το προσέχω ευλαβικά μπορώ να πω.....ουδέποτε μου έχει πέσει κάτω...και ποτέ δεν έχουν χυθεί επάνω του υγρά αναπλήρωσης.
Σποραδικά εκεί που όλα είναι ok σβήνει. Αναγκάζομαι να ξεσφίξω λίγο το τηλεσκοπικό σωλήνα για να αποσυνδεθεί η μπαταρία...και όλα λειτουργούν ok για ένα διάστημα 3-4 ημερών. Σε κουβέντα που είχα με τον εκπρόσωπο του μαγαζιού που έγινε η αγορά του ,μου είπε πως γενικά πιάνουν υγρασία , και μάλιστα με ρώτησε αν στην οθόνη του έχει  σημάδια εμφανούς  υγρασίας...και του είπα πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με το δικό μου SVD. Με παρότρυνε μάλιστα να το φυσήξω, μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα.
Τι το φύσηξα...τι το έκανα με το πιστολάκι   για τα μαλλιά..ΤΙΠΟΤΑ.
Από το πολύ στέγνωμα που έφαγε, πρέπει τα "σωθικά" του να έχουν σταφιδιάσει... δεν μπορεί. ;D ;D ;D
Παρόλα αυτά, το "πρόβλημα" παραμένει σε σποραδικό βαθμό.
Καθώς έκανα τις παραπάνω ενέργειες....αναρωτήθηκα μήπως η Innokin θα πρέπει να σταματήσει την κυκλοφορία του σε υγρά κλίματα? Μήπως είμαστε γενικά πολύ χαλαροί με τα κινέζικα προϊόντα, και εμείς οι  αγοραστές, αλλά και οι αντιπρόσωποι εδώ στην Ελλάδα? Μήπως θα πρέπει να τους  γυρνάμε τα προϊόντα πίσω, με σκοπό κάποια στιγμή να βελτιώσουν τα προϊόντα τους περεταίρω?

Αν κάποιος συντονιστής  συζήτησης θέλει :  θα μπορούσε να ανοιχτεί και θέμα που θα αφορά την αξιοπιστία των κινεζικών ατομιστικών προϊόντων, και την έμμεση πίεση Ελλήνων αγοραστών-έμπόρων προς ποιοτικότερη αγορά. 

Αποσυνδεδεμένος testament

• **
  • 432
« Απάντηση #579 στις: Δεκεμβρίου 15, 2014, 23:11 »
Στο παρόν νήμα έχω ποστάρει (σελίδα 18, απάντηση 264).
Είχα παρόμοιο θέμα, μόνο που εμένα το έκανε κάθε 5,6,7 πατήματα.
Και μου το έκανε από την αρχή που το αγόρασα (fasttech). πως διορθώθηκε το πρόβλημα; Από μόνο του, δεν ξέρω, σα να ξεμπλόκαρε... Φυσικά το SVD εδώ και καιρό μπήκε αναπληρωματικός, και το χρησιμοποιώ μόνο ως tester για να μετράω τις αντιστάσεις μου στο μηχανικό μου μοντάκι.

Αποσυνδεδεμένος LefTTeriS

• **
  • 176
« Απάντηση #580 στις: Δεκεμβρίου 15, 2014, 23:28 »
 Τώρα που μιλάμε μου το ξαναέκανε...και ανακάλυψα πως τελικά δεν σβήνει το MOD, γιατί του πάτησα 3 φορές το fire button....και έγραψε OFF. Αρα κάτι άλλο πρέπει να είναι το πρόβλημα του. Απλά πως ενημέρωση, οι μπαταρίες είναι18650B NCR 3400mAh Panasonic Li-ion Battery PCB καινούργιες και φρέσκογεμισμένες.

• 9074
« Απάντηση #581 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 00:54 »
Μου συμβαίνει και εμένα συχνά πυκνά αλλά δεν είναι κάτι που με ενοχλεί οπότε δεν έχω ασχοληθεί να το ψάξω το θέμα.

Στάλθηκε από το C1905 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #582 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 03:30 »
Μηπως πιεζετε πολυ συντομα 3 φορες κατα την διαρκεια ατμισματος και σχετικα συνεχομενα; παντως κατι αφλογιστιες πρεπει να ριχνει αραια αλλα δεν ειναι το μονο και μηπως πρεπει να τους δινουμε και λιγο παραπανω χρονο πριν ατμισουμε και οταν εχουμε δει καποια μετρηση,παντως πολυ στιβαρη κατασκευη

• 9074
« Απάντηση #583 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 10:46 »
Κάτι άλλο είναι καθώς όταν το κάνει, όπως λέει και ο φίλος παραπάνω, πατάς μετά το κουμπί 3 φορές και τότε κάνει OFF. Αλλά όπως είπα και πριν, δεν με ενοχλεί, δεν το ενοχλώ και είμαι χαρούμενος!

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #584 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 13:17 »
σε μενα καποια στιγμη δε διαβαζε καθολου αντιστασεις ολες τις εδειχνε 0, και οταν παταγες το fire με γεματη μπαταρια εκανε ενα ηχο περιεργω ΖΖΖ και δεν εδινε ρευμα ... το ανοιξα και ειχε πιασει αλατα επανω η πλακετα , τη καθαρισα και απο τοτε παιζει απροβληματιστα

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359922 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1003 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450233 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110729 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374821 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328177 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99933 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F