vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

401 επισκέπτες, 2 χρήστες
thanos1071, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Innokin iTaste SVD

Απ: Innokin iTaste SVD
« Απάντηση #570 στις: Νοε 07, 2014, 17:27 »
Ρε σεις πατε καλα ?
Γιατι να μην τηρησει την εγγυση του ?

Βαση ευρωπαικης ενωσης πρεπει να εχει 2 ετη καθοτι ηλεκτρονικο.

Θα πουμε και μπραβο για ποιο λογο επειδη καποιος κανει τη δουλεια του ?

@chrismel το πρωτο πραγμα που επρεπε να κανεις ειναι να το πας στο μαγαζι. Ειναι ηλεκτρονικο αγορασμενο με αποδειξη και αν σου πουν τιποτα η λυση ειναι απλη, ενωση καταναλωτων και καταγγελια.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Φύλο: Άντρας
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #571 στις: Νοε 07, 2014, 19:46 »
Είναι να μην σου τύχει τελικά, όντως. Και εγώ το δικό μου κοντά ένα χρόνο τώρα, έχει δουλέψει σαν είλωτας. Σπάνια να μου κάνει καμιά τσούκα το κουμπί όμως.

Αποσυνδεδεμένος dNikos

• **
  • 147
« Απάντηση #572 στις: Νοε 07, 2014, 20:33 »
 Έχω το συγκεκριμένο μοντάκι περίπου έξι εβδομάδες. Σήμερα άρχισε με τα προβλήματα, συγκεκριμένα μετράει άλλα αντάλλων τα Ωμ. Συνήθως τα δείχνει μηδενικά και μετά από κάμποση ώρα κόβει την τροφοδοσία.

Το αγόρασα από γνωστό ελληνικό κατάστημα και η πρώτη επικοινωνία μαζί τους ήταν αρκετά δυσάρεστη. Τελικά θα το στείλω στο κατάστημα για έλεγχο σωστής λειτουργίας!!!  Ενημερωτικά η εγγύηση που δίνει ο κατασκευαστής είναι 90 ημέρες.

« Απάντηση #573 στις: Νοε 07, 2014, 21:24 »
Ενημερωτικά η εγγύηση που δίνει ο κατασκευαστής είναι 90 ημέρες.

Αυτα ειναι του κατασκευαστη.
Απο τη στιγμη που κατι πωλειται εντος ΕΕ υπαρχουν νομοθεσιες.

Μη σας παραμυθιαζουν.

Ο κατασκευαστης μπορει να δινει 90μερες αλλα ο πωλητης στην Ελλαδα ειναι υποχρεωμενος να σε καλυψει για 2 χρονια. Προβλημα του το πως θα το κανει, ας τα βρει με τον κατασκευαστη.

http://europa.eu/youreurope/citizens/shopping/shopping-abroad/guarantees/index_el.htm

:)

Αλλιως αν ειναι ετσι να μην ψωνιζουμε ποτε απο δω αλλα μονο απο εξω.  :))

Αποσυνδεδεμένος sxolare

• **
  • 147
  • Dripping IS the future and the future IS now :D
« Απάντηση #574 στις: Νοε 08, 2014, 01:22 »
Αυτά τα κουμπιά στα svd είναι μεγάλη επιτυχία και στο δικό μου πρέπει να πατήσω πολύ προσεχτικά στο κέντρο και ένα σορό κόλπα να του κάνω για να δουλέψει σωστά, καποια μέρα θα του βάλω μπλε κορδέλα και θα το πετάξω στην θάλασσα δεν θα μου γλιτώσει. :yes:

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1471
« Απάντηση #575 στις: Νοε 08, 2014, 08:11 »
τελικα το ανοιξα και δεν ηταν το μονωτικο που ειχε προβλημα αλλα ειχε πιασει αλατα η πλακετα επανω , τη καθαρισα λιγο και πυροβολαει το svd .
αν και ανοιγει δυσκολα πολυ .... με το κουμπι δεν εχω κανενα προβλημα δουλευει κανονικα

Αποσυνδεδεμένος eliaspage

• **
  • 264
« Απάντηση #576 στις: Νοε 08, 2014, 13:48 »
Μπορείς να μας πεις πως τα κατάφερες να το ανοίξεις? Γιατι και εγώ έχω προσπαθήσει αλλά δεν τα εχω καταφέρει με τίποτα

Αποσυνδεδεμένος metmat

• **
  • 471
« Απάντηση #577 στις: Νοε 08, 2014, 14:00 »
Ρίξε αν θες μια ματιά εδώ μήπως σε βοηθήσει

Προσθήκη φωτογραφίας
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 08, 2014, 20:08 από joyeman »

Αποσυνδεδεμένος LefTTeriS

• **
  • 176
« Απάντηση #578 στις: Δεκ 15, 2014, 22:05 »
Θέλω να κάνω μια ερώτηση όσο αφορά το SVD...και αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα θα ήθελα τα φώτα του.
Το έχω αγοράσει από μαγαζί εδώ στην Ελλάδα, πριν από ενάμιση μήνα περίπου. Το προσέχω ευλαβικά μπορώ να πω.....ουδέποτε μου έχει πέσει κάτω...και ποτέ δεν έχουν χυθεί επάνω του υγρά αναπλήρωσης.
Σποραδικά εκεί που όλα είναι ok σβήνει. Αναγκάζομαι να ξεσφίξω λίγο το τηλεσκοπικό σωλήνα για να αποσυνδεθεί η μπαταρία...και όλα λειτουργούν ok για ένα διάστημα 3-4 ημερών. Σε κουβέντα που είχα με τον εκπρόσωπο του μαγαζιού που έγινε η αγορά του ,μου είπε πως γενικά πιάνουν υγρασία , και μάλιστα με ρώτησε αν στην οθόνη του έχει  σημάδια εμφανούς  υγρασίας...και του είπα πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με το δικό μου SVD. Με παρότρυνε μάλιστα να το φυσήξω, μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα.
Τι το φύσηξα...τι το έκανα με το πιστολάκι   για τα μαλλιά..ΤΙΠΟΤΑ.
Από το πολύ στέγνωμα που έφαγε, πρέπει τα "σωθικά" του να έχουν σταφιδιάσει... δεν μπορεί. ;D ;D ;D
Παρόλα αυτά, το "πρόβλημα" παραμένει σε σποραδικό βαθμό.
Καθώς έκανα τις παραπάνω ενέργειες....αναρωτήθηκα μήπως η Innokin θα πρέπει να σταματήσει την κυκλοφορία του σε υγρά κλίματα? Μήπως είμαστε γενικά πολύ χαλαροί με τα κινέζικα προϊόντα, και εμείς οι  αγοραστές, αλλά και οι αντιπρόσωποι εδώ στην Ελλάδα? Μήπως θα πρέπει να τους  γυρνάμε τα προϊόντα πίσω, με σκοπό κάποια στιγμή να βελτιώσουν τα προϊόντα τους περεταίρω?

Αν κάποιος συντονιστής  συζήτησης θέλει :  θα μπορούσε να ανοιχτεί και θέμα που θα αφορά την αξιοπιστία των κινεζικών ατομιστικών προϊόντων, και την έμμεση πίεση Ελλήνων αγοραστών-έμπόρων προς ποιοτικότερη αγορά. 

Αποσυνδεδεμένος testament

• **
  • 433
« Απάντηση #579 στις: Δεκ 15, 2014, 23:11 »
Στο παρόν νήμα έχω ποστάρει (σελίδα 18, απάντηση 264).
Είχα παρόμοιο θέμα, μόνο που εμένα το έκανε κάθε 5,6,7 πατήματα.
Και μου το έκανε από την αρχή που το αγόρασα (fasttech). πως διορθώθηκε το πρόβλημα; Από μόνο του, δεν ξέρω, σα να ξεμπλόκαρε... Φυσικά το SVD εδώ και καιρό μπήκε αναπληρωματικός, και το χρησιμοποιώ μόνο ως tester για να μετράω τις αντιστάσεις μου στο μηχανικό μου μοντάκι.

Αποσυνδεδεμένος LefTTeriS

• **
  • 176
« Απάντηση #580 στις: Δεκ 15, 2014, 23:28 »
 Τώρα που μιλάμε μου το ξαναέκανε...και ανακάλυψα πως τελικά δεν σβήνει το MOD, γιατί του πάτησα 3 φορές το fire button....και έγραψε OFF. Αρα κάτι άλλο πρέπει να είναι το πρόβλημα του. Απλά πως ενημέρωση, οι μπαταρίες είναι18650B NCR 3400mAh Panasonic Li-ion Battery PCB καινούργιες και φρέσκογεμισμένες.

• 9100
« Απάντηση #581 στις: Δεκ 16, 2014, 00:54 »
Μου συμβαίνει και εμένα συχνά πυκνά αλλά δεν είναι κάτι που με ενοχλεί οπότε δεν έχω ασχοληθεί να το ψάξω το θέμα.

Στάλθηκε από το C1905 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3450
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #582 στις: Δεκ 16, 2014, 03:30 »
Μηπως πιεζετε πολυ συντομα 3 φορες κατα την διαρκεια ατμισματος και σχετικα συνεχομενα; παντως κατι αφλογιστιες πρεπει να ριχνει αραια αλλα δεν ειναι το μονο και μηπως πρεπει να τους δινουμε και λιγο παραπανω χρονο πριν ατμισουμε και οταν εχουμε δει καποια μετρηση,παντως πολυ στιβαρη κατασκευη

• 9100
« Απάντηση #583 στις: Δεκ 16, 2014, 10:46 »
Κάτι άλλο είναι καθώς όταν το κάνει, όπως λέει και ο φίλος παραπάνω, πατάς μετά το κουμπί 3 φορές και τότε κάνει OFF. Αλλά όπως είπα και πριν, δεν με ενοχλεί, δεν το ενοχλώ και είμαι χαρούμενος!

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1471
« Απάντηση #584 στις: Δεκ 16, 2014, 13:17 »
σε μενα καποια στιγμη δε διαβαζε καθολου αντιστασεις ολες τις εδειχνε 0, και οταν παταγες το fire με γεματη μπαταρια εκανε ενα ηχο περιεργω ΖΖΖ και δεν εδινε ρευμα ... το ανοιξα και ειχε πιασει αλατα επανω η πλακετα , τη καθαρισα και απο τοτε παιζει απροβληματιστα

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 1 181 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:41
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1493 256804 Τελευταίο μήνυμα Απρ 16, 2025, 23:04
από Chris66
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 371614 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 386714 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 261697 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 676530 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 662 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1228 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22133 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2286 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 885423 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 476306 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985